Hvordan administrerer jeg delte links i mit Dropbox Business-team?

Som administrator af et team i Dropbox Business kan du styre de delte links, som teammedlemmer opretter fra Dropbox Business-konti.

Fjern et delt link vha. siden med forhåndsvisning

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på det delte link, du vil fjerne.
  3. Klik på ikonet med de tre prikker () i øverste højre hjørne.
  4. Klik på Fjern link.
  5. Klik på Slet i pop op-vinduet for at bekræfte.

Når du har fjernet det delte link, vil teammedlemmet modtage en e-mailmeddelelse, som informerer vedkommende om, hvilket link der er blevet fjernet, og det delte indhold vil ikke længere være tilgængeligt gennem det pågældende link.

Fjern et delt link vha. administratorpanelet

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Log på som den bruger, der oprettede linket.
  3. Klik på Deling, når du er logget på som bruger.
  4. Åbn fanen Links.
  5. Klik på ikonet med de tre prikker () ved det link, du vil fjerne.
  6. Klik på Slet link i pop op-vinduet for at bekræfte.