Hvordan gjenopprette forsvunne filer i Dropbox-kontoen din

Oppdatert Feb 12, 2024
person icon

Denne artikkelen beskriver en funksjon som er tilgjengelig for alle Dropbox-brukere, med mindre annet er oppgitt.

Hvis en Dropbox-fil eller -mappe mangler fordi den ikke ble synkronisert med enheten du bruker, kan du lese denne artikkelen for å løse problemer med synkronisering. Du kan sjekke ved å logge på kontoen din på dropbox.com for å se om filen eller mappen er der.

Hvis det er en annen grunn til at filen eller mappen mangler, kan du lese videre for å finne ut hvordan du kan gjenopprette den.

Gjenopprett filer

Hvis filen eller mappen mangler fordi du eller noen du deler den med flyttet den, ga den et nytt navn eller slettet den:

warning icon

Viktig: Standard filgjenopprettingsperioder og alternativer gjelder ikke filer som er slettet direkte fra Send og spor-funksjonen. Sletting av en fil fra Send og spor er permanent, og eventuelle tilknyttede metadata eller dataanalyser kan ikke gjenopprettes når filen er slettet.

Dropbox Rewind

Denne funksjonen er kun tilgjengelig for Dropbox Plus-, Family-, Professional-, Essentials- og teamkontoer.

Finn ut hvordan du oppgraderer kontoen din

Dropbox Rewind er et verktøy du kan bruke til å tilbakestille en mappe eller hele kontoen til et tidligere tidspunkt.

Den er best når du vil:

• Når et virus krypterer filene dine med løsepengevirus
  • Flytting eller sletting av et stort antall filer ved et uhell

Finn ut hvordan du bruker Dropbox Rewind.

Versjonshistorikk

På siden med versjonshistorikk kan du forhåndsvise og gjenopprette eldre versjoner av filer.

Den er best når du vil:

• Vise eller gjenopprette en eldre versjon av et dokument

Finn ut mer om versjonshistorikk.

Slettede filer

Siden din med slettede filer viser en liste med alle filer og mapper som har blitt slettet.

Den er best når du vil:

• Gjenopprette en slettet fil eller mappe
  • Finne en fil eller mappe som virker forsvunnet

Finn ut mer om slettede filer.

Kontakt kundestøtte

Hvis ingen av metodene ovenfor fungerte, kan du kontakte kundestøtte. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å finne det du trenger.

highlight icon

Obs! Hvis du har et betalt Dropbox-abonnement, kan du også følge disse trinnene for å be om filgjenoppretting fra Dropbox sin kundestøtte.