Hvordan kan jeg tilpasse sikkerheten for Dropbox-teamet mitt?

Oppdatert Jan 31, 2024

Vi forstår at du må ivareta sikkerheten til organisasjonens opplysninger, og derfor har Dropbox en rekke fysiske og tekniske sikkerhetsfunksjoner. Hvis du er administrator for et Dropbox-team, har du tilgang til funksjoner som gjør at du kan tilpasse sikkerhetsinnstillingene etter behov.

Brukerklargjøring

Brukere kan bli invitert til et Dropbox-team manuelt ved å sende en e-postinvitasjon fra administratorverktøyet eller automatisk ved å integrere med en eksisterende Active Directory- eller LDAP-implementering via en av leverandørene av identitetsbehandling.

Delingstillatelser

Administratorer kan kontrollere hvorvidt teammedlemmer kan dele gjenstander med personer utenfor teamet, og angi forskjellige regler for delte mapper og delte koblinger. Hvis deling utenfor teamet er tillatt, kan medlemmer fremdeles opprette individuelle mapper eller koblinger som er «kun for teamet» etter behov.

Godkjenning

Single sign-on (SSO) lar deg gjøre eksisterende identitetsleverandør ansvarlig for godkjenning. To-trinns verifisering kan også aktiveres for å få et ekstra sikkerhetslag. I tillegg kan administratorer tilbakestille passord for individuelle brukere eller hele teamet.

Øktkontroll

Administratorer kan fjernlogge ut teammedlemmer fra nettøkter og enheter, og tilbakekalle tredjeparts apptilgang for alle teammedlemmer.

Passordkontroll

Administratorer kan angi passordkrav eller tilbakestille passordene til teamene sine.

Hvis passordkontroll aktiveres, blir alle teammedlemmer logget av og varslet om de nye passordkravene. Deretter blir de bedt om å tilbakestille passordene sine.

Administratorer kan også velge å tilbakestille passord for alle teammedlemmene sine. Alle teammedlemmene blir da bedt om å velge et nytt passord neste gang de logger på Dropbox. Alternativet for å tilbakestille alle passord er tilgjengelig i passordkontrolldelen av administrasjonsverktøyet.

Koble sammen personlige og arbeidsrelaterte Dropbox-kontoer

Administratorer kan slå av teammedlemmers mulighet til å bruke skrivebordsprogrammet for både private og arbeidsrelaterte Dropbox-kontoer samtidig.

Overføring av data under fjerning

Når administratorer fjerner brukere fra et Dropbox-team, kan de overføre brukerens data til en annen bruker.

Ekstern sletting

Hvis en enhet mistes, eller hvis noen forlater organisasjonen, kan administratorer enkelt slette filer og mapper fra datamaskiner og mobilenheter når de kobler seg på Internett igjen.

Synlighet

Administratorer kan generere aktivitetsrapporter når som helst for hendelser angående passord, pålogginger, administratorhandlinger, apper, enheter, deling, og medlemskap. Rapporter er tilgjengelig for individuelle brukere eller hele teamkontoer, og kan kan lastes ned i CSV-format (verdier atskilt med komma) for analyse med SIEM-verktøy (Security Information and Event Management).

For å finne ut mer om løsningene våre for kontroll og synlighet, kan du se Dropbox' tillitsveiledning.