Så här delar du filer från mobilen eller surfplattan

När du delar en fil eller mapp från mobilen eller surfplattan kan du välja exakt vem som ska få visa eller redigera filen.

Har du den inte redan så ladda ner Dropbox mobilapp för enklare delning.

Använder du inte Dropbox än? Se hur Dropbox gör det enkelt att skicka stora filer.

Dela med en inbjudan via mejl

1. Öppna Dropbox mobilapp.
  2. Tryck på "" (vertikal ellips på Android) eller "" (ellips på iPhone/iPad) bredvid filen eller mappen som du vill dela.
  3. Tryck på Dela.
  4. Tryck på Bjud in till fil.
  5. Tryck under Skicka till och skriv mejladressen till eller namnet på personen (eller personerna) du vill dela med.
  6. Välj Får visa eller Får redigera under listan över mottagare.
  7. Tryck på Dela.

Dela med en länk

1. Öppna Dropbox mobilapp.
  2. Tryck på "" (vertikal ellips på Android) eller "" (ellips på iPhone/iPad) bredvid filen eller mappen som du vill dela.
  3. Tryck på Dela.
  4. Tryck på Kopiera länk.Länken kopieras till urklipp.
  5. Klistra in länken där du vill dela den.