Sådan bruger du Dropbox Passwords

Opdateret Nov 22, 2023
person icon

Dropbox Passwords er tilgængelig for kunder med Dropbox Basic, Plus, Family, Professional, Standard, Advanced og Enterprise. Hvis du er på et team med en forhandlet aftale eller en HIPAA BAA, skal du muligvis underskrive en tillægsaftale for at kunne bruge Dropbox Passwords.

Dropbox Passwords er en browserudvidelse og mobilapp fra Dropbox. I denne artikel beskrives det, hvordan du bruger Dropbox Passwords til at gemme dine kontologons, sikkerhedskoder og betalingskort, synkronisere dem mellem dine enheder, få dem udfyldt automatisk og få forslag til adgangskoder, når du logger på websites og mobilapps. Du kan også bruge Dropbox Passwords til at overvåge sikkerheden på dine konti.

Hvis du er ny bruger af Dropbox Passwords, kan du lære, hvordan du downloader, installerer og logger på browserudvidelsen og mobilappen. Hvis du har et specifikt spørgsmål om denne funktion, som f.eks. om du kan afinstallere Passwords, kan du gå til vores Ofte stillede spørgsmål om Dropbox Passwords.

Bruger du ikke Dropbox Passwords endnu? Se, hvordan Dropbox hjælper dig med at gemme og synkronisere adgangskoder.

Tilføj, eller rediger kontologins og betalingskort

Du kan føje kontologons og betalingskort til Dropbox Passwords samt alle de noter, der er knyttet til dine konti og betalingskort, og som du vil huske. Du kan også gemme de sikkerhedskoder, du bruger i multifaktorgodkendelse, ved at redigere et kontologon. Du kan altid redigere dine kontologons og betalingskort.

Sådan tilføjer eller redigerer du i browserudvidelsen:

1. Åbn browserudvidelsen.
  2. Klik på Tilføj eller Rediger
  3. Opdater de(t) relevante felt(er), og klik derefter på  Gem.
highlight icon

Bemærk! Browserudvidelsen gemmer automatisk brugernavn og adgangskode til konti, når du opretter eller logger på en konto på et website.

Sådan tilføjer eller redigerer du i mobilappen:

1. Åbn Dropbox Passwords-mobilappen.
  2. Tryk på "+" (plustegnet) for at tilføje, eller tryk på "..." (de tre prikker) ud for navnet på et login eller betalingskort, og tryk på Rediger for at redigere.
  3. Opdater de(t) relevante felt(er), og klik derefter på  Gem.

Fjern kontologons og betalingskort

I browserudvidelsen eller mobilappen fjerner du et kontologin eller et betalingskort ved at klikke eller trykke på “” (tre prikker) ud for kontoen, som du vil fjerne, og klikke eller trykke på Fjern.

Lær at bruge Dropbox Passwords til overvågning af sikkerhedsbrud for at se om dine konti er blevet kompromitteret.

Få forslag til stærke adgangskoder

Dropbox Passwords kan foreslå stærke adgangskoder.

For at få et forslag til en stærk adgangskode:

1. Åbn Dropbox Passwords-browserudvidelsen.
  2. Klik på Tilføj.
  3. Klik på Tilføj ny.
  4. Klik på Foreslå stærk adgangskode under feltet Adgangskode
    • Klik på tandhjulsikonet for at ændre længden på og antallet af tal og symboler i adgangskoden.

5. Klik på Gem.

For at få et forslag til en stærk adgangskode i mobilappen:

1. Åbn Dropbox Passwords-mobilappen.
  2. Tryk på "+"  (plustegn).
  3. Tryk på Tilføj login.
  4. Vælg en tjeneste, eller tilføj din egen.
  5. Tryk på Foreslå stærk adgangskode under feltet Adgangskode .
    • Tryk på tandhjulsikonet for at ændre længden på og antallet af tal og symboler i adgangskoden.

6. Tryk på Gem.

For at få et forslag til en stærk adgangskode fra adgangskodefeltet:

1. Begynd at oprette en ny konto på et website.
  2. Klik på Dropbox Passwords-ikonet i tekstfeltet til adgangskoden. Der vises en rulleliste med et forslag til adgangskoden.
  3. Klik på Brug adgangskode.
  4. Gør oprettelsen af kontoen færdig.

Del kontologin og betalingskort

Du kan dele kontologons og betalingskort med andre Dropbox Passwords-brugere, der har verificeret deres Dropbox-konti.

Del et kontologon eller betalingskort:

1. Åben Dropbox Passwords-browserudvidelsen eller mobilappen.
  2. Klik på “” (tre prikker) ud for den konto, du vil dele.
  3. Klik på Del.
  4. Skriv e-mailadressen eller navnet på den person (eller de personer), du vil dele med.
  5. Klik på Del.

Fjern en brugers adgang til et kontologon eller betalingskort:

1. Åben Dropbox Passwords-browserudvidelsen eller mobilappen.
  2. Klik på “” (tre prikker) ud for den konto, du vil fjerne en person fra.
  3. Klik på Del.
  4. Klik på Du og [navnet på personen med adgang].
  5. Klik på "..." (tre prikker) ud for navnet på den person, du vil fjerne.
  6. Klik på Fjern adgang.
  7. Klik på Ja, fjern.

Se alle kontologons og betalingskort, som du har delt med en bruger

1. Åbn Dropbox Passwords-browserudvidelsen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på Deling.
  5. Klik på navnet på den person, du gerne vil se.

Importer kontologins

Hvis du har gemte kontologons i en browser eller en CSV-fil fra en anden password-manager, skal du importere dem ind i browserudvidelsen Dropbox Passwords.

highlight icon

Bemærk!

• Kolonnerne i din CSV-fil skal have navne, der sætter Dropbox Passwords i stand til at importere oplysningerne. Dropbox Passwords kan genkende mange navne, men vi anbefaler, at du navngiver kolonnerne med “Name”, “Password”, “Username”, “Notes” og “URL” (Navn, Adgangskode, Brugernavn, Noter og Webadresse).
  • Dropbox Passwords understøtter ikke import af adgangskoder fra Safari.

For at importere kontologons:

1. Åbn Dropbox Passwords-browserudvidelsen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på Importér.
  5. Klik på Administration af adgangskoder eller den browser, du vil importere fra.
  6. Klik på Vælg .CSV, og vælg din CSV-fil.
  7. Klik på Importér.

Læs mere om, hvordan du importerer brugernavne og adgangskoder til konti.

Eksporter kontologins og betalingskort

Du kan eksportere alle dine kontologons og betalingskort fra Dropbox Passwords som en CSV-fil, også selvom du nedgraderer din Dropbox-konto til Basic, eller hvis du bliver en del af et Dropbox-team.

1. Åbn Dropbox Passwords-browserudvidelsen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Konto .
  5. Klik på Eksportér.
  6. Klik på Eksportér for at bekræfte.
  1. Åbn Dropbox Passwords-mobilappen.
  2. Tryk på tandhjulet.
  3. Tryk på Eksportér.
  4. Tryk på Eksportér for at bekræfte.

Administratorer: Overvåg sikkerhedsscoren for teamets adgangskoder

Visse typer administratorer kan se sikkerhedsscoren for teamets adgangskoder i administratorpanelet.Dette omfatter sikkerhedsscoren for hvert teammedlem, antallet at svage eller genanvendte adgangskoder, de har gemt, og antallet af mulige sikkerhedsbrud, der har været med tilsvarende logonoplysninger.

Sådan får du vist sikkerhedsscoren for teamets adgangskoder:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Sikkerhed.
  4. Klik på Adgangskoder.

Sikkerhedsscoren for teamets adgangskoder vises øverst på siden.

Du kan også se sikkerhedsscoren for hvert enkelt teammedlems adgangskoder. Hvis et teammedlem bruger Dropbox Passwords, kan du se sikkerhedsscoren for vedkommendes adgangskoder ud for personens e-mailadresse. Denne score udgør en andel af teamets sikkerhedsscore. Hvis et teammedlem har en lav sikkerhedsscore, anbefaler vi, at vedkommende kontaktes om at opdatere sine adgangskoder.

highlight icon

Bemærk! Administratorer kan hverken se teammedlemmernes adgangskoder eller logonoplysninger.

Sådan får du vist sikkerhedsscoren for teamets adgangskoder:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Sikkerhed.
highlight icon

Bemærk! Det er kun visse typer af administratorer, der kan få adgang til siden Sikkerhed.

4. Klik på Adgangskoder.

Sikkerhedsscoren for teamets adgangskoder vises øverst på siden.

Du kan også se sikkerhedsscoren for hvert enkelt teammedlems adgangskoder. Hvis et teammedlem bruger Dropbox Passwords, kan du se sikkerhedsscoren for vedkommendes adgangskoder ud for personens e-mailadresse. Denne score udgør en andel af teamets sikkerhedsscore. Hvis et teammedlem har en lav sikkerhedsscore, anbefaler vi, at vedkommende kontaktes om at opdatere sine adgangskoder.