Hvordan finder jeg en kvittering eller faktura for en afregning?

Dropbox udsteder kvitteringer og fakturaer for alle betalinger. Hvis du betaler via kredit- eller debetkort, vises betalingen på dit kontoudtog som DROPBOX*(transaktionsnummer).

Hvis du har et årligt abonnement, modtager du en kvittering via e-mail efter hver betaling.

Dropbox Plus, Family eller Professional

Du kan se dine fakturaer og kvitteringer på dropbox.com. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller dine initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Vælg fanen Afregning ud for Plan
  5. Hvis du vil se en faktura, skal du klikke på Faktura ud for den ønskede transaktion.
  6. Hvis du vil se en kvittering, skal du klikke på Kvittering ud for den ønskede transaktion.

Hvis der mangler en transaktion på listen, kan du slå et kredit-/debetkortkøb op for at finde din kvittering.

Bemærk! Kun familieadministratoren for en Dropbox Family-plan kan få adgang til afregningsoplysninger.

Dropbox Business

Hvis du er teamadministrator eller kontaktperson for afregning for en Dropbox Business-konto, kan du få adgang til fakturaer og kvitteringer på dropbox.com. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanel i venstre side.
  3. Klik på Afregning i venstre side.
  4. Vælg fanen Afregningsoplysninger
  5. Hvis du vil se en faktura, skal du klikke på Faktura ud for den ønskede transaktion.
  6. Hvis du vil se en kvittering, skal du klikke på Kvittering ud for den ønskede transaktion.

Har du købt Dropbox i Apple App Store?

Hvis du har købt Dropbox via Apple App Store, kan du se din købshistorik for at downloade en kvittering.

Har du købt Dropbox via Google Play?

Hvis du har købt Dropbox via Google Play, kan du se din købshistorik for at downloade en kvittering.

Hvorfor kan jeg ikke finde en kvittering eller faktura?

Nogle typer af Dropbox-kunder har ikke adgang til deres fakturaer fra dropbox.com:

• Hvis din Dropbox Business-konto er betalt via bankoverførsel, ACH eller check, modtager teamadministratoren en faktura direkte via e-mail
  • Hvis du er medlem af et Enterprise- eller Education-team eller et team, der betaler Dropbox gennem en forhandler

Hvis du stadig ikke kan finde din faktura, og du er en af disse to typer af brugere, kan du sende en e-mail til denne e-mail-adresse

Hvis du ikke er en af disse typer af brugere, kan du kontakte Dropbox' support.