Vad är Dropbox premiumsupport?

Uppdaterat Oct 19, 2023
person icon

Tillägget Dropbox Premiumsupport är tillgängligt för alla Dropbox-teamkonton. Våra supporttjänster är dock endast tillgängliga på engelska och japanska (om tillgängligt).

Dropbox Premiumsupport är tillgänglig för Dropbox-teamkonton som har köpt tillägget Premiumsupport. För att köpa tillägget kan du kontakta din Dropbox-säljare eller fylla i kontaktformuläret för Dropbox säljteam.

Funktioner i tillägget Premiumsupport

Med tillägget Premiumsupport får alla aktiva medlemmar i ett team rätt till mer support. Två versioner av det här tillägget – Premiumsupport: Essentials och Premiumsupport: Enhanced – finns tillgängliga för Dropbox-teamkonton.

Med båda versionerna av tillägget har teamadmins tillgång till:

• Hjälp från supportteamet via telefon, mejl eller chatt dygnet runt.
  • Kvartalsvisa mejl som tar upp tre funktioner som ditt team inte använder tillräckligt mycket eller inte alls.
  • En timmes rådgivning för implementering.
  • Åtkomst till Hubb för Premiumsupport.
highlight icon

Anmärkningar:

• Med Premiumsupport: Essentials får teamadmin svar på supportärenden inom fyra timmar.
  • Med Premiumsupport: Enhanced får teamadmin svar på supportärenden inom en timme. Du är också berättigad till en analys av grundorsaker varje kvartal för att gå igenom eventuella supporttrender.

Dessutom har alla team tillgång till direktsända webbinarier från Dropbox som tar upp både nya och befintliga funktioner.
highlight icon

Obs! Dropbox Champions med tillägget Premiumsupport omfattas av dessa justerade villkor:

• Premiumsupport-rättigheter är endast tillgängliga för dig individuellt, inte för ditt team.
  • Grand Champions får svar på supportärenden inom fyra timmar.
  • Epic Champions får svar på supportärenden inom en timme.
  • Champions som är teamadmin kan komma åt hubben för premiumsupport.
  • Champions har inte åtkomst till kvartalsvisa funktionsmejl.

Kontakta support genom att logga in på ditt konto och gå till dropbox.com/support

Hubb för Premiumsupport

Hubben för premiumsupport är tillgänglig för alla admintyper så att de enkelt kan spåra, granska och skapa ärenden direkt från adminkonsolen. Hubben för premiumsupport är endast tillgänglig för kunder med tillägget Premiumsupport.

Så här får du tillgång till Hubb för Premiumsupport

Så här visar du Hubb för Premiumsupport

1. Logga in på dropbox.com med dina inloggningsuppgifter som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Premiumsupport.

Du kan se dina senaste ärenden, se problemtrender, filtrera tidigare ärenden, kontrollera statusar och skicka in nya ärenden från den här panelen.

Så skapar du ett supportärende

Skapa ett nytt supportärende:

1. Logga in på dropbox.com med dina inloggningsuppgifter som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Premiumsupport.
  4. Klicka på Kontakta support.
  5. Välj Chatta nu, Skicka in ärende eller Be om ett samtal
    • Chatta nu: En livechattfunktion visas för att koppla dig till en representant hos kundsupporten.
    • Skicka in ärende: Följ anvisningarna för att fylla i formuläret och klicka på Skicka. En representant från kundsupport kommer att svara inom den angivna svarstiden.
    • Be om ett samtal: Detta tar dig till sidan Hjälp i adminkonsolen.
      • Klicka på Telefon.
      • Ange ett direktnummer.
        • Klicka på Be om ett samtal. Du kommer att få ett samtal så snart nästa representant från kundsupport är tillgänglig. Detta rekommenderas för alla brådskande ärenden.

Så visar eller svarar du på ett supportärende:

Visa eller svara på ett supportärende:

1. Logga in på dropbox.com med dina inloggningsuppgifter som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Premiumsupport.
  4. Välj ärendet från listan Senaste för att hitta ärendet som du vill visa.
  5. Skriv ett svar och klicka på Skicka.
highlight icon

Obs! Du kan endast svara på öppna ärenden och visa dina egna ärenden. Ärenden från andra teammedlemmar kommer inte att synas.

Så här ser du insikter

Du kan se data för dina öppna ärenden, problemtrender och mönster på sidan Insikter.

Visa insikter:

1. Logga in på dropbox.com med dina inloggningsuppgifter som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen.
  3. Klicka på Premiumsupport.
  4. Klicka på Insikter.

Ett fönster visas med totalt antal öppna ärenden, totalt antal ärenden, problemtypsmönster och produktmönsterProblemtypsmönster avser sådana typer av problem som du regelbundet upplever. Produktmönster beskriver hur många ärenden som du har skickat in per Dropbox-produkt, om du har en Dropbox-plan med flera produkter.