Så här återställer du ditt Dropbox-lösenord

Om du glömt ditt Dropbox-lösenord, är det enklaste sättet att återställa det att besöka sidan Glömt lösenord. Om detta inte fungerar för dig, finns det några andra steg du kan prova.

Obs! Om du är medlem i ett Dropbox Business-team, kontakta din administratör för hjälp med att återställa Dropbox Business-lösenordet.

Så här återställer du lösenordet från en kopplad enhet

Om du är inloggad på Dropbox för mobila enheter på en telefon eller surfplatta kan du återställa lösenordet genom att skicka ett meddelande till den enheten.

Minns du inte vilken mejladress du använde, eller har du inte tillgång till den?

Läs om hur du återställer ditt lösenord utan mejlåtkomst.

Fick du inte mejlet om återställning av lösenord?

Om du inte fick återställningsmejlet:

• Kontrollera skräppostmappen i din inkorg
  • Om återställningsmejlet inte finns där, försök lägga till no-reply@dropbox.com som kontakt i adressboken och beställ återställningsmejlet igen.
  • Om det fortfarande inte fungerar kan du kontakta support

Så här återställer du lösenordet från inloggningssidan

1. Öppna dropbox.com i webbläsaren.
  2. Klicka på Logga in.
  3. Klicka på Har du glömt ditt lösenord?
  4. Ange den mejladress du använde när du skapade kontot.
  5. Öppna inkorgen och klicka på länken i mejlet du fick för att återställa lösenordet.

När du återställer lösenordet kommer du fortfarande att vara inloggad på andra anslutna enheter. Du kan logga ut dessa andra enheter från kontoinställningarna.

Så här återställer du lösenordet från dina inställningar

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på din profilbild eller den grå cirkeln i övre högra hörnet.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Välj fliken Säkerhet .
  5. Klicka på Ändra lösenord.
  6. Ange den mejladress du använde när du skapade kontot.
  7. Öppna inkorgen och klicka på länken i mejlet du fick för att återställa lösenordet.

När du återställer lösenordet kommer du fortfarande att vara inloggad på andra anslutna enheter. Du kan logga ut dessa andra enheter från kontoinställningarna.

Har du ett lösenord som har gått ut?

Du kan göra så här.

Jag har försökt med allt men det går ändå inte att återställa lösenordet

Om du har provat alla felsökningssteg ovan och ändå inte får återställningsmejlet för lösenord, kontakta support.

Är du ny på Dropbox?

Oavsett om du precis börjat använda Dropbox eller bara behöver lite repetition kan du få största möjliga nytta av ditt Dropbox-konto genom att använda vår självguidade utbildning eller våra virtuella, instruktörsledda kurser.