Avbryt en gratis prøveperiode med Plus- eller Professional-abonnementet

Hvis du registrerte deg for en gratis prøveperiode med Dropbox Plus eller Professional, vil denne artikkelen fortelle deg hvordan du kan avbryte den gratis prøveperioden før den er over, slik at du ikke blir belastet. Hvis du ikke avbryter den gratis prøveperioden før den er over, blir du belastet for Dropbox Plus eller Professional med faktureringsinformasjonen du brukte da du registrerte deg for den gratis prøveperioden.

Obs! En gratis prøveperiode er ikke det samme som en Dropbox Basic-konto, som også er gratis. Finn ut hvordan du sletter Dropbox Basic-kontoen din i stedet.

Finn ut hvordan du avbestiller en gratis prøveperiode på Dropbox Business i stedet.

Avbestille en gratis prøveperiode med Dropbox Plus eller Professional

Hvis du registrerte deg for en gratis prøveperiode på en telefon eller et nettbrett (via iTunes eller Google Play)

Finn ut hvordan du avbryter den gratis prøveperioden hvis du registrerte deg på en telefon eller et nettbrett.

Hvis du registrerte deg for en gratis prøveperiode på en stasjonær eller bærbar datamaskin (via Dropbox)

1. Logg deg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet eller ansiktsikonet øverst i høyre hjørne.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk Abonnement-fanen.
  5. Klikk på Administrer abonnement.
  6. Klikk på Avbryt prøveperiode.
  7. Klikk på Jeg vil fortsatt nedgradere.
  8. Velg grunnen til at du avbryter.
  9. Klikk på Jeg vil fortsatt nedgradere

Du får en e-postbekreftelse om at den gratis prøveperioden er avbestilt. Hvis du registrerte deg med et kredittkort, nedjusteres abonnementet ditt ved prøveperiodens slutt. Hvis du registrerte deg med PayPal, avsluttes prøveperioden med det samme.

Obs! Sletting eller avinstallering av Dropbox-appen fra telefonen eller datamaskinen fører ikke til at prøveperioden som er graits, avsluttes. Dropbox-appen slettes ikke fra telefonen eller datamaskinen din ved at du avbestiller prøveperioden. Du blir bare nedgradert til en gratis Basic-konto.

Vilkårene for den gratis prøveperioden

Da du registrerte deg for en gratis prøveperiode, fikk du en e-post fra Dropbox med varigheten og detaljene for prøveperioden. Hvis den ikke ligger i innboksen, sjekker du søppelpostmappen.

Hvis du avbryter den gratis prøveperioden før den utløper, blir du nedgradert ved slutten av prøveperioden, eller med en gang, avhengig av hvordan du opprinnelig registrerte deg. Hvis du registrerte deg med et kredittkort, nedjusteres abonnementet ditt ved prøveperiodens slutt. Hvis du registrerte deg med PayPal, vil prøveperioden din avsluttes umiddelbart.

Etter nedgradering av abonnementet ditt vil du ha en gratis Dropbox Basic-konto med 2 GB med lagringsplass, og alle filene blir værende på Dropbox-kontoen din. Avhengig av hvor mye av lagringsplassen du bruker, kan det hende filene mister synkroniseringen med datamaskinen.

Kontrollere om en gratis prøveperiode er avbestilt

Så fort du avbestiller den gratis Dropbox-prøveperioden, mottar du en bekreftelse på e-post fra Dropbox. Hvis den ikke ligger i innboksen, sjekker du søppelpostmappen.

Hvis du ble belastet for Dropbox Plus eller Professional

Hvis den gratis prøveperioden allerede er over, og du har blitt belastet for Dropbox Plus eller Professional, kan du nedgradere til en gratis Dropbox Basic-konto nå ved å avbryte nåværende abonnement.  Plus- eller Professional-funksjonene vil nedgraderes ved slutten av faktureringsperioden, men du vil ikke miste noen av filene dine, og du vil ikke belastes på neste faktureringsdato.

Se hva som er neste faktureringsdato

Finn ut hvordan du ser tidligere regninger fra Dropbox og neste faktureringsdato.

Finne e-posten for Dropbox-kontoen

Hvis det står en Dropbox-belastning på fakturautskriften, men du ikke husker hvilken e-postkonto du registrerte deg med, kan du finne belastningen med dette transaksjons-ID-verktøyet.

Finn ut mer om hvordan du søker etter Dropbox-kredittkortbelastninger.

Finne ditt nåværende Dropbox-abonnement

Hvis du ikke er sikker på hvilken type konto du har akkurat nå, kan du logge deg på dropbox.com og gå til https://www.dropbox.com/account/plan.

Tilbakebetalinger

I de fleste tilfeller gir ikke Dropbox noen refusjon. Hvis du ikke ønsker å bli belastet i fremtiden, avbryter du nåværende abonnement og nedgraderer til en gratis Basic-konto.

Hvis du i stedet vil slette Dropbox-kontoen din helt, ser du hvordan i denne artikkelen.