Se teamaktiviteter på administratorpanelet

administratorpanelet kan du finde oplysninger om, hvordan dit team bruger Dropbox, herunder:

• Aktive medlemmer: Antallet af teammedlemmer, som har foretaget en handling i løbet af de sidste 28 dage, f.eks. logget på en konto, tilføjet filer, redigeret filer, kigget på filer og delt filer.
  • Lagring: Den samlede mængde lagerplads anvendt af dit team.
  • Oprettede links: Antallet af delte links oprettet af dit team.
  • Aktive delte mapper: Antallet af delte mapper, som har mindst to medlemmer og har haft aktivitet i løbet af de sidste 28 dage.
  • Aktive enheder: Antallet af computere og mobilenheder, hvor dine teammedlemmer er logget på Dropbox og har haft aktivitet i løbet af de sidste 28 dage.

Se teamaktiviteter

Sådan ser du dit teams aktiviteter:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Filtrer resultaterne efter den aktivitet, du vil se. Du kan filtrere efter Datointerval, Personer, Indhold eller Aktiviteter.
    • Du filtrerer efter aktiviteter ved at klikke på Tilføj aktivitet ud for Aktiviteter
    • Du kan se aktiviteter, der fandt sted i en bestemt periode, ved at indtaste en startdato og en slutdato ud for Datointerval
    • Du kan se de seneste aktiviteter for et eller flere teammedlemmer ved at klikke på Medlemmer og skrive navnene
    • Du kan scanne filer, mapper, Paper-dokumenter eller showcases ved at tilføje et nøgleord i feltet ved siden af Indhold

Bemærkninger om teamaktivitet:

• Data om brugen er tilgængelige fra august 2014, eller da dit team begyndte at bruge Dropbox
  • Du vil muligvis se meddelelsen "behandler", når du forsøger at se datoer, som vi stadig er ved at behandle data for
  • Hvis dit Dropbox Business-team er nyt, vil dine diagrammer være tomme, fordi der endnu ikke er nogen data at vise
  • Hvis du vil se mere detaljerede aktiviteter for dit team, kan du også se teamets delingsaktiviteter

Opret og eksportér en aktivitetsrapport

Sådan opretter og eksporterer du en aktivitetsrapport:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på fanen Aktivitet.
  4. Brug filtrene til at vælge den type data og den periode, du vil eksportere.
  5. Klik på Opret rapport.

Rapporten gemmes som en CSV-fil i en mappe med navnet Dropbox Business-rapporter. Du modtager en e-mail, når rapporten er klar.

Hvad kan jeg se i aktivitetsrapporterne?

Hver post i aktivitetsrapporten viser:

• Dato og klokkeslæt: Det præcise tidspunkt, hvor en handling fandt sted.
  • Medlem: Det medlem, der startede handlingen.
  • Aktivitet: Detaljer om selve aktiviteten.
  • Placering: Den placering, som brugeren startede handlingen fra, og IP-adressen på den computer, der blev anvendt.

Normalt vises teammedlemmers handlinger i aktivitetsloggene efter et par timer. Der gør højst 24 timer, før handlingerne vises.

Administratorer har følgende hændelser i aktivitetsrapporterne for deres team:

• Apps
  • Kommentarer
  • Enheder
  • Domæner
  • Filhandlinger (kun Advanced og Enterprise)
  • Filanmodninger
  • Grupper
  • Logins
  • Medlemmer
  • Paper
  • Adgangskoder
  • Rapporter
  • Deling
  • Enkeltlogon (SSO)
  • Teammapper
  • Teampolitikker
  • Teamprofil
  • Totrinsbekræftelse

Hvis du er administrator for et team på en Advanced eller Enterprise Dropbox Business-plan, kan du se alle teamets filrelaterede handlinger. Aktiviteter på filniveau omfatter tilføjelse, redigering, flytning og sletning af filer. Du kan bruge disse hændelser til at undersøge og foretage fejlfinding af problemer, f.eks. filer, der er slettet ved en fejl, forkert placerede filer eller oplysninger til sikkerhedskontroller.

Administrer teamaktivitet fra siden Aktivitet

Hvis du er en teamadministrator, kan du gøre følgende fra siden Aktivitet.

Sådan sletter du et delt link, der er oprettet af et teammedlem, fra siden Aktivitet på administratorpanelet:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Klik på Tilføj aktivitet, og filtrer efter en af følgende aktiviteter for at finde dit teams delte links.
    • Oprettede et delt link
    • Åbnede et delt link
    • Downloadede en fil/mappe fra et delt link
  5. Klik på “” (tre prikker) ud for det delte link, du vil slette.
  6. Klik på Slet link.

Læs mere om, hvordan du håndterer delte links for dit Dropbox Business-team.

Sådan nulstiller du et teammedlems adgangskode fra siden Aktivitet på administratorpanelet:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Klik på Tilføj aktivitet, og filtrer efter aktiviteten Kunne ikke logge på.
  5. Klik på “” (tre prikker) ud for den bruger, hvis adgangskode du vil nulstille.
  6. Klik på Nulstil adgangskode til Dropbox.

Sådan afslutter du alle teamets websessioner fra siden Aktivitet på administratorpanelet:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Klik på Tilføj aktivitet, og filtrer efter aktiviteten Ændret IP-adresse knyttet til aktiv websession.
  5. Klik på “” (tre prikker) ud for den websession, du vil afslutte.
  6. Klik på Nulstil adgangskode til Dropbox.
  7. Klik på Afslut alle websessioner.

Sådan afbryder du forbindelsen til en app for dit team eller et teammedlem fra siden Aktivitet på administratorpanelet:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Klik på Tilføj aktivitet, og filtrer efter aktiviteten App forbundet med team eller App forbundet med medlem.
  5. Klik på “” (tre prikker) ud for den app link, du vil afbryde forbindelsen til.
  6. Klik på Afbryd forbindelsen til appen.

Sådan gendanner du en fil eller mappe fra siden Aktivitet på administratorpanelet:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Klik på Tilføj aktivitet, og filtrer efter aktiviteten Slettede filer og/eller mapper.
  5. Klik på “” (tre prikker) ud for den fil eller mappe, du vil gendanne.
  6. Klik på Gendan element.

Bemærk! Når du sletter en mappe, slettes alle filerne i mappen også. Navnene på de slettede filer i mappen vises dog ikke på siden Aktivitet. Kun mappens navn vises. Hvis du vil finde en fil, der var placeret i en slettet mappe, skal du søge efter navnet på stien til mappen. Eksempel: /Marketing/2016/03/01/Projekt_1.docx.

Sådan afbryder du forbindelsen til en enhed og sletter alle filer fra siden Aktivitet på administratorpanelet:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Klik på Tilføj aktivitet, og filtrer efter aktiviteten Forbundet enhed.
  5. Klik på “” (tre prikker) ud for den forbundne enhed, du vil afbryde forbindelsen til.
  6. Klik på Afbryd forbindelsen, og slet alle filer.

Hvorfor vises  "Dropbox Support" eller "Dropbox System" på min aktivitetsside?

Dropbox kan i sjældne tilfælde opdatere din konto på dine vegne. For Dropbox Business-administratorer vises disse poster på siden Aktivitet i administratorpanelet. Administratorer kan se et af følgende:

• Dropbox Support – Hvis du har kontaktet vores supportteam, vises alle de handlinger, vi har foretaget, på siden Aktivitet med teksten "Dropbox Support". Disse handlinger kan omfatte invitation eller fjernelse af teammedlemmer eller invitation af den oprindelige gruppe administratorer for dit team. Dropbox-supportteamet foretager sig ikke noget på din konto uden tilladelse.
  • Dropbox System – I sjældne tilfælde skal Dropbox-systemet opdatere din konto for at holde den ajour med nye Dropbox-produkter. De handlinger, vi foretager, vises på siden Aktivitet med teksten "Dropbox System". Disse handlinger kan omfatte omdøbning eller flytning af teammapper eller sikring af, at din Dropbox Business-konto er opdateret med nye produkter. Derudover foretager "Dropbox System" sig ikke noget på din konto uden tilladelse.