Hvad er låst tilstand?

Dit team kan blive låst, hvis din prøveperiode udløber, eller hvis du nedgraderer din plan. Hvis dit team er låst, kan du se filer og mapper på din Dropbox-konto, men du kan ikke redigere dem. Det betyder, at:

  • Dine filer synkroniseres ikke længere
  • Du kan ikke oprette eller uploade nye filer og mapper
  • Nogle funktioner deaktiveres, f.eks. invitation af nye medlemmer, suspendering af medlemmer og administration af grupper

Sådan låser du dit team op

Hvis du ikke er teammedlem, har du to muligheder:

Hvis du er administrator, kan du enten opgradere dit abonnement eller opløse dit team.

Opgrader dit abonnement fra låst tilstand

  1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Se næste trin i det røde banner øverst på skærmen.
  3. Klik på den blå knap Behold Dropbox Business.
  4. Udfyld dine betalingsoplysninger.
    • Bemærk! Inden du opgraderer, skal du fjerne de brugere, som ikke har brug for at have adgang til teamindholdet, for at undgå at betale for unødvendige licenser. Du skal også annullere alle de afventende invitationer, du ikke længere har brug for.
  5. Klik på Køb.

Bemærk! Når du har opgraderet, skal du invitere de medlemmer igen, der har forladt teamet, mens det var låst. Disse medlemmer skal acceptere din invitation for at kunne blive en del af teamet igen.

Opløs dit team

Når du opløser dit team, bliver teammedlemmernes konti omdannet til private Dropbox-konti. Administratorer modtager en kopi af alt teamindholdet. Alle teammedlemmer uden administratorrettigheder mister adgangen til teamindholdet. Teammedlemmerne har fortsat adgang til deres egne filer og mapper.

Når et team opløses, sker der desuden følgende:

  • Teamstrukturen slettes
  • Delte mapper uden for teamområder vil fortsat dele relationer
  • Afventende invitationer slettes
  • Suspenderede brugere slettes
  • Delte links til indhold, der ejes af temaet, vil ikke længere virke. Delte links til delte mapper/filer, vil stadig virke
  • Det teamindhold, som er oprettet af slettede teammedlemmer, går permanent tabt
  • Arkiverede mapper slettes
  • Slettede filer og mapper kan ikke gendannes

Sådan opløser du dit team:

  1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne. 
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Se næste trin i det røde banner øverst på skærmen.
  5. Klik på Annuller Dropbox Business, og opløs mit team.
  6. Markér afkrydsningsfeltet "Jeg forstår, at afviklingen af teamet er permanent, og at brugere måske stadig har adgang til teamets data." 
  7. Klik på Opløs teamet, og log af. Dit team logges af, når opløsningen er gennemført.
Hvor nyttig var denne artikel?

Det er vi kede af at høre.
Fortæl os, hvordan vi kan gøre det bedre:

Tak for din feedback!
Fortæl os, hvordan denne artikel hjalp dig:

Tak for din feedback!