Arkivera video-, bild- och ljudfiler i Dropbox Replay

Uppdaterat Nov 10, 2023
person icon

Dropbox Replay är tillgängligt för alla Dropbox-användare på dropbox.com. Dropbox Replay-tillägget är en betald funktion som är tillgänglig för kunder på Dropbox Plus, Essentials, Professional, Standard, Business, Advanced, Business Plus och Enterprise.

Funktionen som beskrivs i den här artikeln är endast tillgänglig för kunder som har köpt Dropbox Replay-tillägget.

Du kan arkivera video-, bild- och ljudfiler i Dropbox Replay till ditt Dropbox-konto, inklusive deras kommentarer. Detta gör att du kan radera arkiverade videofiler från din arbetsutrymmessida i Replay, så att du bara ser aktiva projektfiler.

highlight icon

Obs! Endast videofiler kan arkiveras. Hela projekt kan inte arkiveras just nu.

Arkivera video-, bild- och ljudfiler i Dropbox Replay

Du kan arkivera slutförda video-, bild- och ljudfiler och kommentarer till nya eller befintliga mappar i Dropbox-kontot.

Så här arkiverar du video-, bild- och ljudfiler i Dropbox Replay:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på rutnätsikonen längst upp till vänster.
  3. Klicka på Replay i menyn som visas.
    • Obs! Replay öppnas i en ny flik.
  4. Håll markören över miniatyrbilden för filerna du vill arkivera.
  5. Klicka på rutan som visas högst upp till vänster.
  6. Klicka på Arkivera till Dropbox högst upp på din arbetsutrymmessidan.
  7. Välj en mapp att arkivera filerna till eller klicka på Skapa mapp
    • Obs!
      • Alla mappar visas som tomma även om det finns filer i dem.
      • Om du inte väljer en mapp så kommer filen och kommentarer arkiveras till fliken Alla filer i Dropbox-kontot.
  8. Markera rutan bredvid Endast arkivera den senaste versionen av Replay-filen om du vill.
    • Obs! Om du inte markerar rutan kommer alla versioner och kommentarer att arkiveras till mappen.
  9. Klicka på Välj.

Video-, bild- och ljudfilen från Replay visas i den angivna mappen i Dropbox-kontot.

Efter att du har arkiverat din video-, bild- eller ljudfilm kan du radera den från din arbetsutrymmessida i Replay.