Restriksjoner og begrensninger for teamdistribusjoner av Dropbox

Oppdatert Oct 06, 2023

Dropbox tilbyr ressurser og tjenester som lagring, synkronisering, deling og API-er. Som administrator av en Dropbox teamkonto, kan du designe teamets mappe- og filstrukturer og konfigurere innstillinger for hele teamet.

Hvis teamet ditt bruker eller vurderer å bruke Dropbox, er det visse begrensninger du kanskje bør være oppmerksom på. I denne artikkelen gir vi anbefalinger rundt disse grensene.

highlight icon

Merk: Vi oppdaterer Dropbox regelmessig, noe som kan endre standardgrensene for teamet ditt.

Strukturer mappene dine for å maksimere klarhet og effektivitet

Når du designer mappestrukturen og tar hensyn til vekst over tid, bør følgende grenser tas i betraktning:

Medlemsgrenser:

• Maksimalt antall medlemmer som kan tilhøre en delt mappe, er 1000.
  • Maksimalt antall medlemmer som kan tilhøre en gruppe, er 1000.
  • Maksimalt antall medlemmer som kan tilhøre en teammappe, er 1000.
    • Obs! Maksimalt antall medlemmer i en enkelt invitasjonsforespørsel er 1000.
  • Maksimalt antall medlemmer som kan tilhøre en enkelt bane i en teammappe (totalt antall medlemmer i alle mapper i banen), er 1000.
    • Obs! En bane er sekvensen av undermapper som fører til en bestemt mappe i en teammappe. Banen til en mappe kan for eksempel være «Teammappe > Mappe A > Mappe B > Mappe C» hvis mappe C er bestemmelsesstedet.
  • Maksimalt antall medlemmer som kan tilhøre en begrenset mappe, er 250.

Begrensninger for delte mapper:

• Maksimalt antall delte undermapper (inkludert undermapper og nestede undermapper) som kan tilhøre en enkelt mappe, er 1500.
  • Maksimalt antall delte mapper (inkludert overordnede mapper og undermapper) som kan tilhøre en Dropbox-konto, er 30 000.

Se flere vanlige spørsmål om delte mapper.

Det gir best ytelse om dere holder dere innenfor disse grensene. Det kan hende du må dele store team inn i underteam med egne teammapper. Grupper kan brukes til å gi folk tilgang til flere teammapper.

Synkroniser filer og mapper via Dropbox-skrivebordsappen

Ytelsen til Dropbox-skrivebordsappen avhenger av maskinvarespesifikasjonene og operativsystemet til datamaskinen som kjører appen. Generelt:

Optimaliser ytelsen med teamselektiv synkronisering

Med selektiv synkronisering for team kan teamadministratorer definere standard synkroniseringsinnstillinger for teammapper og undermappene til teammapper. Administratorer kan bruke denne innstillingen for filer som bare trenger å åpnes på nett, og som ikke trenger å lagres på teammedlemmenes datamaskiner. Les mer om selektiv synkronisering for team.

highlight icon

Obs! Dette er noe du bør gjøre med jevne mellomrom.

Spar plass på harddisken med selektiv synkronisering

Selektiv synkronisering kan brukes av individuelle teammedlemmer til å administrere ytelsen, spesielt hvis de har tilgang til over 300 000 filer. Det kan for eksempel hende at et teammedlem ikke vil laste ned alle filene i en prosjektmappe til datamaskinen sin. I stedet kan vedkommende bruke selektiv synkronisering til å velge hvilke mapper som skal synkroniseres til enheten, og hvilke som kun skal forbli tilgjengelige i teammappen på dropbox.com. Finn ut mer om selektiv synkronisering.

highlight icon

Obs! Hvis du bruker selektiv synkronisering til å avslutte synkroniseringen av en mappe fra skrivebordet som ikke er et navneområde (teammappe, delt mappe eller mappe med begrensninger), administrerer skrivebordsappen på datamaskinen din fortsatt metadataene til disse filene og mappene. Dette vil påvirke ytelsen. Filene og mappene er imidlertid ikke lenger synlige i Filutforsker (Windows) eller Finder (macOS). Bare mapper som er navneområder, blir fullstendig fjernet fra skrivebordet ved bruk av selektiv synkronisering.

For best ytelse bør du alltid bruke Dropbox-appen på datamaskinen når du endrer navn, flytter, kopierer, sletter, deler eller opphever deling av mapper, spesielt når de inneholder et veldig stort antall filer. Vi anbefaler ikke å bruke dropbox.com eller Dropbox-mobilappene når du håndterer et veldig stort antall filer.

Konfigurer og endre Dropbox-tillatelsesinnstillinger

Tillatelsesendringer i Dropbox krever at alle teammapper og delte mapper (navneområder) i mappestrukturen kontrolleres. Dette sikrer at tillatelsesendringene ikke bryter noen eksisterende tillatelser satt av administratorer. Jo flere navneområder som finnes i en struktur, jo lengre tid kan det ta før en tillatelsesendring finner sted.

Det kan for eksempel være lurt å dele en mappe som er nestet i en annen mappe i en teammappe. For å gjøre det må tillatelsesinnstillingene for alle navneområdene for mappestrukturen valideres før tillatelsesendringen kan brukes. Finn ut mer om delte mapper i Dropbox.

Vanlige spørsmål: Dropbox-funksjoner og grenser for teamet ditt

Hva er kapasitetsgrensene for teamet mitt?

Dropbox har noen grenser som ikke kan endres av administratorer:

• Maksimal opplastingsstørrelse for enkeltfiler:
    • Dropbox på datamaskin og mobilapper: individuelle filer må være mindre enn 2 TB
    • dropbox.com: individuelle filer må være mindre enn 50 GB
    • API: Individuelle filer må være mindre enn 350 GB

Hvilke Dropbox-funksjoner kan teamet mitt få tilgang til, og hva er grensene deres?

Teamet ditt kan få tilgang til en rekke Dropbox-funksjoner for å forenkle prosjekter og forbedre samarbeidet. Finn ut mer om følgende funksjoner og deres begrensninger:

• Med Dropbox Transfer kan du enkelt sende filer du ikke trenger å samarbeide om. Størrelsesgrensen for overføringen avhenger av hvilket abonnement du har. Finn ut mer om Dropbox Transfer-grenser.
  • Med filanmodninger for Dropbox kan du be om å få filer fra hvem som helst og samle dem på Dropbox-kontoen. For denne funksjonen avhenger størrelsesgrensen på filforespørselen din av abonnementet ditt, men den maksimale filforespørselen per teammedlem er 4000.
  • Med juridisk behandlingsstopp kan administratorer se og eksportere alt innholdet som er opprettet eller endret av et teammedlem. Hvert juridiske behandlingsstopp har en grense på 100 brukere, og det er en grense på 300 juridiske behandlingsstopp per team. Når du eksporterer innhold fra et juridisk behandlingsstopp, kan administratorer ekskludere opptil 100 mapper fra eksporten.
  • Med oppbevaring av data kan administratorer lage retningslinjer for å hjelpe dem med å oppfylle overholdelse og regulatoriske krav. Team er begrenset til 100 aktive oppbevaringspolicyer.

Obs! Juridiske behandlingsstopp og dataoppbevaring er en del av Dropbox Data Governance-tillegget.

Hva er grensene for delte koblinger?

For å forhindre misbruk har Dropbox-kontoer følgende båndbreddegrenser:

• Dropbox Standard: 1 TB og ubegrensede nedlastinger per dag
  • Dropbox Advanced og Enterprise: 4 TB og ubegrensede nedlastinger per dag

Hva er Dropbox API-hastighetsgrensene for teamet mitt?

Dropbox har effektive API-er for applikasjoner bygget på DBX Platform. Følgende API-hastighetsgrenser gjelder for Dropbox Standard-, Advanced- og Enterprise-kontoer:

• Dropbox håndhever en standard API-hastighetsgrense for alle operasjoner for å forhindre misbruk og opprettholde tilgjengelighet og pålitelighet. Se vår feilhåndteringsveiledning og feildokumentasjon for mer informasjon.
  • Dropbox har en grense på 1 000 000 skriveoperasjoner per navneområde i løpet av en 24-timers periode.
  • Dropbox Standard-, Advanced- og Enterprise-abonnementer er begrenset til 1 milliard opplastingsoperasjoner per måned. Se utviklerdokumentasjonen for datatransportgrenser for mer informasjon.