Hur hanterar jag Dropbox Business-teamets delade länkar?

Om du är administratör i ett Dropbox Business-team kan du kontrollera de delade länkar som teammedlemmar skapar från Dropbox Business-konton.

Ta bort delad länk från förhandsvisningssidan

1. Logga in på dropbox.com med inloggningsuppgifterna som administratör.
  2. Klicka på den delade länk du vill ta bort.
  3. Klicka på ikonen med tre punkter (…) längst upp till höger.
  4. Klicka på Ta bort länk.
  5. Bekräfta genom att klicka på Ta bort i popup-fönstret.

När du har tagit bort den delade länken får teammedlemmen ett e-postmeddelande som informerar dem om vilken länk som tagits bort. Det delade innehållet kommer inte längre att finnas tillgängligt genom den länken.

Ta bort delad länk från administratörskonsol

1. Logga in på dropbox.com med inloggningsuppgifterna som administratör.
  2. Logga in som användaren som skapade länken.
  3. När du har loggat in som den användaren klickar du på Delning.
  4. Öppna fliken Länkar.
  5. Klicka på ikonen med tre punkter (…) på länken du vill ta bort.
  6. Bekräfta genom att klicka på Ta bort länk i popup-fönstret.