Administrere innstillinger for selektiv synkronisering for team

Denne artikkelen er for Dropbox Business-administratorer. Hvis du er Dropbox Business-teammedlem, kan du administrere dine egne innstillinger for selektiv synkronisering.

Når et Dropbox Business-teammedlem legges til i en teammappe eller på et teamområde, synkroniseres alle mapper som deles med dem, automatisk til datamaskinens harddisk. Administratorer kan imidlertid angi at bestemte mapper ikke skal synkroniseres automatisk ved hjelp av selektiv synkronisering for team.

Finn ut mer om hvordan selektiv synkronisering fungerer.

Administratorer har også muligheten til å bruke smart synkronisering for team, i tillegg til selektiv synkronisering for team, til å synkronisere noen mapper til teammedlemmenes datamaskiner, blokkere noen mapper fra å synkronisere og synkronisere noen som plassholdere som er kun på nett.

Finn ut mer om hvordan smart synkronisering fungerer.

Hvordan aktivere selektiv synkronisering for team

For at en administrator skal kunne synkronisere bestemte mapper fra teammedlemmers datamaskiner, må selektiv synkronisering for team aktiveres først.

Slik aktiverer du selektiv synkronisering for team, som teamadministrator:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger i venstre sidestolpe.
  4. Under Innhold klikker du på Synkroniser.
  5. Ved siden av Selektiv synkronisering for team, klikker du på Aktiver.
  6. Klikk Lagre.

Angi bestemte mapper som ikke skal synkroniseres

Som standard synkroniseres alle mapper som deles med teammedlemmer automatisk til teammedlemmenes datamaskiner når de blir med i teamet. Administratorer kan imidlertid angi at bestemte mapper ikke skal synkroniseres automatisk ved hjelp av selektiv synkronisering for team.

Merknader:

• Denne administratorinnstillingen avslutter ikke synkroniseringen av mapper som allerede er synkronisert til teammedlemmenes datamaskiner. Den forhindrer kun at mapper synkroniseres automatisk til nye teammedlemmers datamaskiner.
  • Individuelle teammedlemmers innstillinger for selektiv synkronisering overstyrer denne administratorinnstillingen. Denne administratorinnstillingen blokkerer dem ikke fra å synkronisere og avslutte synkronisering av mapper fra datamaskinene sine på egen hånd.
  • En mappe kan ikke angis til å synkronisere med teammedlemmers datamaskiner hvis den ligger i en mappe som ikke har blitt angitt til å synkroniseres.

Slik angir du at bestemte mapper ikke skal synkroniseres:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innhold.
  4. Klikk på «» (ellipse) ved siden av en hvilken som helst mappe.
  5. Klikk på Endre synkroniseringsstandard.
    • Obs! Du må aktivere innstillinger for selektiv synkronisering for team (instruksjoner ovenfor) for å ha dette alternativet.
  6. Klikk på Starter som usynkronisert for å blokkere den fra å automatisk synkronisere til datamaskinene til nye teammedlemmer.

Slik angir du at en ny teammappe ikke skal synkroniseres til teammedlemmenes datamaskiner:

1. Klikk på Opprett teammappe slik du normalt ville opprettet en ny teammappe.
  2. Merk av i boksen ved siden av Starter som usynkronisert.