Send til underskrift med HelloSign

Med integrationen af Dropbox og HelloSign kan du sende filer til elektronisk underskrivning og selv underskrive filer elektronisk – uden at forlade Dropbox. De underskrevne filer gemmes automatisk i din Dropbox-konto.

Få mere at vide om HelloSign i hjælpecenteret til HelloSign.

Forbind Dropbox og HelloSign

Når du sender til underskrivning via Dropbox, bliver du bedt om at forbinde dine Dropbox- og HelloSign-konti og at acceptere servicebetingelserne. Der oprettes en gratis HelloSign-konto med den samme e-mailadresse, som du bruger til Dropbox. (Hvis du allerede har en HelloSign-konto med den samme e-mailadresse, som du bruger til din Dropbox-konto, bliver kontiene forbundet). Når kontiene er forbundet, kan du også logge på HelloSign.com ved at klikke på Log på med Dropbox.

Send til underskrivning, eller underskriv en fil

Du kan sende en fil i Dropbox til underskrivning, og du kan selv underskrive en fil.

Sådan sender du en fil til underskrivning eller underskriver den selv på dropbox.com og i computerappen:

1. På dropbox.com skal du klikke på pilen ved siden af Del ud for en fil. Klik derefter på Send til underskrift på rullelisten. I computerappen skal du højreklikke på en fil og derefter klikke på Send til underskrift.
  2. Vælg, hvem der skal underskrive.
    • Hvis du er den eneste underskriver, skal du klikke på Jeg er den eneste underskriver.
    • Hvis du ikke er den eneste underskriver, skal du skrive navn og e-mailadresse på den anden underskriver i feltet. Du kan tilføje flere underskrivere ved at klikke på Tilføj en underskriver mere. Hvis du vil tilføje dig selv som underskriver, skal du klikke på Tilføj mig som underskriver.
    • Hvis du vil anmoder en underskriver om at vedhæfte en fil, skal du klikke på papirclipsen ud for vedkommendes e-mailadresse.
  3. Træk felter ind i dokumentet på de steder, hvor underskriverne skal underskrive. Tildel hvert felt til en specifik underskriver i sidepanelet i højre side.
    • Bemærk! Hver underskriver skal være tildelt mindst ét felt, som ikke er et datofelt, inden du kan fortsætte til næste trin.
  4. Klik på Continue.
  5. Vælg et filnavn og en placering i din Dropbox-mappe, hvor den underskrevne kopi af filen skal gemmes. (Den oprindelige fil bliver hverken omdøbt eller flyttet).
  6. Klik på Continue.
  7. Tilføj alle, der skal modtage en kopi, i din e-mail.
  8. Klik på Send til underskrift for at bekræfte og sende til underskrivning.

Når filerne er underskrevet, vil du og alle modtagere modtage en e-mail med en bekræftelse. Dine underskrevne filer gemmes automatisk på den valgte placering i din Dropbox og i din forbundne HelloSign-konto. Hvis du sletter en underskrevet fil fra enten Dropbox eller HelloSign, gemmes den stadig på den anden konto.

Mens filen venter på sin underskrift, gemmes der en igangværende PDF-version af filen på den valgte placering i Dropbox: “[filnavn] (under behandling).pdf”. Når filen er underskrevet, bliver den igangværende fil erstattet med en ny underskrevet PDF-fil med navnet “[filnavn] (underskrevet).pdf”.

Filtyper og -størrelser

Hvis du uploader enkeltfiler til underskrivning, må de ikke være større end 40 MB eller 500 sider. Besøg hjælpecenteret til HelloSign for at se alle understøttede filtyper og filstørrelser.

Begrænsninger og lagerkvoter

Hvis den HelloSign-konto, du har forbundet til Dropbox, er på en begrænset gratis plan (standardplanen), kan du foretage tre dokumenttransaktioner pr. måned. Få mere at vide om begrænsningerne for den gratis plan, og se, hvordan du opgraderer.

Underskrevne filer optager plads på din Dropbox-konto. Hvis du løber tør for plads på din Dropbox-konto, mens en fil behandles (venter på underskrift), vises der en fejlmeddelelse, og den underskrevne version af filen gemmes kun på HelloSign.com og ikke i Dropbox. Se, hvor meget lagerplads du har på din Dropbox-konto.

Administratorer: Administrer HelloSign-integrationen for dit team

Dropbox Business-teamadministratorer kan slå HelloSign-integrationen til eller fra for hele deres Dropbox Business-team.

Sådan slår du integrationen til eller fra:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Send til underskrift under Yderligere indstillinger.
  5. Flyt kontakten til Til eller Fra.