Mitt Dropbox Business-konto är "fullt" eller "nästan fullt". Varför och vad ska jag göra?

Om du ser ett meddelande om att Dropbox Business-kontot är "fullt" eller "nästan fullt" beror det på att du befinner dig eller närmar dig gränsen för lagringsutrymme som fastställts av teamadmin. När ett konto är fullt stoppas synkning och filer kan inte längre laddas upp.

Teamadministratörer kan ange en lagringsgräns för enskilda teammedlemmar och team. Besök din kontosida om du vill se de nuvarande gränserna och användningen för dig själv och ditt team.

Teamadministratörer kan även sätta fastare gränser för teammedlemmar som överskrider gränsen. Dropbox beter sig annorlunda för dessa medlemmar. Följande saker händer:

• Filer synkas inte längre, inklusive ändringar som gjorts i filer i deras Dropbox-konto eller ändringar som görs i filer i en delad mapp som de är medlem i.
  • De kan inte längre ladda upp filer till sina egna Dropbox-konton. De kan dock ladda upp filer till en teammapp eller till en delad mapp som ägs av någon annan i teamet.

Vad gör jag om mitt konto är "fullt" eller "nästan fullt"?

Det finns två saker du kan göra om du får ett av dessa varningsmeddelanden:

• Ta bort filer för att minska kontots lagringsutrymme till under gränsen.
  • Kontakta din administratör för att begära mer lagringsutrymme.

När du har tagit bort filer, eller fått mer utrymme, bör du inte längre se varningsmeddelandena.

Hur tar jag bort filer från Dropbox?

Det finns flera sätt att ta bort filer från Dropbox:

Hur ser jag storleken på filer, mappar eller delade mappar i Dropbox?

Det finns två sätt att visa storleken på filer och mappar i Dropbox:

• Obs! Du kan behöva högerklicka eller Ctrl-klicka och välja Egenskaper (Windows) eller Visa info (Mac) för att visa storleken på filen eller mappen.

Hur kan jag se hur mycket lagringsutrymme jag använder?

Kontrollera kvarvarande lagringsutrymme i Dropbox-kontot.