Hvordan avbryter jeg en prøveperiode med Dropbox Business?

Hvis du vil avbryte den gratis prøveperioden med Dropbox Business eller Dropbox Professional, følger du trinnene for den type prøveperiode som gjelder for deg.

Vil du si opp det betalte abonnementet? Finn ut hvordan du avbestiller Dropbox-abonnementet ditt.

Obs! Hvis du registrerte deg for en prøveperiode via iTunes eller Google Play, må du avbryte den gjennom samme appbutikk. Finn ut hvordan du avbestiller abonnementet på den mobile enheten.

Hvordan avbryte en prøveperiode med Dropbox Business

Du må være teamadministrator for kontoen for å kunne avbryte en prøveperiode med Dropbox Business.Finn ut hvem teamadministratoren din er.

Slik avbryter du en gratis prøveperiode med Dropbox Business:

1. Logg deg inn på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk på Administratorverktøy i listen til venstre.
    • Ser du ikke administratorverktøyet? Klikk på Dropbox-logoen øverst til venstre. Du skal nå se administratorverktøyet til venstre.
  3. Klikk på Fakturering i listen til venstre.
  4. Klikk på Avbryt prøveperioden nederst på siden.
  5. Klikk på Avbestill Dropbox Business
  6. Klikk på avmerkingsboksen for å bekrefte at oppløsningen av et team er permanent.
  7. Klikk på Oppløs teamet og logg av
  8. Du mottar en e-postbekreftelse om at teamet er oppløst.

Obs! Når du oppløser teamet, sletter du samtidig Dropbox Business-kontoen din. Medlemmenes kontoer gjøres om til individuelle Dropbox Basic-kontoer (gratis).

Hvis du har problemer med å avbryte den gratis prøveperioden, kan du kontakte kundestøtten hos Dropbox.

Hvordan avbryte en prøveperiode med Dropbox Professional

Hvis du avbestiller den gratis prøveperioden med Dropbox Professional før prøveperioden utløper, blir du ikke belastet. Slik avbryter du prøveperioden:

1. Logg inn på dropbox.com
  2. Klikk på profilbildet ditt eller den grå sirkelen i øvre hjørne til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Ved siden av Generelt, velger du Abonnement-fanen.
  5. Klikk på Administrer abonnement.
  6. Klikk på Avbryt prøveperiode.
  7. Klikk på Jeg vil fortsatt nedgradere.
  8. Velg grunnen til at du avbryter.
  9. Klikk på Jeg vil fortsatt nedgradere
  10. Du mottar en e-postbekreftelse om at prøveperioden har blitt avbrutt, og du mister umiddelbart tilgang til Professional-funksjonene.

Hva skjer når prøveperioden med Dropbox Business utløper?

Når prøveperioden med Dropbox Business utløper:

• Teamet ditt blir låst, og du har begrenset tilgang til funksjonene helt til du oppløser teamet eller abonnerer
  • Hvis du tidligere hadde et Plus- eller Professional-abonnement, går kontoen umiddelbart tilbake til det opprinnelige abonnementet
  • Dropbox beholder slettede versjoner av filene dine i 30 dager, i tilfelle du angrer
  • Hvis du er over den nedgraderte lagringskvoten, vil Dropbox stoppe synkroniseringen av filene dine

Hva skjer når prøveperioden med Dropbox Professional utløper?

Når prøveperioden med Dropbox Professional utløper:

• Kontoen nedgraderes umiddelbart til en Dropbox Basic-konto
  • Hvis du tidligere hadde et Plus-abonnement, blir du nedgradert til 2 TB med plass
  • Hvis ditt nye, nedgraderte abonnement ikke har Showcase, vil alle showcaser stilles i en låst og ikke-publisert tilstand
  • Dropbox beholder slettede versjoner av filene dine i 30 dager, i tilfelle du angrer
  • Hvis du er over den nedgraderte lagringskvoten, vil Dropbox stoppe synkroniseringen av filene dine