Sådan gendanner du manglende filer i din Dropbox-konto

Din fil eller mappe mangler muligvis af en af følgende årsager:

• Den er blevet slettet
  • Den er blevet flyttet eller omdøbt
  • Den er blevet redigeret fra en forbundet enhed, en delt mappe eller en teammappe

Desuden kan din enhed have:

• Problemer med en harddisk, f.eks. en defekt disk
  • Software, der er i konflikt med Dropbox, f.eks.:
    • Antivirussoftware, der kan fjerne eller blokere adgang til filer
    • Software til scanning af diske eller sikkerhedskopiering, som blokerer Dropbox

Hvis du ikke kan finde dine manglende filer ved at søge på dropbox.com, kan du prøve et par andre ting.

Personer med en Dropbox Basic- eller Plus-konto kan gendanne alle filer, der er ændret eller slettet i løbet af de sidste 30 dage.

Personer med en Dropbox Business-konto kan gendanne alle filer, der er ændret eller slettet i løbet af de sidste 120 dage.

Personer med en Dropbox Professional-konto kan gendanne alle filer, der er ændret eller slettet i løbet af de sidste 180 dage.

Dropbox Spol tilbage

Funktionen er tilgængelig for Dropbox Plus- og Professional-konti. Se, hvordan du opgraderer din konto

Dropbox Spol tilbage er et værktøj, du kan bruge til at føre en mappe eller en hel konto tilbage til et tidligere tidspunkt.

Den kan bruges til følgende:

• Når en virus krypterer dine filer med ransomware
  • Utilsigtet flytning og sletning af et stort antal filer

Versionshistorik

siden med din versionshistorik kan du forhåndsvise og gendanne ældre versioner af filer.

Den kan bruges til følgende:

• Se eller gendanne en ældre version af et dokument

Læs mere om versionshistorik.

Slettede filer

Siden med dine slettede filer viser en liste med alle de filer og mapper, der er blevet slettet.

Den kan bruges til følgende:

• Gendanne en slettet fil eller mappe
  • Finde en fil eller mappe, du mangler

Læs mere om slettede filer

Kontakt support

Hvis ingen af ovennævnte metoder virkede, kan du kontakte support. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde det, du har brug for.

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, kan du få mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør .