Hvordan gjenopprette forsvunne filer i Dropbox-kontoen din

Filen eller mappen din kan mangle av følgende grunnene:

• Den ble slettet
  • Den ble flyttet eller gitt et nytt navn
  • Den ble redigert fra en tilkoblet enhet, en delt mappe eller en teammappe

I tillegg kan enheten din ha:

• Harddiskproblemer, som disker med feil
  • Programvare i konflikt med Dropbox, som:
    • Antivirusprogramvare som kan fjerne eller forhindre tilgang til filer
    • Programvare for skanning av disk eller sikkerhetskopiering som låser ute Dropbox

Det er et par forskjellige måter du kan finne filer som mangler på, hvis du ikke finner dem ved å søke på dropbox.com.

Dropbox Basic- og Plus-kontoer kan gjenopprette redigering eller sletting gjort i løpet av de siste 30 dagene.

Dropbox Professional- og Business-kontoer kan gjenopprette alle redigeringer eller slettinger som er gjort i løpet av de siste 180 dagene.

Tilbakespolingsfunksjonen Dropbox Rewind

Denne funksjonen er kun tilgjengelig for Dropbox Plus-, Professional- og Business-kontoer. Finn ut hvordan du oppgraderer kontoen

Tilbakespolingsfunksjonen Dropbox Rewind er et verktøy du kan bruke til å tilbakestille en mappe eller hele kontoen til et tidligere tidspunkt.

Den er best når du vil:

• Når et virus krypterer filene dine med løsepengevirus
  • Flytting eller sletting av et stort antall filer ved et uhell

Versjonshistorikk

siden med versjonshistorikk kan du forhåndsvise og gjenopprette eldre versjoner av filer.

Den er best når du vil:

• Vise eller gjenopprette en eldre versjon av et dokument

Finn ut mer om versjonshistorikk.

Slettede filer

Siden din med slettede filer viser en liste med alle filer og mapper som har blitt slettet.

Den er best når du vil:

• Gjenopprette en slettet fil eller mappe
  • Finne en fil eller mappe som virker forsvunnet

Finn ut mer om slettede filer

Kontakt kundestøtte

Hvis ingen av metodene ovenfor fungerte, kan du kontakte kundestøtte. Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med å finne det du trenger.