Konvertér et Dropbox Business-teammedlems konto til en privat konto

Nogle typer Dropbox Business-administratorer kan konvertere et teammedlems Dropbox Business-konto til en privat konto. Teammedlemmets arbejdskonto bliver til en Dropbox Basic-konto, som ikke er forbundet med dit Dropbox Business-team.

Teammedlemmet beholder adgang til alle de delte filer og mapper, vedkommende havde adgang til, før vedkommende tilmeldte sig teamet, og medlemmet beholder også sine private filer og sin konto. Du kan ikke længere administrere medlemmets filer. 

Bemærk! Hvis en bruger er inviteret til at tilmelde sig teamet, men aldrig har accepteret invitationen, kan du kun slette vedkommendes konto

Sådan konverterer du et teammedlems konto til en privat konto

  1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på fanen Medlemmer.
  4. Klik på tandhjulsikonet ud for navnet på den person, du vil fjerne.
  5. Vælg Slet medlem.
  6. Klik på Konverter i stedet til en personlig Dropbox Basic-konto.
  7. Klik på Konverter konto.

Bemærk!

  • Konverteringen af et teammedlems konto er permanent. Efter konverteringen kan du ikke gendanne kontoen eller foretage ændringer.
  • I nogle tilfælde kan de konverterede teammedlemmer stadig få adgang til det indhold, der blev delt med dem af et tidligere teammedlem. Se nedenfor, hvis du vil vide mere om, hvordan du undgår, at konverterede teammedlemmer stadig har adgang.
  • Når du har konverteret et teammedlems konto, kan du genbruge vedkommendes licens og invitere en anden til teamet.
  • Konverterede teammedlemmer vises som Afbrudt forbindelse under fanen Medlemmer i administratorpanelet.

Hvad der overføres

  • Alle private filer og mapper (som ikke er delt)
  • Delte mapper, som medlemmet ejer
  • Delte mapper og filer, der ejes af personer, som ikke er tilmeldt teamet
  • Delte mapper og filer, som var ejet af medlemmet, før vedkommende blev tilmeldt teamet
  • Delte links uden tilladelser, som kun gælder teamet
  • Filer og mapper, der er delt direkte med medlemmet
  • Private Paper-dokumenter, der ikke er delt
  • Paper-dokumenter, der deles med eksterne brugere, som ikke er tilmeldt teamet

Hvad der ikke overføres

  • Teammapper
  • Delte mapper, der ejes af andre teammedlemmer, og som brugeren blev inviteret til, efter at brugeren blev tilmeldt temaet, eller som kun teamet har tilladelser til
  • Delte mapper, filer og links, som kun teamet har tilladelser til
  • Teamfiler, der er delt direkte med medlemmet (ikke via delte links)
  • Paper-dokumenter, der deles mellem medlemmet og teamet
  • Medlemskab af grupper og mapper, der deles med medlemmet via grupper
  • Delte links, der er oprettet af medlemmet, til teamfiler og -mapper virker ikke længere
  • Invitationer til teammapper med teamindhold, som ikke er blevet accepteret, virker ikke længere
  • Medlemmet kan ikke længere bruge SSO og skal i stedet logge på med en adgangskode

Undgå, at konverterede teammedlemmer fortsat har adgang til delt indhold

Hvis et teammedlem konverteres til en privat konto, vil de resterende teammedlemmer fortsat have adgang til de mapper, som det medlem, der forlader teamet, har oprettet og delt direkte med dem. Hvis nogle af disse resterende teammedlemmer senere konverteres eller fjernes fra teamet, vil de fortsat have adgang til disse delte mapper fra deres private konti. 

Hvis du vil undgå, at konverterede medlemmer har adgang til delt indhold, skal den oprindelige ejer overføre ejerskabet af sine mapper til et andet teammedlem, før vedkommendes konto konverteres til en privat konto.

Hvor nyttig var denne artikel?

Det er vi kede af at høre.
Fortæl os, hvordan vi kan gøre det bedre:

Tak for din feedback!
Fortæl os, hvordan denne artikel hjalp dig:

Tak for din feedback!