Vad är Dropbox premiumsupport?

Dropbox premiumsupport är en funktion som är tillgänglig för team i Dropbox Business, som har köpt premiumsupporttillägget. Vill ni köpa premiumsupporttillägget: kontakta er Dropbox-säljare eller fyll i kontaktformuläret för Dropbox Business.

Med premiumsupporttillägget får alla aktiva medlemmar i ett team rätt till mer support.

Med premiumsupporttillägget har både teammedlemmar och adminstratörer tillgång till följande:

• Livewebbseminarier från Dropbox
  • Du kan förvänta dig svar från mejlsupporten inom en timme alla dagar i veckan

Teamadministratörer kan också göra detta:

• schemalägga supportsamtal på begäran
  • ringa telefonsupport dygnet runt, alla dagar, inklusive helgdagar
  • chatta med support dygnet runt, måndag till fredag

Obs! Premiumsupport via telefon och chatt är för närvarande tillgängligt bara på engelska.

Om du vill kontakta support loggar du in på ditt konto och går till dropbox.com/support