Hvordan avbestille Dropbox-teamabonnementet

Oppdatert Oct 10, 2023

Hvis du er administrator og for øyeblikket abonnerer på Dropbox Standard, Business, Advanced eller Business Plus, vil denne artikkelen fortelle deg hvordan du sier opp abonnementet ditt og endrer til en Dropbox Basic-konto. Hvis du er medlem av et Standard- eller Advanced-team, kontakter du teamets administrator for å kansellere abonnementet.

Hvis du har betalt med manuell faktura og ønsker å si opp abonnementet ditt på Dropbox Standard, Business, Advanced eller Business Plus, må du kontakte Dropbox kundestøtte eller kundeansvarlig.

highlight icon

Merk: Bare visse typer administratorer kan kansellere et Dropbox Standard-, Business-, Advanced- eller Business Plus-abonnement. Hvis du for øyeblikket har en prøveperiode, kan du finne ut hvordan du sier opp prøveperioden i stedet.

Hvis du ikke vil avslutte Dropbox-kontoen din helt, kan du finne ut hvordan du endrer til et annet teamabonnement.

Hva du må være klar over angående avbestilling

Når du velger å si opp et abonnement, trer avbestillingen i kraft ved slutten av nåværende faktureringsperiode. Du vil fortsatt kunne bruke kontoen din som vanlig frem til da. Ved slutten av faktureringsperioden vil kontoen din bli en gratis Dropbox Basic-konto, og du vil ikke bli belastet igjen.

Når kontoen din endres til Basic, settes teamet ditt i låst tilstand, som gir teamet fortsatt tilgang til teamfiler, men fjerner de fleste funksjonene for teamsynkronisering og deling. Du kan oppløse teamet for å fjerne all teamtilgang.

Avbestill teamabonnementet ditt

Slik kansellerer du Dropbox Standard-, Business-, Advanced- eller Business Plus-abonnementet ditt:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Fakturering i venstre sidestolpe.
  4. Bla ned og klikk på Avbestill abonnement.
  5. Velg grunnen til at du avbestiller.
  6. Klikk på Fortsett med avbestillingen.
  7. Under Bekreft følgende, merker du av i alle boksene.
  8. Klikk på Fullfør avbestilling

Du videresendes til en nettside med tittelen «Du har sagt opp Dropbox Business-kontoen din.»

Sjekke at avbestillingen er behandlet

Slik bekrefter du avbestillingen:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Fakturering i venstre sidestolpe.

Du vil se en varslingsboks øverst som sier at abonnementet vil sies opp på slutten av gjeldende faktureringsperiode.

Løse problemer med avbestilling

Hva du må vite først:

• Selv om Dropbox-programmet slettes fra datamaskinen eller telefonen, avbestilles ikke Dropbox-abonnementet, og Dropbox-kontoen slettes ikke.
  • Selv om kredittkortet du brukte til å betale for Dropbox utløper, avbestilles ikke Dropbox-abonnementet og hindrer ikke nødvendigvis at du bli belastet. Det kan hende banken din automatisk har overført betalingene dine til det nye kortet. Vi anbefaler at du kontakter banken din.

Finne e-posten for Dropbox-kontoen

Hvis du har en Dropbox-belastning på kontoutskriften, men du ikke husker hvilken e-postkonto du registrerte deg med, kan du finne den med dette transaksjons-ID-verktøyet.

Finn ut mer om hvordan du søker etter Dropbox-kredittkortbelastninger.

Finne ditt nåværende Dropbox-abonnement

Hvis du ikke er sikker på hvilken type konto du har akkurat nå, logger du på Dropbox.com og går til dropbox.com/account/plan.

Kontakt kundestøtte

Logg på administratorkontoen din og gå til dropbox.com/support for å finne ut hvordan du får hjelp per telefon. Telefonstøtte er kun tilgjengelig for brukere av Dropbox-teamkontoer i den lokale åpningstiden.