Visa kvarvarande licenser och lagringsutrymme i ett Dropbox-teamkonto

Uppdaterat Jun 10, 2024
person icon

Den här artikeln beskriver en funktion som är tillgänglig för Dropbox Standard, Advanced och Enterprise.

Om du är administratör för ett Dropbox Standard-, Advanced-, eller Enterprise-konto kan du se antalet licenser och lagringsutrymmen som finns tillgängliga för ditt team:

1. Logga in på dropbox.com med autentiseringsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på Adminkonsolen i sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på Insikter i den vänstra sidomenyn.

Från adminpanelen kan du se licensanvändning under Licenser. Längre ner på sidan, under plananvändning, kan du se lagringsutrymmesbegränsningar.

Kontakta Dropbox support om teamet ligger nära lagringsgränsen. Vi kan kanske öka den.

Klicka på Hjälp i den vänstra sidomenyn från adminkonsolen för att kontakta Dropbox support.

highlighter icon

Obs! Inaktiva licenser tas inte bort automatiskt. Vissa typer av administratörer kan lägga till eller ta bort licenser i adminkonsolen.