Hva du må gjøre hvis «Dropbox stanset plutselig»

Hvis Dropbox-skrivebordsprogrammet på datamaskinen plutselig stanset, skyldes dette sannsynligvis et midlertidig teknisk problem. Alle filene dine er trygge, og du kan åpne programmet igjen umiddelbart.

Hvis Dropbox-mobilappen krasjet, kan du besøke denne artikkelen i stedet.

Feilsøking: Dropbox krasjer med jevne mellomrom

Hvis Dropbox-skrivebordsprogrammet fortsetter å få plutselig stopp, starter du datamaskinen på nytt og prøver igjen.

Hvis problemet fortsetter, kan du identifisere det ved å følge denne feilsøkingsveiledningen:

Bruker du den nyeste versjonen av Dropbox-skrivebordsprogrammet?

Installer Dropbox-skrivebordsprogrammet på nytt for å sikre at du bruker den nyeste versjonen.

Synkroniserer du veldig mange (hundretusenvis) filer på en gang?

Bruk selektiv synkronisering til å synkronisere færre filer til datamaskinen eller synkronisere dem i mindre grupper. (De vil fortsatt være tilgjengelige i Dropbox-kontoen din på nett).

Legger du til veldig mange filer i Dropbox-kontoen på en gang?

Legg til filer i Dropbox-mappen i mindre grupper.

Er harddisken på datamaskinen din snart tom for plass?

Slett programmer og filer fra datamaskinen for å frigjøre lagringsplass.

Bruk smart synkronisering eller selektiv synkronisering til å begrense antall filer du synkroniserer til datamaskinen, samtidig som de lagres i Dropbox-kontoen på nett.

Har du nylig installert et program på datamaskinen som kan forårsake konflikt?

Avinstaller det mistenkte programmet for å finne ut om det forårsaker problemet, og kontakt oss for å få mer hjelp.