Endre et utløpt Dropbox-passord

Oppdatert Aug 14, 2023

Dropbox-passordet ditt utløper med jevne mellomrom, som et forebyggende sikkerhetstiltak. Hvis passordet har utløpt, må du oppdatere det før du får tilgang til Dropbox-kontoen din, logge på en ny enhet, eller koble til en API-app.

Hvis passordet har utløpt, vil du se denne meldingen neste gang du prøver å logge deg på dropbox.com:

melding om utløpt passord

Oppdatere et utløpt passord

Slik oppdaterer du et utløpt passord:

1. Prøv å logge på dropbox.com med det utløpte passordet.
  2. Når du ser meldingen ovenfor, skriver du inn e-postadressen som er forbundet med Dropbox-kontoen.
  3. Klikk på Send e-post.
    Du får en e-post med en kobling du kan bruke til å endre passordet med. Klikk på koblingen i e-posten, og følg intruksjonene for å tilbakestille passordet ditt.
highlight icon

Obs! Hvis du har bedt om at passordet ditt skal oppdateres, men ikke har mottatt noen e-post, kan du sjekke søppelpostmappen inne på e-postkontoen din. Hvis e-posten ikke er der, kan du prøve å legge til no-reply@dropbox.com i kontaktene eller adresseboken. Deretter gjentar du trinnene for å tilbakestille passordet.

Tilbakestill et utløpt passord på en enhet du er logget på

Hvis du har mistet tilgang til e-postadressen som er forbundet med Dropbox-kontoen din, kan du oppdatere både passordet og e-postadressen på en enhet du er logget på. Slik gjøres det:

1. Prøv å logge på dropbox.com i en nettleser med det utløpte passordet.
  2. Hvis du ikke kan logge på, klikker du på Jeg kan ikke gjenopprette kontoen ved hjelp av denne siden
  3. Klikk på Ja.
  4. Klikk på Send varsler. Varsler sendes til alle enhetene du er logget på.
  5. Når du ser varslet på enheten du er logget på, klikker du på Detaljer.
  6. Klikk på Fortsett (på datamaskin) eller Ja (mobil).
  7. Skriv inn en ny e-postadresse, hvis nødvendig.
  8. Klikk på Send. Du vil motta en kobling for tilbakestilling av passord på e-postadressen din.
  9. Klikk på Tilbakestill passord i e-posten.
  10. Skriv inn det nye passordet og klikk på Send.
    Hvis du har skrevet inn en ny e-postadresse, vil Dropbox-kontoen din bli oppdatert med den e-posten etter at du har tilbakestilt passordet ditt.

Sørge for at Dropbox-kontoen din er trygg

I tillegg til å tilbakestille passordet ditt jevnlig, er det andre skritt du kan ta for å sørge for at dataene dine er trygge:

Hvis du vil lese mer om hva du kan gjøre for å sørge for at kontoen er trygg, kan du besøke siden om sikkerhet og personvern.