Kontakta Dropbox support

Innan du kontaktar Dropbox kundsupport rekommenderar vi att du söker svaret på din fråga i Dropbox hjälpcenter eller Community-forum.

Chatt- och mejlsupport

Dina alternativ för teknisk support beror på vilken typ av konto du har (Basic, Plus, Professional eller Business). Logga in och gå till dropbox.com/support för att se supportalternativen för ditt konto.

Telefonsupport

Telefonsupport är tillgänglig endast för användare med Dropbox Business under lokala öppettider.

Tillgängliga språk

Stöd finns på engelska för alla användare

Beroende på kontotyp och plats kan stöd vara tillgängligt på franska, tyska, italienska, japanska, portugisiska och spanska. Logga in och besök dropbox.com/support för att se vilka alternativ du har.

Om du inte ser ditt språk bland alternativen när du besöker dropbox.com/support ska du skicka ett mejl eller en chatt på ditt språk så skickas du till rätt team.

Responstider och tillgängliga tider för support

Basic-användare kan förvänta sig ett svar från mejlsupport inom 1–2 dagar.

Användare med Plus, Professional och Business kan förvänta sig ett svar från mejlsupport inom 24 timmar.

• Business-användare med Enterprise-planen kan förvänta sig ett svar från mejlsupport inom 1 timme

Om telefon och chatt anges som supportalternativ när du besöker dropbox.com/support, är de tillgängliga under de lokala öppettiderna.