Nedgradere fra Dropbox Business til Basic

Hvis du er administrator og har et aktivt et Dropbox Business-abonnement, kan du lese denne artikkelen for å finne ut hvordan du avbestiller Dropbox Business og nedgraderer til et Dropbox Basic-abonnement.

Hvis du er et teammedlem, kontakter du administratoren.

Merk: Kun enkelte typer administratorer kan avslutte et Dropbox Business-abonnement.

Hvis du for øyeblikket har en prøveperiode med Dropbox Business, kan du finne ut hvordan du avbestiller prøveperioden i stedet.

Avbestille Dropbox Business

1. Logg på dropbox.com med administrator-brukernavnet og -passordet ditt.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Fakturering i venstre sidestolpe.
  4. Bla ned og klikk på Avbestill abonnement.
  5. Klikk på grunnen til at du avbestiller.
  6. Klikk på Fortsett med avbestillingen.
  7. Under Bekreft følgende, merker du av i alle boksene.
  8. Klikk på Fullfør avbestilling

Du videresendes til en nettside med tittelen Du har avbestilt Dropbox Business-kontoen din.

Sjekke at avbestillingen er behandlet

Hvis du vil bekrefte Dropbox Business-avbestillingen, går du til faktureringssiden for administratorverktøyet på https://www.dropbox.com/team/admin/billing. Det vil være en varslingsboks øverst der det står Du har planlagt å avbestille Dropbox Business [dato].

Hva du må være klar over angående avbestilling

Når du avbestiller Dropbox Business, vises ikke denne endringen for abonnementet ditt umiddelbart på Dropbox Business-teamet eller -kontoen. Du bruker opp all tiden med Dropbox Business du allerede har betalt for. På slutten av faktureringsperioden blir du nedgradert til Basic, og du blir ikke belastet igjen.

Når du avbestiller Dropbox, blir teamet ditt plassert i en låst tilstand når abonnementet har utløpt, noe som gir teamet kontinuerlig tilgang til teamfilene, men fjerner de fleste funksjonene forbundet med teamsynkronisering og -deling. Du kan oppløse teamet for å fjerne all teamtilgang.

Løse problemer med avbestilling

Hva du må vite først

• Selv om Dropbox-programmet slettes fra datamaskinen eller telefonen, avbestilles ikke Dropbox-abonnementet og Dropbox-kontoen slettes ikke.
  • Selv om kredittkortet du brukte til å betale for Dropbox utløper, avbestilles ikke Dropbox-abonnementet og hindrer ikke nødvendigvis at du blir belastet. Det kan hende banken din automatisk har overført betalingene til det nye kortet. Vi anbefaler at du kontakter banken din.

Finne e-posten for Dropbox-kontoen

Hvis du har en Dropbox-belastning på fakturautskriften, men du ikke husker hvilken e-postkonto du registrerte deg med, kan du finne den med dette transaksjons-ID-verktøyet.

Finn ut mer om hvordan du søker etter Dropbox-kredittkortbelastninger.

Finne ditt nåværende Dropbox-abonnement

Hvis du ikke er sikker på hvilken type konto du har akkurat nå, kan du logge deg på Dropbox og gå til https://www.dropbox.com/account/plan, eller du kan følge disse instruksjonene.

Kontakt kundestøtte

Logg på administratorkontoen din og gå til dropbox.com/support for å finne ut hvordan du kontakter telefonstøtten vår. Telefonstøtte er kun tilgjengelig for Dropbox Business-brukere i den lokale åpningstiden.