Dropbox Replay-tillägg: FAQ

Uppdaterat Apr 24, 2024

personikon I den här artikeln beskrivs ett betalt tillägg som finns tillgängligt för kunder med Dropbox Plus, Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus och Enterprise.

Den här artikeln svarar på vanliga frågor om Dropbox Replay-tillägget och ger felsökningsförslag nedan. Läs mer om Dropbox Replay-tillägget.
highlighter icon

Obs: Dropbox-team som vill köpa Replay-tillägget behöver inte längre köpa ett tillägg för hela teamet. Administratörer kan nu köpa tillägg för specifika teammedlemmar.

Vanliga frågor

Vad är skillnaden mellan Dropbox Replay och Dropbox Replay-tillägget?

Replay Freemium är aktiverat som standard för alla användare, men det erbjuder endast begränsad åtkomst och begränsade filuppladdningar till Replay. Lagringsgränsen för Replay-filer beror på Dropbox-planens lagringsutrymme.

Dropbox Replay finns tillgängligt med alla Dropbox-planer men Replay har följande filbegränsningar:

• Dropbox Basic: 4 filer
  • Dropbox Plus: 4 filer
  • Dropbox Family: 4 filer
  • Dropbox Pro: 4 filer
  • Dropbox Essentials: 10 filer
  • Dropbox Business: 10 filer
  • Dropbox Business Plus: 10 filer
  • Dropbox Standard, Advanced och Enterprise: 4 filer

Med Replay-tillägget finns det inga gränser för filskapande eller uppladdningar. Dropbox Replay-tillägget erbjuder premiumfunktioner för Dropbox Replay inklusive förfallodatum, lösenordsskydd för delade länkar, en länksida, videotranskription och bildtexter, stora filöverföringar och arkivering till Dropbox.

Vem kan köpa Replay-tillägget?

För att köpa Replay-tillägget behöver du ha Dropbox Plus, Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus eller Enterprise. Om du är en teammedlem som vill ha ett Replay-tillägg kan du kontakta din administratör.

Dropbox Basic-användare kan köpa Dropbox Replay-tillägget genom att uppgraderar sin plan.

Hur kan jag köpa Replay-tillägg för mina teammedlemmar?

Administratör kan köpa Dropbox Replay-tillägg från sidan Medlemmar i Adminkonsolen. Du kan tilldela tillägg till individuella teammedlemmar.

Köp Replay-tillägg för ditt team nu.

Behöver jag köpa Replay-tillägget till hela mitt team?

Nej, administratörer kan köpa tillägget för specifika teammedlemmar.

Kan jag överföra ett Replay-tillägg från en teammedlem till en annan teammedlem?

Administratörer kan flytta ett tillägg från en aktiv teammedlem till en annan aktiv teammedlem på sidan Medlemmar. Först måste du ta bort tillägget från medlemmen som det för närvarande är tilldelat. Sedan kan du tilldela det till en annan teammedlem.

Läs mer om att hantera Replay-tillägg för teammedlemmar.

Kan jag lägga till fler Replay-tillägg om jag behöver dem?

Ja, du kan köpa ett nytt Replay-tillägg när som helst. När du köper ett nytt Replay-tillägg debiteras du ett proportionellt belopp för resten av din nuvarande faktureringsperiod. I början av din nästa faktureringsperiod debiteras du hela beloppet för tillägget.

Kan en användare tilldelas ett Replay-tillägg om den personen inte är en teammedlem?

Nej, ett Replay-tillägg kan endast tilldelas teammedlemmar.

Var kan jag kontrollera hur mycket jag för närvarande betalar för mitt tillägg?

Gå till sidan Fakturering i adminkonsolen för att få en översikt över dina Köpta tillägg, och kostnaden för varje tillägg på månads- eller årsbasis.

Om jag har ett Replay-tillägg, vad är den maximala filstorleken jag kan skicka med Dropbox Transfer?

Stora filöverföringar finns tillgängliga med Replay-tillägget så att du kan skicka överföringar på upp till 250 GB. Läs mer om Dropbox Transfer.

Vad händer med Replay-filerna när man säger upp Replay-tillägget?

Du behåller åtkomst till alla Replay-filer. Alla filer som läggs till efter 25 april 2023 räknas in i Replay-filgränsen. Du kommer att kunna redigera eller ta bort alla lösenord som du har ställt in för dina filer, men du kan inte lägga till något nytt lösenordsskydd efter uppsägningen.

Om en teammedlem med tillägget lämnar ditt team, och tillägget inte är tilldelat en annan teammedlemmar, kommer det att sägas upp när du förnyar.

Kan jag fortfarande använda funktionerna i Replay-tillägget efter uppsägningen?

Du kan använda funktionerna som ingår i Replay-tillägget tills tillägget löper ut.

Felsökning för Replay-tillägget

Varför kan jag inte komma åt utökad versionshistorik, datastyrning eller avancerad säkerhet med mitt Replay-tillägg?

Utökad versionshistorik, datastyrning och avancerad säkerhet är endast tillgängliga som tillägg för hela teamet, eftersom de tillämpas på hela teamet. Du kan inte komma åt dessa funktioner med ett partiellt tillägg.

Vad händer om jag tar bort någon med ett Replay-tillägg från mitt team?

Om en teammedlem med ett tillägg tas bort från teamet kommer tillägget som tilldelats den personen att bli tillgängligt igen. Den kan sedan tilldelas en annan teammedlemmar vid behov.

Hur kan jag säga upp ett Replay-tillägg?

Replay-tillägg som inte är tilldelade kommer automatiskt att sägas upp i slutet av en faktureringsperiod. Detta för att undvika onödig fakturering av teamet.