Veelgestelde vragen over de Dropbox Replay add-on:

Bijgewerkt Apr 24, 2024

pictogram van persoon In dit artikel wordt een betaalde add-on beschreven die beschikbaar is voor gebruikers van Dropbox Plus, Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus, en Enterprise.

Dit artikel beantwoordt veelgestelde vragen over de Dropbox Replay add-on en biedt hieronder suggesties voor probleemoplossing. Meer informatie over de Dropbox Replay add-on.
highlighter icon

Opmerking: Dropbox-teams die de Replay add-on willen kopen, hoeven niet langer een add-on voor het hele team aan te schaffen. Beheerders kunnen nu add-ons kopen voor specifieke teamleden.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Dropbox Replay en de Dropbox Replay add-on?

Replay Freemium is standaard ingeschakeld voor alle gebruikers, maar biedt slechts beperkte toegang en beperkte bestandsuploads naar Replay. De opslaglimiet van je Replay-bestanden hangt af van de inbegrepen opslagruimte in je Dropbox-abonnement.

Dropbox Replay is beschikbaar via alle Dropbox-abonnementen, maar Replay heeft deze aanvullende bestandslimieten:

• Dropbox Basic: 4 bestanden
  • Dropbox Plus: 4 bestanden
  • Dropbox Family: 4 bestanden
  • Dropbox Pro: 4 bestanden
  • Dropbox Essentials: 10 bestanden
  • Dropbox Business: 10 bestanden
  • Dropbox Business Plus: 10 bestanden
  • Dropbox Standard, Dropbox Advanced en Dropbox Enterprise: 4 bestanden

Met de Replay add-on is er geen limiet voor het aanmaken en uploaden van bestanden. De Dropbox Replay add-on biedt premium functies voor Dropbox Replay, inclusief einddatums, wachtwoordbescherming voor gedeelde links, een linkpagina, videotranscripties en bijschriften, grote bestandsoverdrachten en archiveren naar Dropbox.

Wie kan de Replay add-on kopen?

Om de Replay add-on te kopen, heb je een Dropbox Plus-, Professional-, Essentials-, Standard-, Business-, Advanced-, Business Plus- of Enterprise-abonnement nodig. Als je een teamlid bent en een Replay add-on wilt, neem dan contact op met je beheerder.

Dropbox Basic-gebruikers kunnen de add-on Dropbox Replay aanschaffen als ze hun abonnement upgraden.

Hoe kan ik de Replay add-on kopen voor mijn teamleden?

Beheerders kunnen Dropbox Replay add-on kopen via de pagina Leden van de Beheerconsole. Je kunt add-ons toewijzen aan individuele teamleden.

Koop nu Replay add-ons voor jouw team.

Moet ik de Replay add-on voor mijn hele team kopen?

Nee. Beheerders kunnen de add-on kopen voor specifieke teamleden.

Kan ik een Replay add-on overdragen van het ene teamlid naar het andere?

Beheerders kunnen een add-on verplaatsen van het ene actieve teamlid naar een ander actief teamlid via de pagina Leden. Eerst moet je de add-on verwijderen van het lid waaraan deze momenteel is toegewezen. Je kunt het dan aan een andere teamleden toewijzen.

Meer informatie over het beheren van Replay add-ons voor teamleden

Kan ik meer Replay add-ons toevoegen als ik ze nodig heb?

Ja, je kunt op elk moment een nieuwe Replay add-on aanschaffen. Als je een nieuwe Replay add-on aanschaft, wordt er een pro-rata bedrag voor de rest van je huidige factureringsperiode in rekening gebracht. Aan het begin van je volgende factureringsperiode betaal je het volledige bedrag van de nieuwe add-on.

Kan ik een Replay add-on toewijzen aan een gebruiker als deze geen teamlid is?

Nee, een Replay add-on kan alleen worden toegewezen aan teamleden.

Waar kan ik controleren hoeveel ik momenteel betaal voor mijn add-on?

Ga naar de Betalingspagina in de Beheerdersconsole om een overzicht te krijgen van je Aangeschafte add-ons, en de kosten voor elke add-on op maand- of jaarbasis.

Als ik een Replay add-on heb, wat is dan de maximale grootte van het bestand dat ik kan verzenden met Dropbox Transfer?

Grote bestandsoverdrachten zijn beschikbaar met de Replay add-on, zodat je overdrachten tot 250 GB kunt verzenden. Meer informatie over Dropbox Transfer.

Wat gebeurt er met je Replay bestand nadat je de Replay add-on annuleert?

Je houdt toegang tot alle Replay-bestanden. Alle bestanden die na 25 april 2023 zijn toegevoegd, worden meegerekend in het bestandslimiet van Dropbox Replay. Je kunt alle wachtwoorden die je voor je bestanden hebt ingesteld nog bewerken of verwijderen, maar je kunt geen nieuwe wachtwoordbeveiliging meer toevoegen als je hebt opgezegd.

Als een teamlid met een add-on je team verlaat, en de add-on wordt niet toegewezen aan ander teamlid, wordt deze geannuleerd wanneer je abonnementen worden verlengd.

Kan ik de functies van de Replay add-on nog steeds gebruiken als ik heb opgezegd?

Je kunt de functies van de Replay add-on gebruiken totdat je add-on verloopt.

Replay add-on Probleemoplossing

Waarom heb ik geen toegang tot uitgebreide versiegeschiedenis, gegevensbeheer of geavanceerde beveiliging met mijn Replay add-on?

Uitgebreide versiegeschiedenis, gegevensbeheer en geavanceerde beveiliging zijn alleen beschikbaar als add-ons voor het hele team, omdat ze van toepassing zijn op het hele team. Met een gedeeltelijke add-on heb je geen toegang tot deze functies.

Wat gebeurt er als ik iemand met een Replay add-on uit mijn team verwijder?

Als een teamlid met een add-on uit je team wordt verwijderd, komt de add-on die aan hem/haar is toegewezen weer beschikbaar. Indien nodig kan deze dan worden toegewezen aan een andere teamlid.

Hoe kan ik een Replay add-on annuleren?

Replay add-ons worden automatisch geannuleerd als ze aan het einde van een factureringsperiode niet zijn toegewezen. Dit voorkomt onnodige facturen voor teams.