Sådan deler du en fil eller mappe i Dropbox

Du kan dele mapper og filer i din Dropbox-konto med hvem som helst (også selvom de ikke har en Dropbox-konto).

Du kan styre, om folk kan redigere, skrive kommentarer eller kun se dine filer og mapper, når du deler dem, og efter at du har delt dem. Ændringer eller kommentarer, der er foretaget af en fil eller mappe, opdateres straks for alle, som filen eller mappen er blevet delt med.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan du nemt kan dele mapper med Dropbox.

Andre nyttige artikler:

Del en fil eller mappe på dropbox.com

Sådan deler du en fil eller mappe på Dropbox' website:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Filer i venstre kolonne.
  3. Peg på den fil eller mappe, du vil dele.
  4. Klik på Del
  5. Skriv e-mailadressen, navnet eller gruppen for den eller de personer, du vil dele med.
  6. Klik på Del. De modtager en e-mail med et link til filen eller mappen.

Del en fil eller mappe med Dropbox-mobilappen

Sådan deler du en fil eller mappe med Dropbox-mobilappen:

1. Tryk på Filer nederst på skærmen.
  2. Tryk på ... (de tre prikker) under den fil eller mappe, du vil dele (iPhone eller iPad) eller ud for den fil eller mappe, du vil dele (Android).
  3. Tryk på Del.
  4. Skriv e-mailadressen, navnet eller gruppen for den eller de personer, du vil dele med.
  5. Tryk på Del. De modtager en e-mail med et link til filen eller mappen.

Del en fil eller mappe med Dropbox-appen på din computer

1. Åbn Dropbox-mappen på din computer
  2. Højreklik på den fil eller mappe, du vil dele.
  3. Klik på Del
  4. Skriv e-mailadressen, navnet eller gruppen for den eller de personer, du vil dele med.
  5. Klik på Del. De modtager en e-mail med et link til filen eller mappen.

Del en fil eller mappe med Dropbox på proceslinjen/i menulinjen

1. Åbn Dropbox på computeren.
  2. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen eller menulinjen.
  3. Peg på den fil eller mappe, du vil dele.
  4. Klik på “” (tre prikker) ud for filen eller mappen.
  5. Klik på Del.
  6. Skriv e-mailadressen, navnet eller gruppen for den eller de personer, du vil dele med.
  7. Klik på Del. De modtager en e-mail med et link til filen eller mappen.

Del en fil eller mappe fra Dropbox-computerappen

Se, hvordan du deler en fil eller mappe fra computerappen, i denne trinvise videovejledning.

Er Dropbox nyt for dig?

Uanset om du ikke har brugt Dropbox før, eller du blot har brug for at få opfrisket din viden, kan du få mest muligt ud af din Dropbox-konto med vores selvstudier eller virtuelle kurser med instruktør .