Se teamaktiviteter på administratorpanelet

Opdateret Nov 27, 2023
highlight icon

Bemærk!

• Aktivitetsloggen er ikke fuldt integreret med Dropbox Capture i øjeblikket.
  • Følgende aktiviteter logføres: Logget på, App forbundet til medlem, Oprettede delt link.
  • Følgende aktiviteter logføres ikke: Slettede skærmbillede, Slettede optagelse, Tilføjede kommentar, Slettede kommentar, Beskar optagelse.

På dashboardet Indsigt kan du finde oplysninger om, hvordan dit team bruger Dropbox, herunder:

• Aktive medlemmer: Antallet af teammedlemmer, som har foretaget en handling i løbet af de sidste 28 dage, f.eks. logget på en konto, tilføjet filer, redigeret filer, kigget på filer og delt filer
  • Lagring: Den samlede mængde lagerplads anvendt af dit team
  • Oprettede links: Antallet af delte links oprettet af dit team
  • Aktive delte mapper: Antallet af delte mapper, som har mindst to medlemmer og har haft aktivitet i løbet af de sidste 28 dage
  • Aktive enheder: Antallet af computere og mobilenheder, hvor dine teammedlemmer er logget på Dropbox og har haft aktivitet i løbet af de sidste 28 dage
  • Tal, der skal ses: Oplysninger om links, der er oprettet af dit team, fra de sidste 7 dage

Se dette videoklip for en rundtur i administratorpanelet.

Se teamaktiviteter

Sådan ser du dit teams aktiviteter:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Filtrer resultaterne efter den aktivitet, du vil se. Du kan filtrere efter Datointerval, Personer, Indhold eller Aktiviteter.
    • Du filtrerer efter aktiviteter ved at klikke på Tilføj aktivitet ud for Aktiviteter.
    • Du kan se aktiviteter, der fandt sted i en bestemt periode, ved at indtaste en startdato og en slutdato ud for Datointerval.
    • Du kan se de seneste aktiviteter for et eller flere teammedlemmer ved at klikke på Medlemmer og skrive navnene.
    • Du kan scanne filer, mapper og Paper-dokumenter ved at tilføje et nøgleord i feltet ved siden af Indhold.
highlight icon

Bemærkninger om teamaktivitet:

• Forbrugsdata er tilgængelige fra januar 2017, eller fra det tidspunkt, hvor dit team begyndte at bruge Dropbox.
  • Du vil muligvis se meddelelsen "behandler", når du forsøger at se datoer, som vi stadig er ved at behandle data for.
  • Hvis dit Dropbox-team er nyt, vil dine diagrammer være tomme, fordi der endnu ikke er nogen data at vise.
  • Hvis du vil se mere detaljerede aktiviteter for dit team, kan du også se teamets delingsaktiviteter.

Se denne video for at få en hurtig gennemgang af, hvordan du ser teamets aktiviteter.

Opret og eksportér en aktivitetsrapport

Sådan opretter og eksporterer du en aktivitetsrapport:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på fanen Aktivitet.
  4. Brug filtrene til at vælge den type data og den periode, du vil eksportere.
  5. Klik på Opret rapport.

Rapporten gemmes som en CSV-fil i en mappe med navnet Dropbox Business-rapporter. Du modtager en e-mail, når rapporten er klar.

Hvad kan jeg se i aktivitetsrapporterne?

Hver post i aktivitetsrapporten viser:

• Dato og klokkeslæt: Det præcise tidspunkt, hvor en handling fandt sted.
  • Medlem: Det medlem, der startede handlingen.
  • Aktivitet: Detaljer om selve aktiviteten.
  • Placering: Den placering, som brugeren startede handlingen fra, og IP-adressen på den computer, der blev anvendt.

Normalt vises teammedlemmers handlinger i aktivitetsloggene efter et par timer. Der gør højst 24 timer, før handlingerne vises.

Administratorer har følgende hændelser i aktivitetsrapporterne for deres team:

• Apps
  • Kommentarer
  • Enheder
  • Domæner
  • Filhandlinger (kun Advanced og Enterprise)
  • Filanmodninger
  • Grupper
  • Logins
  • Medlemmer
  • Paper
  • Adgangskoder
  • Rapporter
  • Send og spor-aktivitet*
  • Deling
  • Aktivitet på siden Underskrifter
  • Enkeltlogon (SSO)
  • Teammapper
  • Teampolitikker
  • Teamprofil
  • To-faktorgodkendelse

*Disse handlinger er kun tilgængelige for kunder med Dropbox Business og Business Plus.

†Disse handlinger er kun tilgængelige for kunder med en betalt Dropbox Sign-plan eller Dropbox Standard, Advanced, Dropbox Business eller Business Plus.

Hvis du er teamadministrator for et team med en Dropbox Advanced- eller Enterprise-konto, kan du se alle teamets filrelaterede handlinger. Aktiviteter på filniveau omfatter tilføjelse, redigering, flytning og sletning af filer. Du kan bruge disse hændelser til at undersøge og foretage fejlfinding af problemer, f.eks. filer, der er slettet ved en fejl, forkert placerede filer eller mapper eller oplysninger til sikkerhedskontroller.

Administrer teamaktivitet fra siden Aktivitet

Hvis du er administrator, kan du gøre følgende fra siden Aktivitet:

Slette et delt link

Sådan sletter du et delt link, der er oprettet af et teammedlem, fra siden Aktivitet i administratorpanelet:

1.  Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Klik på Tilføj aktivitet, og filtrer efter en af følgende aktiviteter for at finde dit teams delte links.
    • Oprettede et delt link
    • Åbnede et delt link
    • Downloadede en fil/mappe fra et delt link
  5. Klik på “” (tre prikker) ud for det delte link, du vil slette.
  6. Klik på Slet link.

Læs mere om, hvordan du håndterer delte links for dit Dropbox-team.

Nulstille et teammedlems adgangskode til Dropbox

Sådan nulstiller du et teammedlems adgangskode fra siden Aktivitet i administratorpanelet:

1.  Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Klik på Tilføj aktivitet, og filtrer efter aktiviteten Kunne ikke logge på.
  5. Klik på “” (tre prikker) ud for den bruger, hvis adgangskode du vil nulstille.
  6. Klik på Nulstil adgangskode til Dropbox.

Afslutte websessioner for dit team

Sådan afslutter du alle teamets websessioner fra siden Aktivitet i administratorpanelet:

1.  Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Klik på Tilføj aktivitet, og filtrer efter aktiviteten Ændret IP-adresse knyttet til aktiv websession.
  5. Klik på “” (tre prikker) ud for den websession, du vil afslutte.
  6. Klik på Nulstil adgangskode til Dropbox.
  7. Klik på Afslut alle websessioner.

Afbryde forbindelsen til en app for dit team eller et teammedlem

Sådan afbryder du forbindelsen til en app for dit team eller et teammedlem fra siden Aktivitet i administratorpanelet:

1.  Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Klik på Tilføj aktivitet, og filtrer efter aktiviteten App forbundet med team eller App forbundet med medlem.
  5. Klik på “” (tre prikker) ud for den app link, du vil afbryde forbindelsen til.
  6. Klik på Afbryd forbindelsen til appen.

Gendanne en fil eller mappe

Sådan gendanner du en fil eller mappe fra siden Aktivitet i administratorpanelet:

1.  Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Klik på Tilføj aktivitet, og filtrer efter aktiviteten Slettede filer og/eller mapper.
  5. Klik på “” (tre prikker) ud for den fil eller mappe, du vil gendanne.
  6. Klik på Gendan element.
highlight icon

Bemærk! Når du sletter en mappe, slettes alle filerne i mappen også. Navnene på de slettede filer i mappen vises dog ikke på siden Aktivitet. Kun mappens navn vises. Hvis du vil finde en fil, der var placeret i en slettet mappe, skal du søge efter navnet på stien til mappen. Eksempel: /Marketing/2016/03/01/Projekt_1.docx.

Afbryd forbindelsen til en enhed og slet alle filer

Sådan afbryder du forbindelsen til en enhed og sletter alle filer fra siden Aktivitet i administratorpanelet:

1.  Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Aktivitet.
  4. Klik på Tilføj aktivitet, og filtrer efter aktiviteten Forbundet enhed.
  5. Klik på “” (tre prikker) ud for den forbundne enhed, du vil afbryde forbindelsen til.
  6. Klik på Afbryd forbindelsen, og slet alle filer.

Hvorfor vises "Dropbox" i kolonnen Medlem på siden Aktivitet?

Dropbox kan i sjældne tilfælde opdatere oplysninger på din konto på dine vegne. For Dropbox-team administratorer vises disse oplysninger på siden Aktivitet i administratorpanelet. Der kan være følgende årsager til, at nogle administratorer får vist "Dropbox" i kolonnen Medlem:

Et teammedlem har slettet en indlejret delt mappe.

Når et teammedlem sletter en indlejret delt mappe, vises navnet på den, der slettede den, som “Dropbox”. Nogle typer af administratorer kan se navnet på teammedlemmet ved at gøre følgende:

1. Klik på Opret rapport.
  2. Åbn rapporten i Excel.
  3. Teammedlemmets e-mailadresse vises i kolonnen Kontekst.

Du har bedt Dropbox-support om hjælp til en opgave.

Hvis du har kontaktet Dropbox-support, vil de handlinger, vi udfører, blive vist som en opgave tilknyttet "Dropbox" på siden Aktivitet. Disse handlinger omfatter at invitere de oprindelige administratorer til dit team. Dropbox-supportteamet vil dog ikke udføre noget på din konto uden din forudgående tilladelse.

Dropbox har opdateret din konto.

Dropbox-systemet opdaterer regelmæssigt din konto for at holde den ajour med nye Dropbox-produkter. Disse opdateringer vises på siden Aktivitet som opgaver, der er udført af "Dropbox". Handlingerne kan omfatte omdøbning eller flytning af teammapper eller opdatering af din Dropbox-teamkonto med nye produkter. Dropbox-systemet udfører ikke andet på din konto uden din forudgående tilladelse.