Sådan opsiger eller forlader du en Dropbox Family-plan

Opdateret Oct 12, 2023

Hvis du er administrator for en Dropbox Family-plan, kan du når som helst opsige dit abonnement. Opsigelsen træder i kraft, når din indeværende afregningsperiode er slut.

Når abonnementet slutter:

• Alle med planen (Family-administratoren og -medlemmerne) nedgraderes til deres egen gratis Dropbox Basic-konto.
  • Alle medlemmer af planen beholder adgangen til alle deres filer og mapper og til det indhold, der er blevet delt med dem.
  • Alle medlemmer af planen beholder en kopi af Familiemappe.
  • Alle med en gratis Basic-plan kan gendanne slettede filer og tidligere filversioner i 30 dage.
  • Personer, der overskrider lagerkvoten for deres Basic-konto, har stadig adgang til deres filer, men Dropbox stopper synkroniseringen af filer til deres enheder.

Sådan opsiger du en Dropbox Family-plan:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.
  5. Klik på Annuller plan nederst på siden.
  6. Vælg en årsag til opsigelsen.
  7. Klik på Fortsæt opsigelse. Du modtager en e-mail med en bekræftelse på, at dit abonnement er opsagt.
highlight icon

Bemærk! Administratorer for Family-planen, som har købt Family via Dropbox-mobilappen, skal opsige planen via appbutikken på deres mobilenhed.

Forlad en Family-plan

Kun administratoren for Family-planen kan opsige planen, men medlemmer af Family-planen kan når som helst forlade den. Når et medlem forlader planen, nedgraderes vedkommende til en gratis Dropbox Basic-konto og mister adgangen til funktionerne og lagerpladsen i Dropbox Family.

Medlemmer, der forlader en Family-plan, beholder alle deres filer og mapper på deres egen konto plus alt indhold, der er blevet delt med dem, men de vil ikke længere have adgang til Familiemappe. Hvis de overskrider lagerkvoten for deres Basic-konto, kan de stadig få adgang til deres filer, men Dropbox stopper synkroniseringen af filer til deres enheder.

Sådan forlader du en Family-plan:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.
  5. Klik på Forlad plan nederst på siden.
highlight icon

Bemærk! Hvis administratoren for Family-planen opsiger planen, konverteres alle familiemedlemmer til deres egen gratis Dropbox Basic-konto. De enkelte personer kan beholde deres Basic-plan eller vælge en anden plan, der opfylder deres behov.