Hur hittar jag ett kvitto eller en faktura?

Dropbox utfärdar kvitton och fakturor för alla betalningar. Betalar du med betalkort eller kreditkort visas det på ditt kontoutdrag som DROPBOX * (transaktionsnummer).

Om du har en årlig prenumeration får du ett kvitto via mejl efter varje betalning.

Dropbox Plus, Family eller Professional.

Du kan se dina fakturor och kvitton på dropbox.com. Gör så här:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Intill Plan väljer du fliken Fakturering
  5. Du visar en faktura genom att klicka på Faktura intill önskad transaktion.
  6. Du visar ett kvitto genom att klicka på Kvitto intill önskad transaktion.

Saknas en transaktion i den här listan kan du leta upp ett kredit- eller betalkortsköp för att hitta ditt kvitto.

Obs! Endast den som ansvarar för Family-kontot för en Dropbox Family-plan har åtkomst till faktureringsinformationen.

Dropbox Business

Om du är teamadministratör eller faktureringskontakt för ett Dropbox Business-konto kan du komma åt fakturor och kvitton på dropbox.com. Gör så här:

1. Logga in på dropbox.com med ditt administratörskonto.
  2. Klicka på Adminkonsolen till vänster.
  3. Klicka på Fakturering till vänster.
  4. Klicka på fliken Faktureringsinformation
  5. Du visar en faktura genom att klicka på Faktura intill önskad transaktion.
  6. Du visar ett kvitto genom att klicka på Kvitto intill önskad transaktion.

Köpte du Dropbox på Apple App Store?

Om du köpte Dropbox via Apple App Store kan du visa din köphistorik för att ladda ner ett kvitto.

Köpte du Dropbox genom Google Play?

Om du köpte Dropbox genom Google Play kan du visa din beställningshistorik för att ladda ner ett kvitto.

Varför kan jag inte hitta ett kvitto eller en faktura?

Vissa typer av Dropbox-kunder kommer inte åt sina fakturor från dropbox.com:

• Om Dropbox Business-kontot betalas med banköverföring, ACH eller check får teamadministratören en faktura direkt via mejl
  • Om du är medlem i ett Enterprise- eller Education-team, eller i ett team som betalar Dropbox genom en återförsäljare

Skicka ett mejl till den här mejladressen om du ändå inte kan hitta fakturan och du tillhör någon av dessa båda typer av användare.

Kontakta Dropbox support om du inte är en sådan typ av användare.