Sådan arkiverer du video-, billed- og lydfiler i Dropbox Replay

Opdateret Nov 09, 2023
person icon

Dropbox Replay er tilgængelig for alle Dropbox-brugere på dropbox.com. Tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay er en betalt funktion, der er tilgængelig for kunder med Dropbox Plus, Essentials, Professional, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Den funktion, der beskrives i denne artikel, er kun tilgængelig for de kunder, der har købt tilføjelsesprogrammet Dropbox Replay.

Du kan arkivere dine video-, billed- og lydfiler i Dropbox Replay, inklusive tilhørende kommentarer, på din Dropbox-konto. Dette gør det muligt for dig at slette arkiverede videofiler fra siden Arbejdsområde i Replay, så du kun ser aktive projektfiler.

highlight icon

Bemærk! Kun videofiler kan arkiveres. Det er ikke muligt at arkivere hele projekter i øjeblikket.

Sådan arkiverer du video-, billed- og lydfiler i Dropbox Replay

Du kan arkivere dine færdige video-, billed- og lydfiler og de tilhørende kommentarer i nye eller eksisterende mapper på din Dropbox-konto.

Sådan arkiverer du video-, billed- og lydfiler i Dropbox Replay:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på gitterikonet øverst til venstre.
  3. Klik på Replay i den viste menu.
    • Bemærk! Replay åbnes på en ny fane.
  4. Peg på miniaturen af den eller de filer, du vil arkivere.
  5. Klik på det felt, der vises øverst til venstre.
  6. Klik på Arkivér til Dropbox øverst på siden Arbejdsområde.
  7. Vælg en mappe, du vil arkivere filer i, eller klik på Opret mappe
    • Bemærk!
      • Alle mapper vises som tomme, selvom de indeholder filer.
      • Hvis du ikke vælger en mappe, bliver din fil og dine kommentarer arkiveret på fanen Alle filer på din Dropbox-konto.
  8. Markér evt. afkrydsningsfeltet ud for Arkivér kun den seneste version af Replay-filen.
    • Bemærk! Hvis du ikke markerer afkrydsningsfeltet, vil alle versioner og kommentarer blive arkiveret i mappen.
  9. Klik på Vælg.

Din video-, billed- eller lydfil i Replay vises i den angivne mappe på din Dropbox-konto.

Når du har arkiveret din video-, billed- eller lydfil, kan du slette den fra siden Arbejdsområde i Replay.