Kontakta Dropbox support

Innan du kontaktar Dropbox kundsupport rekommenderar vi att du söker svaret på din fråga i Dropbox hjälpcenter eller Community-forum.

Chatt- och mejlsupport

Dina alternativ för teknisk support beror på vilken typ av konto du har (Basic, Plus, Family, Professional eller Business). Logga in och gå till dropbox.com/support för att se supportalternativen för ditt konto.

Telefonsupport

Telefonsupport är tillgängligt endast för Dropbox Business-team. Dropbox Business-administratörer kan be om ett samtal från Dropbox Support under lokal kontorstid. Så här ber du om ett samtal:

1. Logga in på dropbox.com med inloggningsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen på sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Hjälp på sidomenyn till vänster.
  4. Klicka på Telefon.
  5. Ange ett direktnummer.
  6. Klicka på Be om ett samtal. Du får ett samtal inom några sekunder.

Om du är med i ett Dropbox Business-team, men inte är administratör, kan du be din teamadmin att gå till dropbox.com/supportAdministratörer kan också lägga till ytterligare administratörer till teamet så att de får åtkomst till telefonsupport.

Tillgängliga språk

Stöd finns på engelska för alla användare

Beroende på kontotyp och plats kan stöd vara tillgängligt på franska, tyska, japanska, portugisiska och spanska. Logga in och besök dropbox.com/support för att se vilka alternativ du har.

Om du inte ser ditt språk bland alternativen när du besöker dropbox.com/support ska du skicka ett mejl eller en chatt på ditt språk så skickas du till rätt team.

Responstider och tillgängliga tider för support

Användare med Plus, Family, Professional och Business kan förvänta sig ett svar från mejlsupport inom en arbetsdag.

• Business-användare med Enterprise-planen kan förvänta sig ett svar från mejlsupport inom en timme alla dagar i veckan.

Om telefon och chatt anges som supportalternativ när du besöker dropbox.com/support, är de tillgängliga under de lokala öppettiderna.