Hvordan får jeg vist faktureringshistorikken for min Dropbox-teamkonto?

Opdateret Nov 14, 2023
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for kunder, der betaler med kreditkort, PayPal eller betalingsservice på Dropbox Standard, Business, Advanced og Business Plus.

Visse typer administratorer kan se din faktureringshistorik i administratorpanelet for Dropbox Standard-, Business-, Advanced- og Business Plus-teams:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på fakturering.
  4. Klik på Faktureringsoplysninger.

Du kan se en liste over alle transaktioner for teamet, hvor de seneste vises øverst på listen.

highlight icon

Bemærk! Der vises to forskellige typer links: for kvitteringer og for fakturaer. Klik på det relevante link for at se en bestemt faktura eller kvittering for en transaktion.