Send og spor: en oversigt

person icon

De funktioner, der beskrives i denne artikel, er tilgængelige for kunder med Dropbox Essentials, Business og Business Plus.

Arbejdsgangen Send og spor på dropbox.com fungerer separat fra selvstændige DocSend-planer. Gå til DocSend Hjælpecenter for at få mere at vide om DocSend.

Del filer på sikker vis, og brug Send og spor til at se, hvordan modtagerne ser og bruger dit indhold.
warning icon

Vigtigt: Standard perioder og indstillinger til filgendannelse gælder ikke filer, der er slettet direkte i funktionen Send og spor. Sletning af en fil fra Send og spor er permanent, og evt. tilknyttede metadata eller dataanalyser kan ikke gendannes, når filen er slettet.

Medfølgende funktioner

Brugerdefinerede sikkerhedsindstillinger

Du kan tilpasse sikkerhedsindstillingerne for links, der oprettes med arbejdsgangen Send og spor. Sikkerhedsindstillingerne omfatter:

• Indstil en udløbsdato for at slå adgang til en fil fra efter en bestemt dato
  • Tilføj en adgangskode, som skal angives, før delte filer kan downloades

Anskaffelse af kundeemner

Du kan se, hvem der har set din fil, hvis du anmoder folk om at indtaste deres e-mailadresse.

Sporing af fildeling

Når du deler filer via arbejdsgangen Send og spor, modtager du daglige e-mailmeddelelser, der viser, hvor mange gange dine filer er blevet set.

highlight icon

Bemærk! Når en person skal bruge en e-mailadresse for at se dit indhold, viser meddelelserne også, hvem der har set din fil, og i hvor lang tid.

Analyse af fildeling

Når du deler filer via arbejdsgangen Send og spor, har du adgang til avancerede analyser af delingerne, f.eks. hvornår filen blev set, i hvor lang tid, og på hvilken geografisk placering.

Få mere at vide om, hvordan du kan uploade og dele filer med Send og spor.

Administratorstyring

Hvis du er administrator for en Dropbox-teamkonto, kan du administrere dit teams brug af og adgang til Send og spor

Se, hvordan du administrerer Send og spor for dit team.