Legg til / fjern lisenser eller legg til plass for Dropbox Business-teamet

Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team, kan du legge til eller fjerne lisenser for teamet ditt i administratorverktøyet.

Finn ut hvordan du viser lisensene og plassen som gjenstår på en Dropbox Business-konto.

Legge til eller fjerne lisenser

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Velg fanen Fakturering .
  4. Klikk på Administrer abonnement.
  5. Klikk på Administrer lisenser.
  6. Endre antall lisenser i ruten som dukker opp. Når du legger til lisenser, vil du se lisensprisen på skjermen.
  7. Klikk på Legg til lisenser. Hvis du vil fjerne unødvendige lisenser, klikker du i stedet på Fjern lisenser.

Du kan eventuelt du legge til lisenser fra innsiktspanelet. Under Gjenstående lisenser klikker du på Legg til lisenser.

Legg til mer plass på Dropbox Business-kontoen

Dropbox Business utstyrer deg og teamet ditt med plassen dere trenger. Nøyaktig hvor mye plass du har til rådighet, avhenger av abonnementet ditt:

• Standard-abonnement: 5 TB med plass totalt, som deles av medlemmene på teamet.
  • Advanced- og Enterprise-abonnement: Hvis du nærmer deg grensen for lagringsplass, kan vi bidra til å imøtekomme behovene dine. Teamadministratorer kan ta kontakt med oss via administratorverktøyet for å diskutere ekstra lagringsplass. Hvis du er medlem av et team, kan du be teamadministratoren om å kontakte oss på dine vegne.

Plass sammenlignet med antall filer

Ytelsen til Dropbox kan avta hvis du har fler enn 300 000 filer. Dette er en myk grense som avhenger sterkt av maskinvaren til datamaskinen som kjører Dropbox-programmet. Noen kunder kan ha flere filer uten å oppleve noen problemer. Som en fast regel, anbefaler vi ingen å ha mer enn 1 million filer på én enkelt datamaskin. Denne grensen gjelder antallet filer, ikke størrelsen på dem.

Hvis dette ser ut til å være årsaken til synkroniseringsproblemene, kan du bruke selektiv synkronisering til å velge kun enkelte filer som skal synkroniseres med datamaskinen, mens du fortsatt har dem på nettsiden til Dropbox og på andre datamaskiner.

Du kan også justere innstillingene for båndbredde for gjøre Dropbox-synkroniseringen raskere.

Obs! Dropbox-kontoer med et stort antall filer kan bruke lengre tid på å synkronisere. En forsinkelse i synkroniseringen eller en ekstra langvarig synkronisering er ikke nødvendigvis et tegn på et problem.