Sådan arkiverer du video-, billed-, lyd- og PDF-filer i Dropbox Replay

Opdateret May 04, 2024
person icon

Dropbox Replay er tilgængelig for alle Dropbox-brugere på dropbox.com. Tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay er en betalt funktion, der er tilgængelig for kunder med Dropbox Plus, Essentials, Professional, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Den funktion, der beskrives i denne artikel, er kun tilgængelig for de kunder, der har købt Tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay.

Du kan arkivere dine video-, billed-, lyd og PDF-filer fra Dropbox Replay, inkl. tilhørende kommentarer, på din Dropbox-konto. Dette gør det muligt for dig at slette arkiverede videofiler fra siden Arbejdsområde i Replay, så du kun ser aktive projektfiler.

highlighter icon

Bemærk!

• Kun videoklip kan arkiveres. Det er ikke muligt at arkivere hele projekter i øjeblikket.
  • Filer, der tilføjes til Replay direkte fra dit lokale drev, Google Drev, OneDrive, redigeringssoftware fra tredjeparter eller enhver anden kilde end din Dropbox, vil tælle med op til din grænse for lagerplads i Dropbox Replay og din grænse for lagerplads i din Dropbox-plan. Filer, der tilføjes i Replay fra din Dropbox-konto, tæller ikke med op til din grænse for lagerplads i din Dropbox-plan.

Læs mere om grænser for lagerplads i Dropbox Replay.

Sådan arkiverer du video-, billed-, lyd- og PDF-filer i Dropbox Replay

Du kan arkivere dine færdige video-, billed-, lyd- og PDF-filer og de tilhørende kommentarer i nye eller eksisterende mapper på din Dropbox-konto.

For at arkivere video-, billed-, lyd- og PDF-filer i Dropbox Replay:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til højre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Replay åbnes på en ny fane.
  4. Peg på miniaturen af den eller de filer, du vil arkivere.
  5. Klik på det felt, der vises øverst til venstre.
  6. Klik på Arkivér til Dropbox øverst på siden Arbejdsområde.
  7. Vælg en mappe, du vil arkivere filer i, eller klik på Opret mappe
    • Bemærk!
      • Alle mapper vises som tomme, selvom de indeholder filer.
      • Hvis du ikke vælger en mappe, bliver din fil og dine kommentarer arkiveret på fanen Alle filer på din Dropbox-konto.
  8. Markér evt. afkrydsningsfeltet ud for Arkivér kun den seneste version af Replay-filen.
    • Bemærk! Hvis du ikke markerer afkrydsningsfeltet, vil alle versioner og kommentarer blive arkiveret i mappen.
  9. Klik på Vælg.

Din video-, billed-, lyd- eller PDF-fil i Replay vises i den angivne mappe på din Dropbox-konto.

Når du har arkiveret din video-, billed-, lyd- eller PDF-fil, kan du slette den fra siden Arbejdsområde i Replay.