Se teamaktivitet i administratorverktøyet

Oppdatert Nov 27, 2023

Merknader:

• Aktivitetsloggen er for øyeblikket ikke fullt integrert med Dropbox Capture.
  • Følgende aktiviteter logges: Pålogget, Koblet app for et medlem, Opprettet delt lenke.
  • Følgende aktiviteter blir ikke logget: Slettet et skjermbilde, Slettet et opptak, Lagt en kommentar, Slettet en kommentar, Trimmet et opptak.

innsiktspanelet finner du informasjon om hvordan teamet ditt bruker Dropbox, deriblant:

• Aktive medlemmer: Antallet teammedlemmer som har gjort en handling i løpet av de siste 28 dagene, for eksempel få tilgang til en konto, legge til filer, redigere filer, se på filer og dele filer
  • Lagring: Den totale lagringsplassen teamet ditt har brukt
  • Koblinger opprettet: Antallet delte koblinger opprettet av teamet ditt
  • Aktive delte mapper: Antallet delte mapper med minst to medlemmer som har hatt aktivitet i løpet av de siste 28 dagene
  • Aktive enheter: Antallet datamaskiner og mobile enheter hvor teammedlemmene dine er logget på Dropbox, som har hatt aktivitet i løpet av de siste 28 dagene
  • Tall å følge med på: Informasjon om koblinger opprettet av teamet ditt de siste 7 dagene

Se denne videoen for en omvisning i administratorverktøyet.

Vis teamaktivitet

Slik viser du teamets aktivitet:

1. Logg på dropbox.com som administrator med tilhørende brukernavn og -passord.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Aktivitet.
  4. Filtrer resultater for å vise aktiviteten du ønsker å se. Du kan filtrere etter Datointervall, Personer, Innhold eller Aktiviteter.
    • Hvis du vil filtrere etter aktiviteter, klikker du på Legg til aktivitet ved siden av Aktiviteter.
    • Hvis du vil se aktivitet som fant sted i løpet av et bestemt tidsintervall, angir du en start- og sluttdato ved siden av Datointervall.
    • Hvis du vil vise den nyeste aktiviteten til et bestemt teammedlem eller flere teammedlemmer, klikker du på Medlemmer og deretter skriver du inn navn.
    • Hvis du vil skanne filer, mapper eller Paper-dokumenter, legger du til et nøkkelord i feltet ved siden av Innhold.
highlight icon

Merknader om teamaktivitet:

• Bruksdata er tilgjengelig fra begynnelsen av januar 2017 eller fra tidspunktet teamet ditt begynte å bruke Dropbox.
  • Du kan komme til å se en "behandler"-melding hvis du prøver å vise datoer som vi fremdeles behandler data for.
  • Hvis Dropbox-teamet ditt er nytt, vil diagrammene dine være tomme fordi det ikke finnes noen data å vise ennå.
  • Hvis du vil se mer detaljert aktivitet for teamet ditt, kan du også se teamets teamdelingsaktivitet.

Se denne video for en rask gjennomgang ahv vordan du ser aktiviteten til teamet ditt.

Opprett og eksporter en aktivitetsrapport

Slik oppretter og eksporterer du en aktivitetsrapport:

1. Logg på dropbox.com som administrator med tilhørende brukernavn og -passord.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på fanen Aktivitet .
  4. Bruk filtrene til å velge datatypen og tidsintervallet du vil eksportere.
  5. Klikk på Opprett rapport.

Rapporten lagres som en CSV-fil i en mappe som heter Dropbox Business-rapporter. Du får en e-post når rapporten er klar.

Hva kan jeg se i aktivitetsrapporter?

Alle oppføringer i aktivitetsrapporten viser:

• Dato og tid: Nøyaktig dato og klokkeslett for handlingen
  • Medlem: Hvilket medlem som startet handlingen
  • Aktivitet: Detaljert informasjon om selve hendelsen
  • Sted: Stedet der handlingen ble startet av brukeren, og IP-adressen til maskinen vedkommende brukte

Handlingene til teammedlemmene dukker vanligvis opp i aktivitetsloggene i løpet av et par timer. Det vil aldri ta mer enn 24 timer før handlingene vises.

Administratorer har følgende hendelser tilgjengelig i teamaktivitetsrapportene sine:

• Apper
  • Kommentarer
  • Enheter
  • Domener
  • Filoperasjoner (kun Advanced og Enterprise)
  • Filanmodninger
  • Grupper
  • Pålogginger
  • Medlemmer
  • Paper
  • Passord
  • Rapporter
  • Send og spor -aktivitet*
  • Delinger
  • Underskrifter-side -aktivitet
  • SSO
  • Teammapper
  • Regler for team
  • Teamprofil
  • Tofaktorgodkjenning

*Disse aktivitetene er kun tilgjengelige for kunder på Dropbox Business og Business Plus.

†Disse aktivitetene er kun tilgjengelige for kunder på betalte Dropbox Sign-abonnement eller Dropbox Standard, Advanced, Dropbox Business eller Business Plus.

Hvis du er administrator for et team som har et Dropbox Advanced- eller Enterprise -abonnement, kan du se alle filrelaterte handlinger på teamet ditt. Aktivitet på filnivå omfatter å legge til, redigere, flytte og slette filer. Du kan bruke disse hendelsene til å undersøke og feilsøke problemer, for eksempel utilsiktede filslettinger, feilplasserte filer eller mapper eller kontroll av informasjonssikkerhet.

Administrer teamaktivitet fra Aktivitet-siden

Hvis du er administrator, kan du utføre flere handlinger på selve Aktivitet -siden, deriblant følgende:

Slette en delt kobling

Slik sletter du en delt kobling som er opprettet av et teammedlem på Aktivitet -siden i administratorverktøyet:

1.  Logg på dropbox.com som administrator med tilhørende brukernavn og -passord.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Aktivitet.
  4. Klikk på Legg til aktivitet, og filtrer etter en av følgende aktiviteter for å finne teamets delte koblinger.
    • Opprettet delt kobling
    • Åpnet delt kobling
    • Lastet ned fil/mappe fra delt kobling
  5. Klikk på «» (ellipse) ved siden av den delte koblingen du vil slette.
  6. Klikk på Slett kobling.

Finn ut mer om hvordan du administrerer delte koblinger for Dropbox-teamet ditt.

Tilbakestille Dropbox-passordet til et teammedlem

Slik tilbakestiller du passordet til et teammedlem på Aktivitet -siden i administratorverktøyet:

1.  Logg på dropbox.com som administrator med tilhørende brukernavn og -passord.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Aktivitet.
  4. Klikk på Legg til aktivitet, og filtrer etter aktiviteten Kunne ikke logge på.
  5. Klikk på «» (ellipse) ved siden av brukeren med passordet du vil tilbakestille
  6. Klikk på Tilbakestill Dropbox-passord.

Avslutte nettøkter for teamet

Slik avslutter du alle nettøkter for teamet på Aktivitet -siden i administratorverktøyet:

1.  Logg på dropbox.com som administrator med tilhørende brukernavn og -passord.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Aktivitet.
  4. Klikk på Legg til aktivitet, og filtrer etter aktiviteten Endret IP-adresse som er forbundet med aktiv nettøkt.
  5. Klikk på «» (ellipse) ved siden av nettøkten du vil avslutte.
  6. Klikk på Tilbakestill Dropbox-passord.
  7. Klikk på Avslutt alle nettøkter.

Fjerne tilkoblingen til en app for teamet eller et bestemt teammedlem

Slik fjerner du tilkoblingen til en app for teamet eller et bestemt teammedlem på Aktivitet -siden i administratorverktøyet:

1.  Logg på dropbox.com som administrator med tilhørende brukernavn og -passord.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Aktivitet.
  4. Klikk på Legg til aktivitet, og filtrer etter aktiviteten Tilkoblet app for team eller Tilkoblet app for medlem.
  5. Klikk på «» (ellipse) ved siden av appen du vil fjerne tilkoblingen til.
  6. Klikk på Fjern tilkobling til app.

Gjenopprette en fil eller mappe

Slik gjenoppretter du en fil eller mappe på Aktivitet-siden i administratorverktøyet:

1.  Logg på dropbox.com som administrator med tilhørende brukernavn og -passord.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Aktivitet.
  4. Klikk på Legg til aktivitet, og filtrer etter aktiviteten Slettede filer og/eller mapper.
  5. Klikk på «» (ellipse) ved siden av filen eller mappen du vil gjenopprette.
  6. Klikk på Gjenopprett element.
highlight icon

Merk: Hvis en mappe slettes, vil også alle filene i den slettes. Navnene på disse individuelle slettede filene vil imidlertid ikke vises på Aktivitet -siden – det er bare mappenavnet som vil. Hvis du vil finne en fil som var lagret i en slettet mappe, søker du etter navnet på mappebanen. Eksempel: /Markedsføring/2016/03/01/Prosjekt_1.docx.

Fjern tilkoblingen til en enhet og slett alle filene

Slik fjerner du tilkoblingen til en enhet og sletter alle filene på Aktivitet -siden i administratorverktøyet:

1.  Logg på dropbox.com som administrator med tilhørende brukernavn og -passord.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Aktivitet.
  4. Klikk på Legg til aktivitet, og filtrer etter aktiviteten Tilkoblet enhet.
  5. Klikk på «» (ellipse) ved siden av den tilkoblede enheten du vil fjerne tilkoblingen til.
  6. Klikk på Fjern tilkobling og slett alle filer.

Hvorfor vises «Dropbox» i medlemskolonnen i aktivitetssiden min?

I sjeldne tilfeller kan Dropbox oppdatere oppføringer i kontoen din på dine vegne. For Dropbox-teamadministratorer vil disse oppføringene vises på Aktivitet-siden i administratorverktøyet. Noen administratorer kan se «Dropbox» oppgitt i medlemskolonnen fordi:

Et teammedlem slettet en nestet, delt mappe.

Når et teammedlem sletter en nestet, delt mappe, vil navnet til personen som slettet den, vises som «Dropbox». Noen typer administratorer kan se navnet på teammedlemmet ved å følge disse trinnene:

1. Klikk på Opprett rapport.
  2. Åpne rapporten i Excel.
  3. Du kan se teammedlemmenes e-postadresser i kolonnen «Kontekst».

Du har bedt Dropbox kundestøtte om hjelp med en oppgave.

Hvis du har kontaktet Dropbox' kundestøtte, vil enhver handling vi utfører, vises på Aktivitet -siden som en oppgave tilskrevet «Dropbox». Disse handlingene kan omfatte å invitere et opprinnelig sett med administratorer for teamet ditt. Men Dropbox' kundestøtteteam vil ikke gjøre noe på kontoen din uten din tillatelse.

Dropbox har oppdatert kontoen din.

Dropbox-systemet oppdaterer kontoen din med jevne mellomrom for å holde den oppdatert med nye Dropbox-produkter. Disse oppdateringene vises på Aktivitet -siden din som oppgaver tilskrevet «Dropbox». Disse handlingene kan innebære å endre navn på eller flytte teammapper, eller å sikre at Dropbox-teamkontoen er oppdatert med nye produkter. Men Dropbox-systemet vil ikke gjøre noe på kontoen din uten din tillatelse.