Se teamaktiviteter med Dropbox-aktivitetsloggen

administratorpanelet kan du finde oplysninger om, hvordan dit team bruger Dropbox, herunder:

• Aktive medlemmer: Antallet af teammedlemmer, som har foretaget en handling i løbet af de sidste 28 dage, f.eks. logget på en konto, tilføjet filer, redigeret filer, kigget på filer og delt filer.
  • Lagring: Den samlede mængde lagerplads anvendt af dit team.
  • Oprettede links: Antallet af delte links oprettet af dit team.
  • Aktive delte mapper: Antallet af delte mapper, som har mindst to medlemmer og har haft aktivitet i løbet af de sidste 28 dage.
  • Aktive enheder: Antallet af computere og mobilenheder, hvor dine teammedlemmer er logget på Dropbox og har haft aktivitet i løbet af de sidste 28 dage.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvor nemt det er at administrere tilladelser til filer med Dropbox.

Afsnit i artiklen:

Sådan ser du teamaktiviteter

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Dashboard.
  4. Brug rullemenuerne over diagrammet til at vælge den type data og den tidsperiode (sidste uge, sidste måned eller det sidste halvår), du vil have vist.

Du kan køre markøren hen over en farvet linje eller et område i diagrammet for at se statistik for bestemte tidsperioder.

Bemærkninger om teamaktivitet:

• Data om brugen er tilgængelige fra august 2014, eller da dit team begyndte at bruge Dropbox
  • Du vil muligvis se meddelelsen "behandler", når du forsøger at se datoer, som vi stadig er ved at behandle data for
  • Hvis dit Dropbox Business-team er nyt, vil dine diagrammer være tomme, fordi der endnu ikke er nogen data at vise
  • Hvis du vil se mere detaljerede aktiviteter for dit team, kan du også se teamets delingsaktiviteter

Tilbage til menuen

Sådan opretter du en rapport for aktivitetsloggen

Teamadministratorer kan oprette rapporter over aktivitetsloggen for deres team.

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel.
  3. Klik på fanen Aktivitet.
  4. Vælg relevante oplysninger for at filtrere resultaterne. Du kan filtrere:
    • Efter aktivitet: Brug knappen Tilføj aktivitet til at få vist en rullemenu med de indstillinger, du kan filtrere efter
    • Efter bestemt periode: Indtast et datointerval i feltet Dato for at se de aktiviteter, der fandt sted i et bestemt tidsrum.
    • Efter medlem: Du kan se de seneste aktiviteter for et eller flere teammedlemmer ved at klikke på Medlemmer og skrive navnet på teammedlemmet
    • Efter indhold: Hvis du bruger søgeord, søges der i filer, mapper, Paper-dokumenter eller showcases
  5. Klik på Opret rapport.

Tilbage til menuen

Hvad kan jeg se i aktivitetsloggene?

Hver post i aktivitetsloggen viser:

• Dato og klokkeslæt: Det præcise tidspunkt, hvor en handling fandt sted.
  • Medlem: Det medlem, der startede handlingen.
  • Aktivitet: Detaljer om selve aktiviteten.
  • Placering: Den placering, som brugeren startede handlingen fra, og IP-adressen på den computer, der blev anvendt.

Normalt vises teammedlemmers handlinger i aktivitetsloggene efter et par timer. Der gør højst 24 timer, før handlingerne vises.

Administratorer har følgende hændelser i aktivitetsloggene for deres team:

• Apps
    • Kommentarer
    • Enheder
    • Domæner
    • Filhandlinger (kun Advanced og Enterprise)
    • Filanmodninger
    • Grupper
    • Logins
    • Medlemmer
    • Paper
    • Adgangskoder
    • Rapporter
    • Deling
    • Enkeltlogon (SSO)
    • Teammapper
    • Teampolitikker
    • Teamprofil
    • Totrinsbekræftelse
    Hvis du er administrator for et team på en Advanced- eller Enterprise Dropbox Business-plan, kan du se alle teamets filrelaterede handlinger. Aktiviteter på filniveau omfatter tilføjelse, redigering, flytning og sletning af filer. Du kan bruge disse hændelser til at undersøge og foretage fejlfinding af problemer, f.eks. filer, der er slettet ved en fejl, forkert placerede filer eller oplysninger til sikkerhedskontroller.

Tilbage til menuen

Sådan eksporterer du aktivitetsloggen

Du kan eksportere aktivitetsloggen ved at klikke på Opret rapport i højre side af aktivitetssiden. Rapporten gemmes som en CSV-fil i en mappe med navnet Dropbox Business-rapporter. Du modtager en e-mail, når rapporten er klar.

Bemærk! Du kan også eksportere resultatet af en filtreret oversigt.

Tilbage til menuen

Sådan bruger du aktivitetslogge til at finde slettede filer

Ved søgning efter en slettet fil tages to ting i betragtning:

• Navnet på filen
  • Den mappe, som filen var placeret i

Hvis en enkelt fil er blevet slettet, skal du blot søge efter filens navn. Hvis en søgning ikke finder en enkelt slettet fil, var filen måske placeret i en slettet mappe.

Når en mappe slettes, slettes alle filerne i mappen også. Navnene på de slettede filer i mappen vises dog ikke i aktivitetsovervågningen. Kun mappens navn vises.

Hvis du vil finde en fil, der var placeret i en slettet mappe, skal du søge efter navnet på stien til mappen i aktivitetsovervågningen. Eksempel: /Marketing/2016/03/01/Projekt_1.docx.

Tilbage til menuen

Hvorfor vises  "Dropbox Support" eller "Dropbox System" på min aktivitetsside?

Dropbox kan i sjældne tilfælde opdatere din konto på dine vegne. For Dropbox Business-administratorer vises disse poster på siden Aktivitet i administratorpanelet. Administratorer kan se et af følgende:

• Dropbox Support – Hvis du har kontaktet vores supportteam, vises alle de handlinger, vi har foretaget, på siden Aktivitet med teksten "Dropbox Support". Disse handlinger kan omfatte invitation eller fjernelse af teammedlemmer eller invitation af den oprindelige gruppe administratorer for dit team. Dropbox-supportteamet foretager sig ikke noget på din konto uden tilladelse.
  • Dropbox System – I sjældne tilfælde skal Dropbox-systemet opdatere din konto for at holde den ajour med nye Dropbox-produkter. De handlinger, vi foretager, vises på siden Aktivitet med teksten "Dropbox System". Disse handlinger kan omfatte omdøbning eller flytning af teammapper eller sikring af, at din Dropbox Business-konto er opdateret med nye produkter. Derudover foretager "Dropbox System" sig ikke noget på din konto uden tilladelse.

Tilbage til menuen