Aktivera förlustfritt ljud i Dropbox Replay

Uppdaterat Nov 14, 2023
person icon

Funktionen som beskrivs i den här artikeln är endast tillgänglig för kunder som har köpt Dropbox Replay-tillägget.

Kunder som har köpt Dropbox Replay-tillägget har åtkomst till förlustfri HD-ljuduppspelning för sina ljudfiler. Replay stöder förlustfria ljudupplösningar upp till 24-bitars/96 kHz.

Så här aktiverar du förlustfritt ljud:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på rutnätsikonen längst upp till vänster.
  3. Klicka på Replay i menyn som visas.
    • Obs! Dropbox Replay öppnas i en ny flik.
  4. Klicka på ljudfilen du vill aktivera förlustfritt ljud för.
  5. Klicka på rullgardinsmenyn Ljudkvalitet.
  6. Välj Förlustfritt i rullgardinsmenyn.
highlighter icon

Obs! Om personen som lägger till den första versionen av filen är en kund som har köpt Dropbox Replay-tillägget har alla deras andra användare också åtkomst till förlustfritt ljud för den filen.