Ofte stillede spørgsmål om Dropbox Passwords

Opdateret Oct 27, 2023
person icon

Dropbox Passwords er tilgængelig for kunder med Dropbox Basic, Plus, Family, Professional, Standard, Advanced og Enterprise. Hvis du er på et team med en forhandlet aftale eller en HIPAA BAA, skal du muligvis underskrive en tillægsaftale for at kunne bruge Dropbox Passwords.

Dropbox Passwords er en browserudvidelse til Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge og Safari, og en mobilapp fra Dropbox til Android- og iOS-enheder. I denne artikel finder du svar på ofte stillede spørgsmål om Dropbox Passwords.

Se, hvordan du opretter, gemmer og automatisk udfylder dine logonoplysninger med Dropbox Passwords.

Hvor mange betalingskort og kontologons kan jeg gemme i Dropbox Passwords?

Antallet af betalingskort og kontologons, du kan gemme i Dropbox Passwords, afhænger af, hvilken Dropbox-plan du har. Din plan påvirker også antallet af enheder, du kan bruge med Dropbox Passwords. Se, hvilken plan du har.

• Hvis du er på Dropbox Basic, kan du gemme alle de logonoplysninger og betalingskort, som du har brug for. Du kan også bruge Dropbox Passwords på op til tre enheder.
  • Hvis du er på Dropbox Plus, Professional, Family, Standard, Advanced eller Enterprise, kan du gemme alle de logonoplysninger og betalingskort, som du har brug for. Du kan også bruge Dropbox Passwords på alle de enheder, som du har brug for.
highlight icon

Bemærk! Hvis du opretter forbindelse mellem en privat konto og dit teams konto, kan du også gemme så mange logonoplysninger og betalingskort, som du har brug for, og på alle de enheder, du vil bruge det på med din private konto.

Hvordan forbinder jeg flere enheder med Dropbox Passwords?

Hvis du vil oprette forbindelse til en ny enhed, skal du downloade Dropbox Passwords-mobilappen eller installere browserudvidelsen på din nye enhed og logge på. Dropbox Passwords sender en meddelelse til alle de enheder, du allerede har forbundet, for at godkende den nye enhed, du forbinder.

• Hvis du ikke automatisk modtager en meddelelse på dine forbundne enheder, skal du åbne Dropbox Passwords-mobilappen eller -browserudvidelsen. Du bliver bedt om at godkende den nye enhed.
  • Hvis du ikke har en forbundet enhed, bliver du af Dropbox Passwords bedt om at indtaste de gendannelsesord, som du modtog under konfigurationen, i samme rækkefølge.
  • Hvis du er Dropbox Basic-bruger og allerede har forbundet tre enheder, skal du opgradere din plan for at forbinde flere enheder. Alle forbundne browserudvidelser eller mobilapps tæller i opgørelsen over enhedsgrænser.

Hvordan fjerner jeg forbindelsen til en enheder fra Dropbox Passwords?

Hvis du vil fjerne forbindelsen til en enhed fra Dropbox Passwords, skal du følge vejledningen til at logge af en enhed eksternt.

Hvordan slår jeg autofyld til?

Du kan slå autofyld til i Dropbox Passwords for at få udfyldt brugernavn og adgangskode til dine konti på websites og i apps. Sådan gør du:

I browserudvidelsen

1. Åbn Dropbox Passwords-browserudvidelsen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på Setup.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for Udfyld automatisk mine brugernavne og adgangskoder, når jeg logger på websites.
    • Klik på rullelisten, og vælg Altid, Spørg, om du vil gemme eller Gem aldrig for at styre, hvornår Dropbox Passwords gemmer dine brugernavne og adgangskoder.

I mobilappen

1. Åbn Dropbox Passwords-mobilappen.
  2. Tryk på tandhjulet.
  3. Tryk på Aktivér Autofyld.
  4. Tryk på Gå til Indstillinger (Android), eller følg instruktionerne (iPhone/iPad).

Hvordan bruger jeg automatisk låsning?

Du kan indstille Dropbox Passwords-browserudvidelsen eller -mobilappen til at blive låst automatisk. Dropbox Passwords-mobilappen bruger din enheds aktuelle standardsikkerhedsfunktion til at låse enheden op.

Afhængigt af din enhed og dine indstillinger kan det være en pinkode, en adgangskode, ansigtsgenkendelse, et fingeraftryk eller andre numeriske eller biometriske sikkerhedsfunktioner.

Sådan slår du automatisk låsning til i browserudvidelsen:

1. Åbn Dropbox Passwords-browserudvidelsen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Anonymitet.
  5. Klik på Tilføj adgangsudtryk under Automatisk lås.
  6. Indtast et adgangsudtryk.
  7. Klik på Gem.
  8. Klik på OK for at bekræfte, at automatisk låsning er slået til.
    • Hvis du vil indstille appen, så den låses automatisk efter et fast stykke tid, skal du klikke på rullelisten ud for Lås efter. Du kan vælge 30 minutter, 1 time, 2 timer, 12 timer, 24 timer eller Aldrig. Som standard låses appen automatisk efter 12 timer, hvis du ikke vælger en indstilling.
    • Hvis du bruger Dropbox Passwords i Chrome eller Microsoft Edge, kan du også markere afkrydsningsfeltet Lås, når min computer går i dvale. Dette låser appen, når din computer skifter til dvalestilstand eller vågeblus, uanset den tid, du har angivet for automatisk låsning af appen.

Sådan slår du automatisk låsning til i mobilappen:

1. Åbn Dropbox Passwords-mobilappen.
  2. Tryk på tandhjulet.
  3. Aktivér Brug automatisk låsning.

Appen låses automatisk efter fem minutters inaktivitet, og når enheden låses.

Hvad bruges gendannelsesord til?

Når du indstiller Dropbox Passwords første gang, bliver du bedt om at gemme et sæt med 12 gendannelsesord.

Som en ekstra sikkerhed bruger Dropbox Passwords de enheder, du allerede har forbundet, til at godkende nye enheder, du vil forbinde. Hvis du ikke har adgang til en tidligere forbundet enhed, bliver du af Dropbox Passwords bedt om dine gendannelsesord i den rækkefølge, du modtog dem i. Hvis du ikke har dem, kan du ikke logge på nye enheder, og du mister adgangen til din Dropbox Passwords-konto.

Hvordan kan jeg få vist og gemme mine gendannelsesord?

Du kan når som helst få vist eller gemme dine gendannelsesord fra en tilsluttet enhed.

Sådan kan du få vist og gemme dine gendannelsesord:

1. Åbn Dropbox Passwords-browserudvidelsen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Anonymitet.
  5. Klik på Vis og gem mine ord.
  6. Klik på Gem PDF-fil for at gemme dine ord, eller klik på Luk for at lukke vinduet.

Hvad sker der med min Dropbox Passwords-konto, hvis jeg skifter Dropbox-abonnement?

Hvis du nedgraderer din konto til Dropbox Basic, har du fortsat adgang til din Dropbox Passwords-konto. Du kan dog ikke bruge Dropbox Passwords på flere enheder, hvis du allerede har forbundet tre eller flere.

Hvis du opgraderer eller nedgraderer din konto mellem Dropbox Plus, Professional og Family, beholder du adgangen til din Dropbox Passwords-konto, og den vil fungere, som den plejer.

Hvis du opgraderer din konto til en Dropbox-teamkonto, hvor Dropbox Passwords ikke er slået til, kan du stadig eksportere de brugernavne og adgangskoder, som du har gemt på din Dropbox Passwords-konto. Men du vil ikke længere have adgang til Dropbox Passwords-funktioner som:

• Se, rediger, tilføj eller fjern brugernavne og adgangskoder
  • Synkronisering mellem dine enheder
  • Automatisk udfyldning på websites og i apps
  • Sletning af oplysninger, der er gemt i din Dropbox Passwords-konto.

highlight icon

Bemærk! Brugernavne og adgangskoder slettes ikke, når de eksporteres.

Hvis du ændrer din konto tilbage til Dropbox Plus, Professional eller Family, kan du genaktivere din Dropbox Passwords-konto med dine gendannelsesord eller med en enhed, du tidligere har forbundet. Når du gør det, bliver din konto aktiv igen, og alle de oplysninger, du havde gemt på din konto, vil stadig være der.

Hvordan sletter jeg min Dropbox Passwords-konto?

Hvis du i stedet vil slette din Dropbox Passwords-konto, skal du slette din Dropbox-konto, fordi de to konti er forbundet med samme e-mailadresse og adgangskode.

Hvis du ikke vil slette begge konti, kan du i stedet fjerne alle de kontooplysninger, du har gemt i Dropbox Passwords (herunder brugernavne, adgangskoder, webadresser og noter).

Hvordan nulstiller jeg min Dropbox Passwords-konto?

Hvis du nulstiller din Dropbox Passwords-konto, slettes alle de oplysninger om konti, du har gemt i Dropbox Passwords (herunder brugernavne, adgangskoder, webadresser og noter) permanent på alle enheder.

Forbindelsen mellem dine forbundne enheder afbrydes. Det betyder, at appen stadig er installeret, men du skal godkende enheden igen for at forbinde den og logge på igen.

Sådan nulstiller du din konto i browserudvidelsen

1. Åbn Dropbox Passwords-browserudvidelsen.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer).
  3. Klik på Præferencer.
  4. Klik på fanen Konto .
  5. Klik på Nulstil.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Hvis du vil eksportere dine konti, før du nulstiller, skal du klikke på Eksportér. Ellers skal du klikke på Spring over.
  8. Indtast dit Dropbox Passwords-adgangsudtryk.
  9. Klik på Fortsæt.
  10. Klik på Nulstil.

Sådan nulstiller du din konto i mobilappen

1. Åbn Dropbox Passwords-mobilappen.
  2. Tryk på tandhjulet.
  3. Tryk på Nulstil konto.
  4. Tryk på Nulstil for at bekræfte, at du vil fjerne alle dine konti.