Ofte stillede spørgsmål om Dropbox

Denne artikel omhandler ofte stillede spørgsmål fra brugere med en Dropbox Plus-, Professional- eller Basic-konto eller en Business-teamkonto.

Bemærk! Spørgsmål om teammedlemmer findes nederst i artiklen.

Hvis du har et spørgsmål, du ikke finder svar på her, kan du tilmelde dig et gratis Dropbox-kursus på nettet med en rigtig instruktør

Hvis du er Dropbox Business-teamadministrator, kan du se vores ofte stillede spørgsmål om teamadministratorer

Hvorfor synkroniseres mine filer ikke?

Der kan være flere årsager til, at dine filer ikke synkroniseres. Sørg først for, at følgende er i orden:

• Din computer, telefon eller tablet har forbindelse til internettet.
  • Du er logget på den samme Dropbox-konto på alle enhederne.
  • Filen eller mappen er i Dropbox-mappen på din computer.

Se derefter vores artikel om fejlfinding af almindelige problemer med synkronisering

afkrydsningsfelt med fluebenDu kan ogsåse vores video om fejlfinding

Hvorfor forsvinder mit ikon for computerappen en gang imellem?

Dropbox-ikonet vises kun, hvis Dropbox-computerappen kører. Sådan åbner du Dropbox-computerappen:

• Windows: Klik på menuen Start, klik på Programmer, og find og start derefter Dropbox-appen.
  • Mac: Åbn mappen Programmer, og find og start Dropbox-appen.
  • Linux: Klik på menuen Programmer, åbn mappen Internet, og find og start derefter Dropbox-appen.

afkrydsningsfelt med fluebenLæs mere om Dropbox-ikoner på skrivebordet.

Hvordan ser jeg, hvilken plan jeg har?

Du kan se, hvilken plan du har i øjeblikket, ved at gå til dropbox.com/account/plan.

Optager elementer i Slettede filer lagerplads?

Nej. Slettede filer tæller ikke med i din lagerplads.

afkrydsningsfelt med fluebenLæs mere om slettede filer.

Kan jeg have en delt mappe i en anden delt mappe?

Du kan kun dele en mappe, der befinder sig i en anden delt mappe, hvis du har en Dropbox Business-konto.

Hvis du ikke har en Dropbox Business-konto, kan du:

afkrydsningsfelt med fluebenLæs mere om delte mapper i andre delte mapper.

Hvordan redigerer jeg en fil fra en mobilenhed?

Du kan redigere nogle filtyper direkte fra Dropbox-mobilappen:

1. Åbn Dropbox-appen på din mobilenhed.
  2. Tryk på Filer.
  3. Tryk på den fil, du vil redigere.
  4. Tryk på markørknappen i nederste venstre hjørne.

Hvis du ikke kan se markørknappen, kan det skyldes, at du ikke har redigeringstilladelse til filen, eller at din mobilenhed ikke har den app, der skal bruges til at redigere filen.

afkrydsningsfelt med fluebenLæs mere om Dropbox på din mobilenhed

Hvad er forskellen på Dropbox Paper og Google-dokumenter?

Dropbox Paper er mere end et tekstbehandlingsprogram på nettet – det er et værktøj, der hjælper dit team med at arbejde sammen på ét sted.

Du kan gøre følgende med Dropbox Paper:

• Tildele opgaver og forfaldsdatoer til dig selv og dine teammedlemmer
  • Tilføje alle medietyper og filer i et dokument
  • Dele filer med andre, også selvom de ikke har Dropbox

afkrydsningsfelt med fluebenLæs mere om Dropbox Paper

Teammedlemmer: Hvorfor ser jeg andre mapper i Dropbox end mit teammedlem?

Teammapper kan oprettes og deles med forskellige personer, og det kan være derfor, du ser et andet sæt mapper end dit teammedlem.

afkrydsningsfelt med fluebenLæs mere om teammapper.

Teammedlemmer: Hvad er forskellen mellem teammappen og den delte mappe?

En delt mappe er en mappe, der kan oprettes af alle for at dele filer.

En teammappe kan kun oprettes af en Dropbox Business-teamadministrator, som også kan oprette undermapper i teammappen og vælge, hvilke medlemmer der har adgang til de enkelte mapper.

afkrydsningsfelt med fluebenLæs mere om teammapper

Teammedlemmer: Hvordan finder jeg ud af, hvem der har slettet filer?

Filer i din Dropbox-konto kan kun slettes af dig.

Filer i en delt mappe kan slettes af alle medlemmer med redigeringstilladelse til mappen. Din teamadministrator kan i aktivitetsloggen se, hvem der har slettet filer i en teammappe.

afkrydsningsfelt med fluebenLæs mere om aktivitetsloggen