Se innstillinger for Dropbox-skrivebordsappen

Nedenfor kan du lese om hvordan du ser innstillingene for Dropbox-skrivebordsappen for Windows, Mac eller Linux. Finn ut hvordan du oppdaterer innstillingene for Dropbox-skrivebordsappen i stedet.

Åpne innstillinger for skrivebordsappen på en Windows-datamaskin

1. Sørg for at Dropbox-skrivebordsappen kjører. Hvis den ikke gjør det, klikker du på Start og deretter på Dropbox i listen over applikasjoner.
  2. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen. (rekken med ikoner øverst eller nederst på skjermen din). Hvis du ikke ser raden med ikoner, klikker du på pilen for å se om de ligger i overløpsområdet.
  1. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  2. Klikk på Innstillinger.

Ønsker du heller å åpne innstillingene dine fra Dropbox-skrivebordsapp-vinduet, klikker du på de tre horisontale linjene øverst til venstre. Hold deretter musepekeren over Fil og klikk på Innstillinger ….

Åpne innstillingene for skrivebordsappen på Mac

1. Sørg for at Dropbox-skrivebordsappen kjører. Hvis den ikke gjør det, dobbeltklikker du på appen i listen over applikasjoner i Finder. Du kan også bruke en av disse metodene for å åpne appen.
  2. Klikk på Dropbox-ikonet i menylinjen. (rekken med ikoner øverst på skjermen din).
  1. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  2. Klikk på Innstillinger.

Ønsker du heller å åpne innstillingene dine fra skrivebordsapp-vinduet, kan du velge mellom et par alternativer:

• Med skrivebordsappen åpen klikker du på Dropbox i menylinjen øverst til venstre på dataskjermen din. Klikk deretter på Innstillinger ...
  • I skrivebordsapp-vinduet klikker du på avataren din (profilbilde eller initialer) nederst til venstre. Deretter klikker du på Innstillinger.

Åpne innstillinger for skrivebordsappen med Linux

Plasseringen til innstillinger for Dropbox-skrivebordsappen på en Linux-datamaskin avhenger av hvor du foretok installeringen. Du vil som regel finne innstillingene ved å gjøre følgende:

1. Sørg for at Dropbox-skrivebordsappen kjører.
  2. Klikk på det lille Dropbox-ikonet som du ofte finner i menylinjen øverst eller nederst på skjermen din.
  3. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  4. Klikk på Innstillinger.