Restriktioner og begrænsninger for teams på Dropbox

Opdateret Oct 06, 2023

Dropbox tilbyder ressourcer og tjenester som lagerplads, synkronisering, deling og API'er. Som administrator af en Dropbox-teamkonto kan du designe teamets mappe- og filstrukturer og konfigurere indstillinger, der gælder for hele teamet.

Hvis dit team allerede bruger eller overvejer at bruge Dropbox, er der nogle begrænsninger, du skal være opmærksom på. I denne artikel finder du nogle anbefalinger vedrørende disse grænser.

highlight icon

Bemærk! Vi opdaterer jævnligt Dropbox, hvilket kan ændre standardgrænserne for dit team.

Strukturer dine mapper logisk og effektivt

Når du udarbejder en mappestruktur og tager højde for vækst over tid, bør du tage højde for følgende grænser.

Medlemsgrænser:

• Det maksimale antal medlemmer, der kan tilhøre en delt mappe, er 1.000.
  • Det maksimale antal medlemmer, der kan tilhøre en gruppe, er 1.000.
  • Det maksimale antal medlemmer, der kan tilhøre en teammappe, er 1.000.
    • Bemærk! Det maksimale antal medlemmer i en invitation er 1.000.
  • Det maksimale antal medlemmer, der kan tilhøre den samme sti i en teammappe (det samlede antal medlemmer i alle mapper i stien), er 1.000.
    • Bemærk! En sti er en sekvens af undermapper, der fører til en bestemt mappe i en teammappe. Stien til en mappe kan f.eks. være Teammappe > Mappe A > Mappe B > Mappe C, hvis Mappe C er din destination.
  • Det maksimale antal medlemmer, der kan tilhøre en begrænset mappe, er 250.

Grænser for delte mapper

• Det maksimale antal delte undermapper (herunder undermapper og indlejrede mapper), der kan tilhøre en enkelt mappe, er 1.500.
  • Det maksimale antal delte undermapper (herunder overordnede mapper og undermapper), der kan tilhøre en Dropbox-konto, er 30.000.

Læs flere ofte stillede spørgsmål om delte mapper.

Den bedste ydeevne opnås ved at overholde disse grænser. Du skal muligvis opdele store teams i mindre teams med deres egne teammapper. Grupper kan bruges til at give personer adgang til flere teammapper.

Synkroniser filer og mapper via Dropbox-computerappen

Dropbox-computerappens ydeevne afhænger af hardwarespecifikationer og operativsystemet for den computer, hvor appen kører. Generelt:

Optimer ydeevnen med selektiv synkronisering for teams

Med selektiv synkronisering for teams kan administratorer definere standardindstillingerne for synkronisering af teammapper og undermapper til teammapper. Administratorer kan bruge denne indstilling til de filer, der kun skal være tilgængelige online, og som ikke skal gemmes på teammedlemmernes computere. Få mere at vide om selektiv synkronisering for teams.

highlight icon

Bemærk! Dette bør du gøre jævnligt.

Spar plads på harddisken med selektiv synkronisering

Selektiv synkronisering kan bruges af de enkelte teammedlemmer for at administrere ydeevnen, særligt hvis de har adgang til mere end 300.000 filer. Et teammedlem vil f.eks. ikke nødvendigvis downloade alle filer i en projektmappe til sin computer. Du kan i stedet bruge selektiv synkronisering for at vælge, hvilke mapper der skal synkroniseres til enheder, og hvilke der kun skal være tilgængelige i teammappen på dropbox.com. Få mere at vide om selektiv synkronisering.

highlight icon

Bemærk! Hvis du bruger selektiv synkronisering til at stoppe synkronisering af en mappe fra computeren, og den ikke er et navneområde (teammappe, delt mappe eller mapper med begrænsninger), kan computerappen stadig administrere metadataene for disse filer og mapper. Dette vil påvirke ydeevnen. Filerne og mapperne kan dog ikke længere ses i Stifinder (Windows) eller Finder (macOS). Det er kun de mapper, som er navneområder, der fjernes helt fra computeren, når du bruger selektiv synkronisering.

Du opnår den bedste ydeevne, hvis du altid bruger Dropbox-computerappen til at omdøbe, flytte, kopiere, slette, dele eller stoppe med at dele mapper. Især hvis de indeholder et stort antal filer. Vi anbefaler, at du ikke bruger dropbox.com eller Dropbox-mobilapps, når du skal behandle et meget stort antal filer.

Konfigurer og tilpas indstillingerne for tilladelser i Dropbox

Ændring af tilladelser i Dropbox kræver, at alle teammapper og delte mapper (navneområder) i mappestrukturen kontrolleres. Dette sikrer, at ændrede tilladelser ikke bryder eksisterende tilladelser, som er angivet af administratorer. Jo flere navneområder, der findes i en struktur, jo længere tid kan det tage at ændre tilladelser.

Du kan f.eks. vælge at dele en mappe, som er undermappe til en anden mappe i en teammappe. Dette kræver, at indstillingerne for tilladelser for alle navneområder i mappestrukturen skal valideres, før ændringen af tilladelser kan fuldføres. Få mere at vide om delte mapper i Dropbox.

Ofte stillede spørgsmål: Dropbox-funktioner og -grænser for dit team

Hvilke kapacitetsgrænser gælder der for mit team?

Dropbox har nogle grænser, som ikke kan ændres af administratorer:

• Maksimal filstørrelse ved upload af en enkelt fil:
    • Dropbox-computer- og -mobilapps: Filer skal være mindre end 2 TB
    • dropbox.com: Filer skal være mindre end 50 GB
    • API: En enkelt fil skal være mindre end 350 GB

Hvilke Dropbox-funktioner har mit team adgang til, og hvilke grænser er der?

Dit team har adgang til en lang række Dropbox-funktioner, som kan forenkle arbejdet på projekter og styrke samarbejdet. Få mere at vide om følgende funktioner og deres grænser:

• Med Dropbox Transfer kan du nemt sende filer til andre. Den maksimale størrelse på en overførsel afhænger af, hvilken plan du har. Få mere at vide om grænserne i Dropbox Transfer.
  • Med filanmodninger i Dropbox kan du anmode om filer fra andre og indsamle dem direkte på din Dropbox-konto. For denne funktion afhænger størrelsesgrænsen for dine filanmodninger af din plan, men et teammedlem kan maksimalt foretage 4.000 filanmodninger.
  • Med juridisk fastfrysning kan administratorer se og eksportere alt indhold, som er oprettet eller ændret af et teammedlem. Hver juridiske fastfrysning har en grænse på 100 brugere, og der er en grænse på 300 fastfrysninger pr. team. Når der eksporteres indhold fra en juridisk fastfrysning, kan administratorer ekskludere op til 100 mapper fra eksporten.
  • Dataopbevaring giver administratorer mulighed for at oprette politikker, der hjælper dem med at opfylde krav til opfyldelse og lovgivning. Teams kan have op til 100 aktive politikker for opbevaring.

Bemærk! Juridiske fastfrysninger og dataopbevaring er en del af tilføjelsesprogrammet Dropbox Data Governance.

Hvilket grænser er der for delte links?

Dropbox-konti har følgende grænser for båndbredde for at undgå misbrug:

• Dropbox Standard: 1 TB og ubegrænset antal downloads pr. dag
  • Dropbox Advanced og Enterprise: 4 TB og ubegrænset antal downloads pr. dag

Hvilke grænser er der for antal Dropbox-API-kald for mit team?

Dropbox tilbyder effektive API'er til apps, der er bygget på DBX-platformen. Der gælder følgende grænser for API-kald for Dropbox Standard-, Advanced- og Enterprise-konti:

• Dropbox har en standardgrænse for API-kald for alle operationer for at forhindre misbrug og sikre stabiliteten og pålideligheden. Se vores vejledning i fejlhåndtering og dokumentation til fejl for at få flere oplysninger.
  • Dropbox har en grænse på 1.000.000 skriveoperationer pr. navneområde inden for 24 timer.
  • Dropbox Standard-, Advanced- og Enterprise-planer er begrænset til 1 milliard uploadoperationer pr. måned. Se grænser for datatransport i dokumentationen til udviklere for at få flere oplysninger.