Skift administratorrettigheder for dit Dropbox Business-team

Et Dropbox Business-team har administratorer og teammedlemmer. Administratorer kan administrere medlemmerne på et team, skifte indstillinger og administrere afregning. Dropbox anbefaler, at alle Dropbox Business-konti har mindst to administratorer.

Administratorerne på en Dropbox Business Advanced- eller Enterprise-plan kan have globale tilladelser (som teamadministrator) eller et mere begrænset sæt af tilladelser (som brugeradministrator eller supportadministrator). Alle administratorer på et Standard-team har globale tilladelser som teamadministrator.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at administrere tilladelser til filer med Dropbox.

Sådan tilføjer eller udskifter du en administrator

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Medlemmer.
  4. Klik på tandhjulet ud for den person, du vil udnævne til administrator.
  5. Vælg Tilføj administratortilladelser i menuen.
  6. Bekræft, at du har valgt det rigtige niveau af administratortilladelser i pop op-vinduet.

Sådan fjerner du en administrator

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Medlemmer, og find det medlem, hvis konto du vil slette.
  4. Klik på tandhjulet ud for medlemmets navn, og vælg enten Fjern administratorrettigheder eller Slet bruger.
  5. Hvis du sletter en bruger, skal du angive, om du vil fjerne filer fra brugerens forbundne enheder via fjernsletning, næste gang han eller hun er online. Klik derefter på Slet.

Sådan skifter du administratortilladelser

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på Medlemmer
    1. Du kan se deres nuværende roller (medlem, supportadministrator, brugeradministrator eller teamadministrator) i kolonnen Brugertype.
  4. Klik på tandhjulet ud for medlemmets navn.
  5. Klik på Tilføj administratortilladelser eller Rediger administratorrettigheder.

Administratorroller

Alle administratorer behøver ikke have de samme tilladelser. Hvis du er teamadministrator på en Dropbox Business Advanced- eller Enterprise-plan, kan du udpege andre administratorer som team-, bruger- eller supportadministratorer. På et Standard-team har alle administratorer adgang som teamadministrator.

Hvad er forskellene mellem de tre administratorroller?

Teamadministrator

Brugeradministrator

Supportadministrator

Indstillinger for hele organisationen
Tilmelding til programmer med tidlig adgang Ja Nej Nej
Globale godkendelsesindstillinger Ja Nej Nej
Forbind apps fra tredjeparter Ja Nej Nej
Rediger global delingsstyring Ja Nej Nej
Opret/fjern teammapper Ja Nej** Nej**
Administrer indstillinger for Dropbox Paper Ja Nej Nej
Administrer enhedsgodkendelser Ja Nej Nej
Administrer indstillinger for netværksstyring Ja Nej Nej
Opret virksomhedsadministrerede grupper Ja Ja Ja
Juster gruppemedlemmer Ja Ja Ja
Administrer delingslinks, der ejes af teammedlemmer Ja Ja Ja
Administrer indstillinger til filredigeringsapps Ja Ja Ja

Teamadministrator

Brugeradministrator

Supportadministrator

Medlemsadministration
Log på som bruger Ja Nej Nej
Opret domæneinvitationer Ja Ja Nej
Inviter/fjern teammedlemmer Ja Ja Nej
Rediger e-mailadresse for teammedlemmer Ja Ja Ja
Send påmindelser om invitation Ja Ja Ja
Overfør konti Ja Ja Nej
Slet teammedlemmer (ikke administratorer) Ja Ja Nej
Nulstil adgangskoder for teammedlemmer Ja Ja Ja
Luk websessioner for teammedlemmer Ja Ja Ja
Luk websessioner for administratorer Ja Nej Nej
Opret/tildel administratorroller Ja Nej Nej
Suspender/fjern administratorroller Ja Nej Nej
Nulstil administratorers adgangskoder Ja Nej Nej
Opret/administrer/arkivér teammapper med administratorfunktionen for teammapper Ja Nej** Nej**

Teamadministrator

Brugeradministrator

Supportadministrator

Visningstilladelser
Aktivitetsrapporter for teammedlemmer Ja Ja Nej
Vis fanen Medlemmer Ja Ja Ja
Vis kontofane Ja Nej Nej
Vis organisationens aktivitetsfeed Ja Nej Nej
Vis dashboard Ja Ja Ja
Vis teammedlemmers profil Ja Ja Ja
Generér aktivitetslogs pr. bruger Ja Ja Nej

Teamadministrator

Brugeradministrator

Supportadministrator

Kontoindstillinger
Tilføj licenser Ja Nej Nej
Åbn faktureringsfane Ja Nej Nej
Rediger kontofane Ja Nej Nej
Få adgang til hjælp, og kontakt support Ja Ja Ja

Bemærk!

• Tilladelser, der ikke er anført i tabellen ovenfor, indehaves af alle administratorer
  • Der skal altid være mindst én teamadministrator
  • Teamadministratorer kan fjerne og suspendere andre administratorer fra et team
**Kun teams på en Enterprise-plan kan tilmeldes. Kontakt din Dropbox-repræsentant, hvis du gerne vil give brugeradministratorer og supportadministratorer disse tilladelser.