Få tilgang til personlig informasjon på Dropbox-kontoen din

Oppdatert Jan 31, 2024
I denne artikkelen forklares hvordan du får tilgang til personlige filer, konto- og maskinvareinformasjon, og tidligere kommunikasjon med Dropbox. I tillegg skisserer den hvordan du sender inn en forespørsel om datatilgang til Dropbox.

Slik får du tilgang til Dropbox-kontoen din

For å få tilgang til Dropbox-kontoen din logger du på via dropbox.com i en nettleser. Alternativt kan du bruke Dropbox-skrivebordsappen på datamaskinen din, eller Dropbox-mobilappen på Android, iPhone eller iPad.

Hvis du har problemer med å få tilgang til Dropbox-kontoen din, må du kanskje endre Dropbox-passordene dine. Eller du sliter kanskje med å få tilgang til kontoen din fordi den er inaktiv.

Hvis du kjenner Dropbox-passordene dine, men ikke lenger bruker e-postadressen knyttet til kontoen din, kan du finne ut hvordan du logger på Dropbox uten tilgang til e-postadressen din.

Slik får du tilgang til personlige filer

Hvis du har Dropbox-skrivebordsappen eller mobilappen knyttet til Dropbox-kontoen din, er alle filene dine allerede på datamaskinen eller mobilenheten din. Hvis du ikke har det, kan du koble til en ny enhet for å laste ned alle filene dine.

Hvis du har selektiv synkronisering aktivert for noen mapper, kan du redigere selektiv synkronisering-innstillingene for å også laste ned disse filene til datamaskinen din.

Slik får du tilgang til personlig konto- og maskinvareinformasjon

For informasjon utover filene du lagrer på Dropbox, kan du logge inn på dropbox.com og gå til kontosiden din. Der kan du se kontoinformasjon som navn og e-postadresse for kontoen din.

Du kan også vise IP-adressene til tilkoblede økter, datamaskiner og mobile enheter, samt apper som er knyttet til kontoen på Sikkerhet-fanen.

Slik får du tilgang til kommunikasjon med Dropbox

Hvis du har snakket med kundestøtten hos Dropbox, kan du logge inn på vår kundeserviceportalen vår for å få oversikt over kommunikasjonen din med oss.

Hvis du ikke kan logge på, bruker du Glemt passord-koblingen på den siden – dette vil ikke påvirke påloggingsinformasjonen din for Dropbox på noen måte.

Slik sender du forespørsler om datatilgang

For å sende inn en forespørsel om datatilgang sender du en e-post til privacy@dropbox.com med «Forespørsel om datatilgang» i emnefeltet eller brødteksten i meldingen.