Oversigt over og indsigt i delte filer

Denne funktion er kun tilgængelig for Dropbox Professional-kunder.

Med Trafik og indsigt kan du se oplysninger om visning og download af dine delte filer. Du kan kontrollere, at links og invitationer er blevet modtaget, og se, hvordan de bruges.

Sådan ser du trafik og indsigt for delte filer:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer eller Delt i sidepanelet i venstre side.
  3. Klik på navnet på en delt fil for at åbne forhåndsvisningen.
  4. Klik på fanen Trafik og indsigt for at se statistik.

Statistikken for den aktuelle uge vises i højre side, bl.a. Visninger i alt og Downloads i alt med en graf over daglig aktivitet. Klik på venstrepilen eller højrepilen ved et datointerval for at se statistik for en anden uge.
Bemærk! Du kan kun se statistikoplysninger for de seneste 90 dage og kun for de filer, du ejer.

Når du får vist tallene for delte links, kan du se, hvor mange gange en fil er blevet vist eller downloadet. Når en modtager åbner en fil fra en direkte invitation om deling, kan du også se:

• Vedkommendes navn
  • Om vedkommende har vist eller downloadet din fil
  • Hvornår den blev vist eller downloadet
  • Den anvendte enhed

Bemærk! De personer, der har åbnet din fil via et delt link, vises som “Gæst”, og du kan ikke se, hvilken enhed de har brugt.