Hvad er låst tilstand?

Dit team kan blive låst, hvis din prøveperiode udløber, eller hvis du er blevet nedgraderet. Hvis dit team låses, vil medlemmerne kun have skrivebeskyttet adgang til dit indhold. Det betyder, at:

• Filsynkronisering stopper
  • I kan ikke oprette eller uploade nye filer og mapper
  • De fleste funktioner i betalingsversionen, f.eks. filanmodninger og tvungne invitationer, bliver deaktiveret
  • Filer fjernes ikke, og teammedlemmer kan stadig få adgang til dem

Sådan låser du dit team op

Hvis du er teammedlem, har du to muligheder:

Hvis du er teamadministrator, kan du enten opgradere dit abonnement eller opløse dit team. Vi anbefaler, at teamadministratorer træffer foranstaltninger så hurtigt som muligt for at bevare teamets integritet. Når et team er i låst tilstand, kan medlemmerne forlade teamet.

Opgrader dit abonnement fra låst tilstand

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Se næste trin i det røde banner øverst på skærmen.
  3. Klik på den blå knap Behold Dropbox Business.
  4. Vælg en Dropbox Business-plan.
  5. Udfyld dine betalingsoplysninger.
    1. Bemærk! Inden du opgraderer, skal du fjerne de brugere, som ikke har brug for at have adgang til teamindholdet, for at undgå at betale for unødvendige licenser. Du skal også annullere alle de afventende invitationer, du ikke længere har brug for.
  6. Klik på Gennemfør køb.

Når du har opgraderet, skal du invitere de medlemmer igen, der har forladt teamet, mens det var låst. Disse medlemmer skal acceptere din invitation for at kunne blive en del af teamet igen.

Opløs teamet

Når en teamadministrator opløser et team, bliver kontiene for alle teammedlemmerne til private Dropbox-konti. Teamadministratorer modtager en kopi af alt teamindholdet. Ethvert teammedlem, der ikke er teamadministrator, mister adgangen til teamindholdet. Teammedlemmerne har fortsat adgang til deres egne filer og mapper.

Når et team opløses, sker der desuden følgende:

• Teamstrukturen slettes
  • Delte mapper uden for teamområder vil fortsat dele relationer
  • Afventende invitationer slettes
  • Suspenderede brugere slettes
  • Delte links til indhold, der ejes af temaet, vil ikke længere virke. Delte links til delte mapper/filer, vil stadig virke
  • Det teamindhold, som er oprettet af slettede teammedlemmer, går permanent tabt
  • Arkiverede mapper slettes
  • Slettede filer og mapper kan ikke gendannes

Sådan opløser du dit team:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Gå til siden Beslutning om låst tilstand.
  3. Klik på Annuller Dropbox Business, og opløs mit team.
  4. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du forstår, at opløsningen er permanent.
  5. Klik på Opløs team.

Genopret dit team

Hvis du tidligere har opløst et team, og du forsøger at oprette et nyt team, kan du blive spurgt, om du vil genoprette dit tidligere team. Du kan invitere de medlemmer, der var en del af teamet i din Dropbox-prøveperiode.

Sådan genopretter du dit team:

1. Åbn dropbox.com/business/buy i din webbrowser. Du kommer til siden Genopret dit team.
  2. Opdater dine teamoplysninger, bl.a. navn, kontaktnummer og virksomhedens størrelse.
  3. Vælg de medlemmer, du vil invitere igen.
  4. Klik på Continue.
  5. Vælg planen Standard eller Avanceret.
  6. Vælg, om du vil faktureres årligt eller månedligt.
  7. Indtast betalingsoplysninger.
  8. Læs vilkår og betingelser, og markér afkrydsningsfeltet “Jeg accepterer…”.
  9. Klik på Fuldfør betaling.

Hvis nogle af de medlemmer, som tidligere var en del af dit team, er tilmeldt et nyt Dropbox Business-team, kan du ikke invitere dem til dit team igen.

Hvad sker der, hvis jeg ikke gør noget?

Hvis du ikke gør noget, bliver dit team i låst tilstand på ubestemt tid. Alle vil fortsat have skrivebeskyttet adgang. Det er ikke muligt at fortsætte samarbejdet. Teammedlemmer kan forlade teamet, når de vil.