Så här återställer eller återskapar du raderade filer eller mappar i Dropbox

Återskapa raderade filer eller mappar:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Filer på den vänstra sidomenyn.
  3. Klicka på Borttagna filer i fältet till vänster.
  4. Klicka på namnet på den raderade filen eller mappen du vill återställa.
    • Det går att välja flera filer eller mappar samtidigt genom att klicka på kryssrutan
  5. Klicka på Återskapa. Om du återskapar ett stort antal filer kan det ta lite tid.

Obs! Du kan bara återskapa en delad fil om du har åtkomsten Får redigera till den. Om du har åtkomsten Får visa till en delad fil kommer du inte att kunna återskapa den.

Använder du inte Dropbox än? Se hur Dropbox gör det enkelt med återställning och historik för filer.

Video: Återställa en tidigare version av en fil

Den här videon är en översikt av versionshistorik.

Obs! Den här videon nämner en 120-dagars versionshistorik. Men denna period varierar dock beroende på din Dropbox-plan. Se informationen nedan för detaljer om din plan.

Dropbox Basic- och Plus-konton kan återställa alla filändringar eller raderingar som gjorts under de senaste 30 dagarna.

Dropbox Business-konton kan återställa alla filändringar eller raderingar som gjorts under de senaste 120 dagarna.

Dropbox Professional-konton kan återställa alla filändringar eller raderingar som gjorts under de senaste 180 dagarna.

Om dina filer saknas eller du har ett stort antal filer att återställa

Läs hur du hittar eller återskapar saknade eller skadade filer.

Är du ny på Dropbox?

Oavsett om du precis börjat använda Dropbox eller bara behöver lite repetition kan du få största möjliga nytta av ditt Dropbox-konto genom att använda vår självguidade utbildning eller våra virtuella, instruktörsledda kurser.