Vise resterende lisenser og plass på en Dropbox-teamkonto

Oppdatert Jun 10, 2024
person icon

I denne artikkelen beskrives en funksjon som er tilgjengelig for Dropbox Standard, Advanced og Enterprise.

Hvis du er administrator på en Dropbox Standard-, Advanced- eller Enterprise-konto, kan du se antall lisenser og lagringsplass tilgjengelig for teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk Innsikt i venstre sidestolpe.

Fra administratorpanelet kan du se lisensbruk under Lisenser.Lenger ned på siden under Abonnementsbruk kan du se grenser for lagringsplass.

Hvis teamet ditt nærmer seg lagringsgrensen, kan du ta kontakt med Dropbox-kundestøtten – vi kan kanskje øke lagringsgrensen din.

For å kontakte Dropbox kundestøtte, klikk Hjelp i venstre sidestolpe fra administratorverktøyet.

highlighter icon

Obs! Inaktive lisenser fjernes ikke automatisk. Enkelte typer administratorer kan legge til eller fjerne lisenser i administratorverktøyet.