Slik slår du på tapsfri lyd i Dropbox Replay

Oppdatert Nov 15, 2023
person icon

Funksjonen beskrevet i denne artikkelen, er bare tilgjengelig for kunder som har kjøpt Dropbox Replay-tillegget.

Kunder som har kjøpt Dropbox Replay-tilleggsprogrammet har tilgang til tapsfri HD-lydavspilling for lydfilene sine. Replay har støtte for tapsfri lyd med oppløsning på opptil 24-biter/96 kHz.

Slik slår du på tapsfri lyd:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Replay i menyen som vises.
    • Merk: Dropbox Replay åpnes i en ny fane.
  4. Klikk på lydfilen du vil slå på tapsfri lyd for.
  5. Klikk på rullegardinmenyen Lydkvalitet.
  6. Velg Tapsfri i rullegardinmenyen.
highlight icon

Obs! Hvis personen som legger til den første versjonen av filen, er en kunde som har kjøpt Dropbox Replay-tillegget, har alle samarbeidspartnerne deres også tilgang til tapsfri lyd for den filen.