Sådan administrerer du Send og spor for dit team

Opdateret Oct 10, 2023
person icon

De funktioner, der beskrives i denne artikel, er tilgængelige for kunder med Dropbox Business og Business Plus.

Bemærk: dropbox.com Arbejdsgangen Send og spor arbejder ikke sammen med separate DocSend-planer. Gå til DocSend Hjælpecenter for at få mere at vide om DocSend.

Hvis du er administrator på en Dropbox Business- eller Business Plus-konto, kan du administrere dit teams brug af og adgang til Send og spor.
highlight icon

Bemærkninger: Følgende funktioner og indstillinger er ikke tilgængelige for Send og spor-links:

Sådan slår du Send og spor til eller fra for dit team

Sådan slår du Send og spor til eller fra for dit team:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Slå Send og spor Til eller Fra.

Administratorstyring

Hvis du er administrator på Dropbox Business eller Business Plus, kan du administrere eksterne delingsindstillinger for Send og spor-links. Se, hvordan du administrerer eksterne delingsindstillinger.

Du kan også overvåge dit teams Send og spor-aktiviteter fra aktivitetssiden i administratorpanelet. Se, hvordan du overvåger dit teams Send og spor-aktiviteter.

warning icon

Vigtigt: Standard perioder og indstillinger til filgendannelse gælder ikke filer, der er slettet direkte i funktionen Send og spor. Sletning af en fil fra Send og spor er permanent, og evt. tilknyttede metadata eller dataanalyser kan ikke gendannes, når filen er slettet.