Feilsøking av delte koblinger

Hvis den delte koblingen ikke fungerer, eller hvis den viser en 404-feil, sjekker du følgende:

Har du slettet filen eller mappen?

Den delte koblingen fungerer ikke hvis filen eller mappen har blitt slettet. Hvis du gjenoppretter den slettede filen eller mappen, vil den delte koblingen fungere igjen.

Deaktiverte du koblingen?

Slik sjekker du om koblingen er deaktivert:

1. Gå til siden for delte koblinger.
  2. Klikk på «» (ellipse) ved siden av koblingen du har problemer med.
  3. Klikk på Koblingsinnstillinger, og deretter på Koblingsinnstillinger igjen.
  4. Sjekk om Deaktiver nedlastinger er slått på.

Hvis du ikke ser koblingen på listen, kan det hende at du har slettet den. Du kan opprette en ny kobling til filen eller mappen du vil dele.

Har koblingen utløpt?

Hvis du har en Dropbox Professional- eller Business-konto og du har angitt en utløpsdato for den delte koblingen, kan den ha utløpt. I så fall må du opprette en ny kobling til filen eller mappen.

Befinner filen seg i en delt mappe?

Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team og filen du prøver å dele ligger i en delt mappe, kan det hende eieren av denne mappen har endret innstillingene slik at koblinger kun kan deles med andre teammedlemmer. Teamadministratoren kan også slå av muligheten til å dele koblinger med personer utenfor teamet.

Har koblingen blitt utestengt?

Dropbox utestenger delte koblinger når de er ansvarlige for uvanlig store mengder trafikk, eller når de bryter våre retningslinjer for akseptabel bruk (for eksempel ved å være vert for søppelpost eller skadelig programvare). Finn ut mer om utestengte koblinger

Spolte du tilbake Dropbox-kontoen din?

Hvis du nylig har tilbakestilt Dropbox-kontoen, kan det hende den delte koblingen ikke fungerer som forventet. Vi anbefaler følgende:

1. Gå til siden for delte koblinger.
  2. Klikk på «» (ellipse) ved siden av koblingen du har problemer med.
  3. Klikk på Slett kobling.
  4. Opprett en ny delt kobling til filen.

Får du ikke til å åpne den delte koblingen i nettleseren din?

Hvis du klikker på en delt kobling og den ikke åpnes, har du muligens støtt på et nettleserproblem. For å fikse dette må du logge av Dropbox og deretter klikke på den delte koblingen igjen.

Fungerer koblingen fortsatt ikke?

Hvis du fortsatt har et problem med en delt kobling, anbefaler vi at du kontakter personen som opprettet den delte koblingen, eller kontakter kundestøtte hvis det var du som opprettet koblingen.