Send filer fra Photoshop med Dropbox Transfer

Med Dropbox Transfer-plugin'et til Adobe Creative Cloud kan du sende Photoshop-filer til andre direkte fra Photoshop.

Send filer fra Photoshop

Den første gang, du sender en Photoshop-fil med Dropbox Transfer, skal du logge på Dropbox fra Photoshop. Sådan gør du:

1. Åbn din fil i Photoshop.
  2. Klik på panelet Dropbox Transfer.
  3. Klik på Log på Dropbox.
    • Bemærk! Du skal have forbindelse til internettet for at kunne logge på Dropbox og oprette en overførsel.
  4. Log på din Dropbox-konto, og tillad, at Dropbox Transfer til Adobe Creative Cloud får adgang til din Dropbox-konto.
  5. Klik på Send med Transfer.
  6. Tilpas din overførsel, og opdater eventuelt filindstillingerne.
  7. Klik på Upload.
  8. Klik på Kopiér link. Der kopieres et link til din udklipsholder, som du kan indsætte i en e-mail eller en anden meddelelse.

Når du har logget på første gang, og du har givet appen adgang til din Dropbox-konto, kan du oprette en overførsel fra menuen Photoshop Plugins. Sådan gør du:

1. Åbn din fil i Photoshop.
  2. Klik på Plugins.
  3. Klik på Dropbox Transfer.
  4. Klik på Send med Transfer.
    • Bemærk! Du skal have forbindelse til internettet for at oprette en overførsel.
  5. Tilpas din overførsel, og opdater eventuelt filindstillingerne.
  6. Klik på Upload.
  7. Klik på Kopiér link. Der kopieres et link til din udklipsholder, som du kan indsætte i en e-mail eller en anden meddelelse.

Når du bruger Dropbox Transfer-plugin'et til at sende filer fra Photoshop, tilføjes overførslen i din Dropbox-konto, så du kan overvåge, administrere eller gensende den. Selve filen forbliver på din harddisk, i Creative Cloud eller på en anden placering, og den optager ikke plads på din Dropbox-konto, medmindre du gemmer den der.

Administrer overførsler

Du kan opdatere og kontrollere status for overførsler fra Photoshop. Sådan gør du:

1. Åbn Photoshop-appen.
  2. Klik på Plugins.
  3. Klik på Dropbox Transfer.
  4. Klik på Dropbox Transfer.
  5. Klik på Administrer på Dropbox. Et browservindue åbnes med siden Transfer på din Dropbox-konto.
    • Bemærk! Du skal have forbindelse til internettet for at kunne administrere overførsler.
  6. Klik på navnet på en overførsel for at ændre navnet eller indstillingerne, eller klik på “” (de tre prikker) for at se andre indstillinger.

Få mere at vide om, hvordan du opretter og administrerer overførsler på dropbox.com.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan installerer jeg Dropbox Transfer-plugin'et til Creative Cloud?
Du kan finde og installere Dropbox Transfer-plugin'et på Adobe Exchange-websitet

Bliver mine Photoshop-filer flyttet til Dropbox, når jeg bruger Transfer?
Nej. Du kan finde og administrere overførslen på din Dropbox-konto, men filen forbliver på den oprindelige placering, f.eks. din harddisk eller i Creative Cloud.

Hvilke grænser gælder der for filstørrelsen i Dropbox Transfer?
Grænsen for filstørrelse og andre indstillinger i Dropbox Transfer, f.eks. tilpasning og overvågning af overførsler, afhænger af din plan.
Få mere at vide om størrelsesgrænser for overførsler.

Kan andre foretage ændringer i mine filer, når jeg overfører dem?

De filer, der sendes med Dropbox Transfer, leveres som skrivebeskyttede. Hvis modtagerne downloader din fil, bliver eventuelle ændringer, de foretager i deres kopi, ikke afspejlet på din Dropbox-konto.

Får Adobe fuld adgang til min Dropbox-konto?
Nej. Når du giver Dropbox Transfer til Adobe Creative Cloud adgang til din Dropbox-konto, får den adgang til en enkelt mappe, men Adobe tilføjer ikke filer og interagerer ikke med andre af dine filer.  Du kan finde mappen med navnet “Dropbox Transfers til Adobe CC” i mappen “Apps” på din Dropbox-konto.