Bruke Dropbox Paper med Dropbox Business

Hvis du bruker Dropbox Paper på et Dropbox Business-team, har du den ekstra fordelen med  administrative og sikkerhetsmessige kontrollmekanismer til å beskytte forretningsdokumentene dine. Noen sikkerhetsalternativer kommer imidlertid ikke med Dropbox Paper enda. Les videre for å finne ut hvilke alternativer som ikke er tilgjengelige for team som bruker Dropbox Paper.

For å være sikker på at teamet overholder de standarder og forskrifter som er oppført nedenfor, eller at du har alle tilgjengelige adminstrative kontrollmekanismer, kan du deaktivere Dropbox Paper for teamet ditt.

Merknader

• Dropbox Paper er tilgjengelig for Dropbox Business-team uten at det koster noe ekstra. Den er med i den vanlige månedlige eller årlige kostnaden for abonnementet ditt.
  • Dropbox Paper bruker ikke opp noe av lagringskvoten til teamet ditt.

Resource dumped by HtmlRendererServlet

Resource path: /content/dropbox/www/nb-no/help/files-folders/paper/business-security/jcr:content/root/c25_two_column_artic/par/responsivegrid/h03_article_text_pla_1101002578

Resource metadata: {sling.modificationTime=-1, sling.characterEncoding=null, sling.parameterMap={}, sling.contentType=null, sling.creationTime=-1, sling.contentLength=-1, sling.resolutionPath=/content/dropbox/www/nb-no/help/files-folders/paper/business-security/jcr:content/root/c25_two_column_artic/par/responsivegrid/h03_article_text_pla_1101002578}

Resource type: nt:unstructured

Resource super type: -

Resource properties

jcr:primaryType: nt:unstructured

Standarder og forskrifter som er utilgjengelige for Dropbox Paper

Dropbox Paper er ikke med i omfanget av følgende standarder og forskrifter:

• Germany BSI C5

Les mer om Dropbox og overholdelse av disse standardene.

Administrativ kontroll er utilgjengelig for Dropbox Paper

Dropbox Paper er ikke med i omfanget av følgende administrative kontrollmekanismer:

• Enhetsgodkjenninger
  • Mobilitetsbehandling for bedrifter (EMM)
  • Nettverkskontroll

Enhetsgodkjenninger

Enhetsgodkjenninger er en funksjon for sikkerhet og tilgang for Dropbox Business-team på Advanced og Enterprise-abonnementene. Med enhetsgodkjenninger kan du administrere enhetene som teammedlemmer bruker til å få tilgang til Dropbox Business-kontoen. Dropbox Paper-mobilappen er ikke inkludert i enhetsgodkjenninger.

Mobilitetsbehandling for bedrifter (EMM)

Med Enterprise Mobility Management (EMM) er det enklere for Dropbox Business-team på Enterprise-abonnementet å administrere bruken av mobilenheter på bedriftens apper, nettverk og enheter. Dropbox Paper-appen kan ikke administreres med EMM.

Nettverkskontroll

Nettverksstyring er en funksjon for sikkerhet og tilgang som er tilgjengelig for Dropbox Business-team på Enterprise-abonnementet. Med denne funksjonen kan IT-administratorer administrere hvilke Dropbox-kontoer som kan brukes på bedriftens nettverk. Dropbox Paper administreres ikke for øyeblikket gjennom nettverksstyring.