Slik legger du til eller fjerner lisenser for bedriftskontoer

Hvert medlem av et Dropbox Standard-, Advanced- eller Enterprise-team må ha en lisens. Enkelte typer administratorer kan legge til eller fjerne lisenser i administratorverktøyet.

Finn ut hvordan du avbestiller et Dropbox-abonnementer som du kjøpte på datamaskinen.

Legge til eller fjerne lisenser

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Velg fanen Fakturering .
  4. Klikk på Administrer abonnement.
  5. Klikk på Administrer lisenser.
  6. Endre antall lisenser i ruten som dukker opp. Når du legger til lisenser, vil du se lisensprisen på skjermen.
  7. Klikk på Legg til lisenser. Hvis du vil fjerne unødvendige lisenser, klikker du i stedet på Fjern lisenser.

Du kan også legge til lisenser fra innsiktspanelet. Under Gjenværende lisenser klikker du på Legg til lisenser.

Legg til mer plass i bedriftskontoen din

Med Dropbox Standard, Advanced eller Enterprise får  teamet ditt den plassen det trenger. Nøyaktig hvor mye plass avhenger av abonnementet ditt:

• Standard: 5
    TB med plass totalt, som deles av medlemmene på teamet
  • Advanced og Enterprise: Hvis du har lite lagringsplass igjen, kan vi finne en løsning som dekker behovene dine. Administratorer kan kontakte oss via administratorverktøyet for å diskutere ekstra lagringsplass.

Plass sammenlignet med antall filer

Ytelsen til Dropbox kan avta hvis du har flere enn 300 000 filer. Dette er en myk grense som avhenger sterkt av maskinvaren til datamaskinen. Noen kunder kan ha flere filer uten å oppleve noen problemer. Som en fast regel anbefaler vi ingen å ha mer enn 1 million filer på én enkelt datamaskin. Denne grensen gjelder antallet filer, ikke størrelsen på dem.

Hvis dette ser ut til å være årsaken til synkroniseringsproblemene, kan du bruke selektiv synkronisering til å velge kun enkelte filer som skal synkroniseres med datamaskinen, mens du fortsatt har dem på nettsiden til Dropbox og på andre datamaskiner.

Du kan også justere innstillingene for båndbredde for gjøre Dropbox-synkroniseringen raskere.

Obs! Dropbox-kontoer med et stort antall filer kan bruke lengre tid på å synkronisere. En forsinkelse i synkroniseringen eller en ekstra langvarig synkronisering er ikke nødvendigvis et tegn på et problem.